Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaddddd21

ocencie moja pupe

Polecane posty

Gość kaddddd21

wiem, ze nie jest specjalnie fajna (jesli w ogole jest)wiem ze szalu nie ma i nie chwale sie (nie ma czym niestety) dlatego chce znac opinie wasza a szczegolnie panow i prosze nie jedzcie po mnie tylko normalne oceny od 0-6. Mam plaski tylek a teraz jak schudlam na nim bardzo mi sie nie podoba ;/ dzieki za opinie ps: pomincie moj gruby brzuch ;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1a9cc308497179ab.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5437cbf6a7a6be36.html

Troszke przyduza ale jezeli jedrna to sie nie martw

Gość kaddddd21
ona jest mala :( przedtem to mialam fajny tylek a teraz odkad dzien w dzien musze isc 2km schudlam na tylku ;(

Gość Nattt4555
Jestem kobietą, ale mogę skomentować ;d. Kobieto gdzie ty masz gruby brzuch ?? ;)jest super i widać, że nawet trochę umięśniony... ;) co do pupy to okej może być, jedynie co to możesz popracować nad podniesieniem jej robiąc codziennie wypady i przysiady ;]

Gość Antonio91
W spodniach się nie da rzetelnie ocenić, 3/6.:classic_cool:

Wiec jezeli martwisz sie tym ze jest za mala nie przejmuj sie zbednie, no nie jest:) jest ok

Gość kaddddd21
dziewczyny dziekuje i nie wierze ze komentarze sa mile :) tak mysle nad podniesieniem jej :) cwiczenia z mel b dzis 1 dzien na posladki :)))

Gość vx
vx

Gość kaddddd21
tak naprawde odkad moj chlopak powiedzial mi ze mam nie tak fajny tylek jak jeszcze pol roku temu zaczelam sie martwic i teraz nabawilam sie kompleksow sporych ale nic bede pracowac nad soba

Gość Nattt4555
a dlaczego maja byc negatywne jak wszystko jest ok...noo chyba ze trafi sie jakas zazdrosna zolza ;D

Hehe kompleksow? Dziewczyno uspokoj sie I Twoj facet tez, bo nie wazne jaki Bys miala czy duzy czy mały najwazniejaze ze jest jedrny bo Ty jestes mloda I nie baw sie w kompleksy tylko teraz ciesz sie swoim cialem pokazuj I nie wstydz sie go bo mialam tak samo a dopiero po ciazy zaczelam doceniac to co mialam a ciagle cos m nie pasowalo. Wiec glowa do gory, zgrabna z Ciebie dziewczyna

Gość kaddddd21
dzieki lofca :) masz racje :)

Gość asdasfsgf
5

Spoko, ja to dopiero moge narzekac jak po porodzie schudlam 30 kg w 5 miesiecy to wiadomo, skora nie tak jedrna jak bym chciala:D

Gość kaddddd21
no tak lofca ... co te ciąze robia z kobiet :) ale napewno nie jest tak zle :*

Nie no az tak nie, Bo nawet pracuje w agencji modelingowej jako fotomodelka I jako hostessa dorabiam ale tylko dzieki ciezkiej pracy I samozaparciu ale Tobie tego nie potrzeba, ladnie wygladasz a chlopak niech sie cieszy ze nadal z nim jestes po takim tekscie

Gość kaddddd21
fotomodelka??? O jej... zazdroszcze musisz byc piekna ! Fajnie masz i jak po porodzie to naprawde musisz miec super figurke brawo :)

No mieszkam w Londynie I tutaj wlasnie mam swoj mały swiat, ale jezeli Masz potencjal I urode sprobuj tez:) najpierw Musisz miec swoje portfolio a w tej branzy I'm mniejszy tylek tym lepszy;)

Gość la madame królikov
Buahahahhaha:D

Gość kaddddd21
hehhe to nie dla mnie :) z twarzy jestem taka se poza tym tylek chyba do tej branzy nie pasuje, to super ci sie wiedzie Londyn, praca w modelingu, dziecko :) gratuluje:)

Gość kaddddd21
la madame królikov dzieki za wysmianie :) nie jestem idealem wiem

W londynie niedlugo mieszkam, bo 2 latka dopiero

Gość kaddddd21
no dzieki chlopaki za szczera opinie, no coz moge tylko pomarzyc o tylku jak ta laska co lezy ;(

Gość Fabian22
Autorko masz bułencje czy motyla? :classic_cool:

Gość pluto1611
te tylki serca sa zajebiste :)

Gość kaddddd21
chcesz mnie zdolowac:)

Gość Daney1113
Hej, linki nie działają. Może prześlij mi zdjęcia na maila: danny.arigato@tlen.pl Wyślę Ci też moje zdjęcia pupy do porównania ;) Pozdrawiam cieplutko