Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Macie przyjaciół gejów lesbijki ???

Polecane posty

zastanawia mnie jak to by było jak bym miał przyjaciółkę lesbijke

Gość kurdeczko
mialam znoajomego geja i sie w nim srodze bujalam :D strasznie bezsilne to uczucie. oczywiscie nie wiedzialam na poczatku ze jest, dopiero jak mi powiedzial, bo chyba zauwazyl, ze cos sie za bardzo przymilam :P ale on to byl bajerant, tanczyl ze mna, tak prawie ze namietnie, mily byc, gadalo sie nam fajnie, a tu taki zawod :( lesbije osobiscie nie znalam. gejow kilku tak i sa zarypiascie fajnie, przyjazni, inteligentni, bardziej uwrazliwienie na zawilosci ludzkiej egzyztencji :)

kurdeczko- Gdybyś była facetem, to byś pedałów nie lubiła. Ja kilku wyjebałem, bo się do mnie dopierdalali, banda zboczeńców i tyle. Trzech pedalów dostało ode mnie wpierdol, zanim wyzwiesz mnie od najgorszych, to zastanów się skąd wiem że to pedały. Normalny człowiek hetero nie składa kobiecie propozycji seksualnych, ani nie gapi się nie dostawia do niej, ale pedały muszą się dopierdalać do samotnych facetów, ich zboczenie jest tak silne że nawet łysa głowa, dobra postura i wysoki wzrost ich nie odstrasza, wiec dostali wpierdol, a obsługa mnie wyjebała z plaży, tak jak bym to ja był pedałem, albo kogoś zaczepiał.

Gość veneta
gak spoko no ale teraz politpoprawność jest.

Gość kindziakkk
mam 2 przyjaciolki pare :) normalne laski

Gość do G.A.K.
jak sie chodzi do klubow gejowskich to sie nie dziw :P

Gość vx
G.A.K 3 na raz czy pojedynczo ?

*BLE BLE*- A czemu z lesbijką? Czemu nie chciał byś pedała a jeszcze lepiej kilku pedałów? Przecież lewak jesteś, czemu chcesz lesbijki a nie pedałów?

Gość lunaloona
haha. prawiki to mają fantazję. nawet geje ich prześladują i gonią ze sterczącymi pałami po plaży. humor mi poprawiłeś!

vx_ pojedyńczo, bo to były trzy różne sytuacje.

Gość Tuxed
ble ble jest hetero

lunaloona- Po pierwsze to nie było to w Polsce, było to na plaży naturystycznej dla hetero. Ogólnie na takiej plaży ludzie zawiązują normalne przyjaźnie, zarówno z kobietami jak i z facetami, nikogo to nie dziwi, ale jak wpada jakiś pedał, to od razu jest jakaś zadyma, bo oni nie umieją się normalnie zachowywać, to są po prostu zwykli zboczeńcy, a jak takiemu wypierdolisz, to udaje ofiarę i winę zwala na ciebie, że go pobiłeś bóg wie za co. A potem się dziwią że każdy pedałów tępi. Banda zboczeńców i dewiantów, nic więcej.

Tuxed- Ale jest tolerancyjny wobec pedałów, wiec czemu nie chce przyjaciela pedała a tylko lesbijki. Wielu pedalów zapewne by chcialo zaprzyjaźnić się z Ble Ble...

Gość vx
aha czyli że na plaży wszyscy na golasa. jakiś pedał chciał G.A.K -owi wepchnąć kutasa!

*BLE BLE*- Ty nie jesteś mile widziany w tym kraju, wies stul dziub lewaku, socjaliści nie mają prawa glosu, chyba że wprowadzimy socjalizm warstwowy, czyli socjaliści a nad nimi dwumetrowa warstwa ziemi, wtedy socjaliści będą mogli się wypowiedzieć..

vx_ pedał tak dostał że aż płakał, szkoda że skuwiela nie zajebałem, a mogłem go zabić, ale za dużo ludzi było. Chwasty trzeba wyrwać!!

Gość baranekk...
a ja wkleję taką moją dawną historię w temacie :) Będąc młodym barankiem usiadłem sobie pewnego majowego południa w okolicach wrocławskiego PDtu na ławeczce, leniwie rozkoszując się słoneczkiem , zerkając od czasu do czasu na przechodzących ludzi , którzy spacerowali , podążali pośpiesznie za czymś albo udawali się do pobliskiej publicznej toalety , często parami .... pomyślałem sobie : oho dowieżli do PDtu ....i zaczyna się odwiedzanie toalety , po dwóch , albo po trzech ... przysiadł się ktoś (mniej więcej rówieśnik) - głupio się uśmiechnął , a póżniej sobie tak raczej niespokojnie siedział , jakby oczekując kogoś ....fajnie grzało , nawet nie myślałem aby dać się wciągnąć w jakiś 'wyścig szczurów ' za deficytowym napojem chmielowym , za dostanie którego niektórzy nawet i poćwiartować by się dali ...spoko i luzik przysiadł się ktoś następny - tak ze dwadzieścia lat starszy mniej więcej , spokojnie sobie siedział , chociaż czasami tak jakby zaglądał w moja stronę , jakby szukając kogoś , a także może przyglądając się mi ( oczywiście piękny byłem zarówno z przodu , jak i z profilu ) . ...w pewnym momencie położył rękę na moim udzie i rzucił - jakie piękne spodnie ! ...zbaraniałem jeszcze bardziej :( nagle dołączył się niespokojny sąsiad z lewej - a co w tych spodniach !?!?! coś mi zaświtało , nagle mocno kiełkując i przebijając nieświadomość błogą docierając nagle do sedna ...zapytałem odważnie : tu tyle pięknych wiosennych kobiet chodzi , a wy nic ??? ...zasmucił się starszy gość z prawej , spuścił nieco z tonu , wycofał rękę i po dłuższej chwili odpowiedział ...wiesz , mi tyle złego kobiety w życiu uczyniły ....że nie chcę podnieśli się obaj z ławki i poszli sobie ....właśnie gdzie ...? 'nie jest to więc dziedziczne , czy obciążone genami ' ...tak sobie pomyślałem wtedy póżniej po prostu omijałem ławeczkę i te okolice boczkiem , boczkiem , nie chcąc sprawiać zawodu i cierpień :(

*BLE BLE*-Odpowiedź na pytanie, czemu nie chcesz przyjaciół pedałów?

Gość vx
ja tam z geyami żadnej styczności nie miałem. mijałem ich na ulicy (przynajmniej tak mi się wydaje bo to nigdy nie wiadomo) a tu to każdego pedał zarywał.

Gość mam przyjaciela geja
podoba sie wielu dziewczynom,ktore nie maja pojecia o jego preferencjach hehh :D

mam kumpla homo przyjacielem go nie nazwe, ale znamy sie dlugo i pare imprez sie razem spedzilo

vx- Widocznie źle ci się wydaje. Jak ci się wydaje, skąd ludzie wiedzą kto jest pedałem a kto nim nie jest? Oni sami się zdradzają swoim zboczeniem, tak jak pedofile, zresztą pedofile w młodszym wieku byli pedałami.

Gość trybi
Nie mam i nie chce.

Świat zszedł na psy, skoro już toleruje się zboczeńców. Ciekawe czy z tym waszym przyjaciele-pedałem, zostawili byście pod opieką swoje dziecko tępe szmaty. Poczytajcie sobie o pedofili, tam badania naukowe mówią wprost, że każdy pedał ma skłonności pedofilskie. Wiec ciekawa która z was była by taka "tolerancyjna" i swoje dziecko zostawiła pod opieką pedała. Tak jak autor nie chce przyjaciela pedała, tak i wy pewnie nie zostawili byście swojego dziecka pod opieką pedała, o ile kochacie swoje dzieci.

Gość vx
"tak jak pedofile, zresztą pedofile w młodszym wieku byli pedałami." no i się wszystko wyjaśniło. jeżeli wierzysz w to co napisałeś ( i/lub nie grasz na forum) to można cię zaliczyć do 60% społeczeństwa które powinno się rozstrzelać

Gość do G.A.K vel BSA
zmień psychotropy

Ten kto nie wierzy że to zboczeńcy, to załóżcie sobie konto na seks fotce, napiszcie sobie że jesteście hetero, a pedały i tak będą do was pisać i składać wam propozycje seksualne. Mnie jeden pedał dawał 5 tys zł, jak mu loda zrobię, banda zboczeńców , dewiantów i nic więcej.

Gość kurdeczko
na ja traqfialam na zboczencow co sie do mnie dostawiali tez! a ile razy! tyle, ze to byli hetero. ale nie ich nie pobilam, tylko olalam. a gdyby byla jakas powazniejsza stuacja, to zglowilabym na policje. ale jak ktos jest wszech-prymitywny, to musi bic innych, normalka. byles gak bardzo wysmiewany i nielubiany w dziecinstwie? niekochany przez rodzicow? wspolczuje.

pod opieka pedala ktorego znam? owszem zostawilabym na pewno jest bardziej normalny niz ty:-O