Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siłaczka ; D

Zaczynam ostre ćwiczenia z mel b +bieganie ; D

Polecane posty

Gość Siłaczka ; D

Hej Kobitki ; ) Wkońcu się zawziełam zaczanam od dziś biegać + mel b na brzuszek ;P Wakacje zaraz i trzeba sie pozbyć tłuszczyku :P Ktoś się przyłączu Będzie mi miło ;)

Gość jabaduba
ja tez, ale posladki u uda. Tydzien temu zaczęlam.

Gość Siłaczka ; D
ooo i jak widzisz już jakiś malutki efekt?:)

Gość jabaduba
O tak, chociaz stosuje tez kremy.

Gość lolakola
też zaczęłam tylko z mel b pośladki i nogi + bieganie

Gość 3458937852
ja to samo robię, w tym tygodniu zaczynam biegać, a ćwiczenia na brzuch i pośladki będę kontynuować, bo już ponad miesiąc robię. efekty jak na razie tylko na tyłku :P

Gość weźźź
ja ćwicze z Tiffany Rothe

Gość Siłaczka ; D
Tiffany słyszałam że też dobra babka ale mnie bardziej Mel motywuje ; D Dzisiaj zaliczone 2km biegania i mel b na brzuszek jejku ciężko jest ale trzeba zwalić ten cholerny tłuszczyk ! ; D Jabaduba a jakie kremy jeśli można spytać?:P

Gość Siłaczka ; D
aaaaaa i stosujecie jakąś diete ?:)

Ja od dwóch miesięcy jadę z brzuchem i pośladkami + kremy ujędrniające i trzydniowa przerwa między ćwiczeniami, ale na brzuchu zero efektów. Dzisiaj do tego biegałam po raz pierwszy, ale ja raczej idę trybem mojego kumpla, który polecił mi bieganie na raty - minuta biegania, 5 minut sprawnego marszu, minuta biegania, itd., a w kolejnych tygodniach zwiększa się czas biegania, a zmniejsza marszu. Diety nie stosuję, ale zdrowo się odżywiam, czasem jedynie wsunę jakiś syf :classic_cool:

Gość Siłaczka ; D
dużo czytałam gadałam również z trenerką fintess która na tłuszczyk na brzuszku bardzo bieganie poleca ale nie że biegać jak na wyścigu tylko powolutku . Do tłuszczyku areoby ale wiem czy to prawda będe próbowac trudno mi jest rozstać się np z botonikiem grześkiem ; P

hej dziewuszki ja tez dzis zaczelambieganie i dopiero teraz to odczuwam :) ja stosuje diete dodatkowo 1000 kcal i teraz bieganie :)

Przymierzałam się też do ćwiczeń na nogi, ale jedna taka runda z Melanią i w połowie odpadłam ze stanem przedzawałowym :D🖐️

Gość uhabua
Mammusia Trzymam kciuki ; *

Gość uhabua
Purrsonality biedna ty ; D hehehe

Gość kaddddd21
przylaczam sie!!! Ja cw na posladki :) 1 dzien dzis :)

Gość klkl
ja rowniez cwicze z mel b na brzuch i posladki.na pupie wiedze efekty, nie jakies kolosalne ale sa, celulit sie pomnieszyl , co zauwazyl moj chlopak:) a jesli chodzi o brzuch , to czuje ze jest trwadszy, jednak sadelko jeszcze jest.Cwicze 2,5 mies. codziennie. Gdzies przeczytalam ostatnio, ze nie jest dobrze jak sie cwiczy codzien, a wiec zaczne robic raz w tyg. przerwe.

uhabua dzieki :) no dzis bylpierwszy raz :) jutro powtorka nie wiem czy dam rade ale moj maz tak biega ze glupio wymieknac :) ale on biega bo w pracy ma zaliczenie i 3 km skubany bez zatrzymywania sie :D a chuuudy jak patyczek :D

Gość uhabua
Licze na Wasze wsparacie i wrażenia po kolejnych zaćwiczonych dniach ; P

Gość Siłaczka ; D
Ale mamy zaćwiczone te Polki ; DD

Gość Siłaczka ; D
Mammusia haha . tak jest mój facet tak samo same kości ale w sumie Facet lubi złapać za cyca wieszakiem nie można byc ;P

haha tylko najgorzej ze odpadaja po kilku dniach :) ja pierwszy raz w zyciu wogoel cwicze i sie odchudzam :) wczesniej nie mialam wogole problemu wazylam 53 kg jadlam co chcialam i nie ciwczylam :) ale ciaza i obzeranie sie w jej czasie i po daly efekty obecnej wagi :) choc juz schudlam bo wazylam 71 kg nawet juz :)

Gość Siłaczka ; D
Ciąża swoje robi ale za to masz kochanego bobaska:P nie no ja się załamie musze się wziąść za siebie mam masakryczne boczki... brzuszek okey ale najbardziej boczki ehh ; D

oj tak :) zawsze chetnie zostaje z kim zebym mogla wyjsc pobiegac :) nie umecze sie z nim i wogole dziecie skarb jakich malo :) i dzis jak bieglam juz ostatkiem sil to on wyszedl na droge i biegl do mnie :D az czlowiekowi sie chce biec to takich rozlozonych lapek i ysmiechu od ucha do ucha :D swoja droga chciala bym miec jego kondycje :D

Gość Siłaczka ; D
hi hi da się zrobić ja juz mykam jestem padnięta po 2 km :PP jutro odwiedze i prosze mi recenzje z dnia zdać :P Trzymać się Dobranoc; *

Gość Siłaczka ; D
No witam Kobitki , dzisiaj kolejny dzień męczarni :PP trzymajcie kciuki ;P

Gość no hej
ja sie przylaczam, od 2tyg cwicze z chodakowska, juz spadl 1cm w udzie:) a do tego mel b na posladki :) zobaczymy czy sie uda. jak na razie to jestem z siebie dumna, nigdy tyle nie wytrzymalam.:p

Gość Siłaczka ; D
Trzymam Kciuki a diete masz?:P)

no hej dziewuszki :) u mnie jesli chodzi o wage to efekty prawie niewidoczne:) ale biegalam dzis drugi dzien i juz lepiej mi sie bieglo :) myslicie ze bieganie duzo daje?

Gość Siłaczka ; D
hej Mamusiaa; * ja też biegałam dzisiaj potem masażer potem rowerek i na koniec mel b na brzuszek padam :P a jeżeli chodzi o pytanie poprzednie to moim zdaniem duż daje pracują w czasie biegania wszystkie partie mięśni a tłuszczyk się spala a ile biegałaś?:)