Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnADannA12344321

ładni mają gorzej szczególnie dziewczyny

Polecane posty

Gość AnnADannA12344321

Mam depresję że jestem brzydka..ale zaczełam się zastanawiać i doszłam do wniosku, że może to mnie ratuje. Chodzi o to, że np na ostatniej imprezie był taki koleś swoją drogą naprawdę brzydki, więc ja mimo, że jestem brzydka to bym go nie tknęła, no ale kontynuujmy, który zaczepiał różne dziewczyny. Mnie nie - wiadomo. No i tak sobie wtedy myślę: szkoda, że nikt nawet on nie chce mnie poderwać, a jestem wolna to mogłabym sobie poznać kogoś. No więc tak patrzyłam jak flirtuje z moją koleżanką naprawdę ładną, a ona zamiast go spławić to się uśmiecha, żartuje na siłę ale żeby się nie nudzić. Więc on się rozochocił i już jej zaczął niemal się oświadczać. Ale ona odmówiła mu grzecznie i sobie darowała dalszą znajomość. Natomiast on zaczął się przystawiać do kolejnych dziewczyn - one sobie podpiły - już były łatwe i trzy przeleciał w kiblu. MASAKRA! A ta ładna koleżanka ma już 24 lata i dalej nikogo nie ma - bo ją wszyscy faceci chcą na pierwszej randce przelecieć, więc CO TO ZA ŻYCIE??? Na mnie przynajmniej żaden zbok nie czeka. Przecież jakby mnie zaczepiał a byłabym ładna to tylko w celu wiadomym, a tak to zaczepiają mnie ci co uważają że coś sobą reprezentuję, a nie ci co myślą o seksie. Więc co to za życie jak wokół ciebie mnóstwo facetów, a każdy z nich chce cię tylko przelecieć i to jak najszybciej.

Gość marta29.acd
tak sobie tłumacz :D

Gość sangarijewhbv
A ja właśnie myślałam że jest na odwrót a szczególnie na imprezach, że chcą przelecieć te brzydkie, bo wiedzą, że jak brzydka to i łatwa, bo ogolnie nie ma powodzenia u chłopaków a jak się koło niej zakręci jakiś chłopak to ona już od razu na niego poleci

Gość AnnADannA12344321
zawsze uważałam ze brzydcy mają gorzej, ale po tych nowościach które widzę na własne oczy stwierdzam, że wcale tak nie jest. Zresztą tylko dla bardzo płytkich ludzi uroda się liczy i to widać niestety jak oni czają się żeby tylko pannę przelecieć.

Gość nane ny no nu
ja mam za to inną sytuację. mam taką urodę, ze nie wyglądam na inteligentną (no może na głupią też nie), ale nie na tą osobę, kótrą jestem w rzeczywistości.Do tego jestem bardzo zadbana i modnie ubrana(taka trochę Natalia siwiec, ale nie ubieram się w ogóle wyzywająco).A gapią się na mnie kierowcy dostawczaków, faceci na ulicach, w sklepach, ale tacy prości. Ci inteligenci chyba myślą, ze nie mają u mnie szans, albo, ze jestem nie na ich poziomie. miałam zawsze koleżankę, tępą jak kij od szczotki, ale wyglądała jak prawdziwy megamózg a ja byłam traktowana z góry jak ładna, ale głupia.żeby było śmieszniej wykonuję też taki zawód, ze ten wygląd mi go nie ułatwia, bo jestem ...lekarzem. i wkurwia mnie jak niektórzy nie wierzą w moje kompetencje ze względu na wygląd.

Gość AnnADannA12344321
no widzisz, mnie się wydaje że tak jest w ogólnym pojeciu ludzi jak osoba ładna to glupia.

Gość kjhkhkl
nane ny no nu-jaka specializacja?

Gość nane ny no nu
jestem okulistką

Gość tralala xxx
Nie trzeba byc ładnym by przyciagac facetów.Trzeba miec to cos w sobie .Ja nie lubie jak sie staruchy ogladaja za mna i slinia

Gość nane ny no nu
też tego nie znoszę!!! a jak słyszę w reklamach środków odchudzających "schudłam, teraz faceci nie mogą ode mnie oczu oderwać" to mi się rzygać chce. czyli to musza być pragnienia milionów Polek, a ja tego nienawidzę

Gość kjhkhkl
nane ny no nu-jakie moga byc przyczyny klucia w oku?

Gość nane ny no nu
oooo, spawdzasz moją prawdomówność? czy jak bym była ortopedą zapytałabyś o przyczyny bólu np. kończyn? -uraz -nadciśnienie tętnicze lub śródgałkowe -nerwica -migreny -guzy -zapalenia zatok i wiele innych

Gość tralala xxx
Idz do okulisty w swoim rejonie niech ci zbada komputerowo wzrok , a nie pytasz sie kobiety okulistki na forum co ci jest .Przeciez ona nie wrózka

Gość kjhkhkl
nane ny no nu-nie,poprostu borykam sie z tym od jakiegos czasu

Gość nane ny no nu
komputerowe badanie wzroku---dobre hasło, bo widze, ze ludzie nadal wierzą, ze jak komputerowe to dobre. tu komputerowe badanie można wykonać przy okazji, ewentualnie urzyć bezdotykowego tonometru do zmierzenia ciśnienia śródgałkowego, ale ono jest bardziej orientacyjne. ale zgadzam się, jeśli rzeczywiście dokucza ci to kłucie, to warto isć do specjalisty. idę spac