Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siłaczka ; D

Zaczynam ostre ćwiczenia z mel b +bieganie ; D

Polecane posty

Gość Siłaczka ; D
Oj tam kondycja Nie przesadzaj to jest do wyrobienia a ja na wakacje muszę być sex bombą ; DD

hej :) ja jestem Justyna i mieszkam okolo 50 km pod warszawa a tymczasowo nad Bugiem pod Ostrowia Mazowiecka :D

Gość hej Anitaaa
hehe no ja póki co sama okrągla jak ta bomba, nie pamietam kiedy sie wazyłam dzisiaj zrobiłam 20 minut skalpela, zaczne dzis A6W jutro zaplanowałyśmy z córka reszte skalpela i spacer, moze pobawimy sie w berka :)

Miło mi, dziewczyny, ja jestem Kaja. Ćwiczenia z córką muszą być fajne, albo z kimkolwiek, bo to zawsze jakaś podwójna frajda :P

ja biegam po czasci z mezem i lepiej sie biega :) samej mi by sie nie chcialo :) tyle ze on biegnie 3 km i chce na czas bo ma zaliczenie w pracy niedlugo i chce miec 5 :) a ja biegne z nim dobiegam do kiedy moge czyli okolo 1.5 km i wracam :) tzn razem wychodzi mi 1.5 km :)

Gość Siłaczka ; D
No prosze jakie sportowe; D A ja po tygodniu mojej diety i ćwiczeniach widze pierwsze efekty jestem z siebie dumna jeszcze 3 tygodnie dam rade; D

ja codzien widze :) nareszczie :) a bralam glupia linea i przez caly czas jej brania nie schudlamnawt kg. przestalam brac ponad tydzien temu i waga ladnie powoloutku spada :) dzis juz bylo 65.8 kg :)

Gość aaajaaaaajj
Tydzień jazdy na rolkach i kilogram w góre :( ale moje ciało ładnie się umięśniło :)

Gość Siłaczka ; D
Właśnie to jest najgorsze że jak się ćwiczy to zamiast chudnąć to albo tyjesz albo stoisz w miejscu bo się mięśnie wyrabiaja ale to dobrze będzie umięśnione ciałko a nie tłuste ; D Justynko Gratuluje;*

Gość luuunita
kotki a cwiczenia z mel b na pupę sprawiają ze pupa się spala czy ujędrnia?? Nie chce miec mniejszej pupy:)

Gość Siłaczka ; D
Moja koleżanka ćwiczy na pupe bo ma tak jakby "kwadratową" i powiem ci że ujędrnia sie polecam bardzo te ćwiczenia moja koleżanka bardzo jest zadowolona warto;)

Ja niestety zauważyłam, że trochę się również go spala, kiedyś miałam miękki, ale za to fajny i sporawy tyłek, teraz jest jędrniejszy, twardszy i podniesiony, ale przy okazji bardziej płaski i trochę mniejszy niż parę tygodni wstecz. Chociaż nie stoi to na przeszkodzie temu, żebym dostawała komplementy na jego temat ;)

Gość luuunita
no ja tez mam jakby kwadratowa ;d ok dziei ;**** efekty bede opisywac tu :) na razie 3 dzien:)

Gość Siłaczka ; D
Lunita Trzymam kciuki; D a ja się załamałam ; cc

Gość luuunita
czemu zalamka????? :)

bo to podobno tak jest ze waga moze stanac a bedzie sie szczupleszym :) no ja chudne bo mam tego tluszczyku do zrzucenia oj mam :D ale jak np bede wazyj juz okolo 58 to watpie zebym az tak szybko chudla :)

Gość Siłaczka ; D
no dobra przyznam sie miałam na wadze przed tyg. 74,2 minął tydzień po cięzkich treningach 73,6.... a dwa dni temu było 72,3 czemu są takie wahania wagi noo; cc Ale może przez to że mięsnie sie wyrabiaja.. nie wiem ;(

Gość luuunita
ja tez mam wahania wagi :) raz 54 raz 55 a dzis 56 :D

Gość Siłaczka ; D
No kurde ale diete mam odmawiam sobie nawet durnego cuksa a tu co ; c Duupaaa; (

a kiedy sie wazysz? o ktorej porze dnia? nie nadazam za wami :D

Gość nie chce mi sie logowaccc
a mozecie wrzucic linki do tych ccwiczen z mel B:)ile one trwaja?

Gość Siłaczka ; D
Rano ; c

Boże, myślałam, że trochę poprawiła mi się kondycja, a tu 10 minut z Chodakowską i ja już wymiękłam :D Jeszcze pół godziny męki przede mną, ale muszę chwilę odpocząć 😭 v v leara, oczywiście, że można, im nas więcej tym lepiej :)

Jesli mozna, przylaczam sie. Mialam ostatnio przerwe od wiekszej aktywnosci fizycznej i czas wrocic do formy. Na razie wrocilam do mojego klubu fitness - czyli trening obwodowy 3-4 razy w tygodniu po 40 minut. Roweru nie wliczam, bo to moj standardowy srodek transportu :) Dzisiaj zaczelam biegac, a raczej truchtac - dystans okolo 4 km. Cel - glownie poprawa kondycji i nabranie troche miesni. Gabarytow na razie nie podaje - w nastepny wtorek mam checkup w klubie, tam mnie zwaza i zmierza (ja wywalilam wage, bo wpadlabym w obsesje i wazyla sie codziennie :P ). Aha, w tym okresie "lenistwa" cwiczylam 2-3 razy w tygodniu "Skalpel".

Hej ja od jakiś 2tygodni jestem na diecie dodatkowo rower ponad godzinę dziennie a od 2 dni ćwicze z mel b wczoraj robiłam nogi i do tego inne ćwiczenia i dziś miałam zakwasy jak nigdy, więc wybrałam się tylko na spacer w ciągu dnia. Diety określonej nie mam nie jem po prostu słodyczy makaronu białego chleba ryżu i kolację najpóźniej o 20choć starań się o19wiem że to dość późno tylko że ja ogólnie chodzę późno spać no a na kolacjm zazwyczaj jem coś lekkiego. Moja waga to 53kg wzrost163. Najbardziej zależy mi na ujedrnieniu ciala. To na tyle narazie. Trochę się rozpisałam. Miłego wieczórku

Hej ja od jakiś 2tygodni jestem na diecie dodatkowo rower ponad godzinę dziennie a od 2 dni ćwicze z mel b wczoraj robiłam nogi i do tego inne ćwiczenia i dziś miałam zakwasy jak nigdy, więc wybrałam się tylko na spacer w ciągu dnia. Diety określonej nie mam nie jem po prostu słodyczy makaronu białego chleba ryżu i kolację najpóźniej o 20choć starań się o19wiem że to dość późno tylko że ja ogólnie chodzę późno spać no a na kolacjm zazwyczaj jem coś lekkiego. Moja waga to 53kg wzrost163. Najbardziej zależy mi na ujedrnieniu ciala. To na tyle narazie. Trochę się rozpisałam. Miłego wieczórku