Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rengie

Do skarbonki grosz wrzucamy na wesela oszczędzamy :) Wesele 2014 rok.

Polecane posty

Kwota jest tak duże nie ze względu na LipDub, a na to, że film kręci dwóch operatorów. My LipDuba nie chcemy, mamy taką możliwość, ale nie. Nie znasz mnie więc dlaczego twierdzisz, że chcę pokazać coś na siłę? Jestem skromną, zwykłą osobą.

Gość gość
nie szkoda wam kasy na te filmy ? lepiej wydac na podróż poślubną lub urządzanie gniazdka :)

Gość gość
nie twierdzę, że nie jesteś skromną osobą, ale dla mnie skromna osoba nie ma potrzeby wykonywania takich filmików... będziecie zawracać gościom d**ę, żeby brali udział w kręceniu waszego niby super śmiesznego teledysku ślubnego? wszyscy się bawią i nagle operator "stop, teraz kręcimy teledysk" ??? ogólnie kompletnie nie jest dla mnie zrozumiała potrzeba nakręcenia czegoś takiego. Do tego zapłacenie jeszcze za to 6 tys zł jest dla mnie totalną paranoją. Nawet gdyby mi proponowali zapłacenie takich pieniędzy to w życiu bym się nie zgodził...

Jak mam to jeszcze tłumaczyć? Czy w ogóle muszę? Czytajcie co piszę, a później odpowiadajcie.

Gość gość
Jak tam idą przygotowania?

Gość gość
Ja bede miala cichy slub, tylko moj wybranek, rodzice, rodzenstwo i ksiadz.Razem 9 osob.Uwazam ze duze przyjecia sa beznadziejne, ludzie przyjda pojedza a i tak obgadaja.Chociaz stac mnie na duze wesele wole za ta kase pojechac na 2tyg, np Lazurowe Wybrzeze albo Algave.

Gość gość
Nie stać was - nie róbcie wesela.

Gość gość
My robimy male przyjecie szkoda kasy

Gość Buduar Girl
Kilka pomysłów: buduargirlblogspot.com/2014/10/jak-oszczedzic-na-weselu.html

Gość gość
najlepiej kupować po kolei to znaczy z każdego miesiąca coś my na przykład w tym miesiącu kupiliśmy zaproszenia w http://interdruk.waw.pl/ fajna firma warta polecenia.