Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnBestia6

Mam szpetną twarz, braki w zębach, piegi, nie mam pracy. Czy znajde kobiete?

Polecane posty

Gość OnBestia6

Mam 24 lata i cale zycie pod gorke. Mieszkam z babcią w malym miasteczku niedalekp Kwidzyna i strasznie cierpie. Nie mam znajomych, wszyscy ode mnie uciekaja. Mam straszna cere po ospie, chore zeby, na dodatek piegi. Mam wyksztalcenie technika , bo matury zawodowej nie zdalem. Nie mam pracy. Wstydze sie wychodzic z domu bo wtedy kobiety sie ze mnie smieja, z mojej urody. Slychac to i jest mi przykro. Chce znalezc kobiete ale jestem bestia i gadanie, ze wyglad sie nie liczy to bujda!!!

Gość Markiza1988
Po pierwsze jesteś psychiczny, a po drugie dawaj fotę albo wypierdalaj :D🖐️

Gość OnBestia6
Po co ci moja fota? Zebys mnie tu tyrala? I juz widac , ze sie smiejesz to to prawda. WYGLAD SIE LICZY!!!

Gość sfdc
A ile masz wzrostu i ile cm fiuta? Może to cie chociaż ratuje

Gość wtwtwt
No napisz ile masz cm

Gość tralala xxx
Wiesz moze znajdzie sie jakas dziewczyna co patrzy na serce a dobry chociaz jestes jako człowiek .No 17 cm to wcale nie mało :P

Gość OnBestia6
Gdzie takie szukac co nie patrza na wyglad? Chyba slepa bym musial zlapac

Gość dddsaaqw
może kiedyś i do Ciebie los się uśmiechnie;) nieważne jak wyglądasz, ponoć każda stwora znajdzie sojego amatora!

Tylko błagam - nie zamieszczaj z tego powodu tysiąca tematów, jakiś to ty poszkodowany. Zamiast się użalać, weź się za siebie - to takie proste. Od pracy trzeba zacząć. Może być cokolwiek. A potem stopniowo możesz brać się za urodę.

Gość OnBestia6
Kurde ciagle piszecie te wyswiechtane frazy ktore sie nie sprawdzaja. Jak bym mial kase to bym se morde zoperowal. Kobiety wstydzicie sie brzydala u swego boku. ?Ale jestem odwazny i nie pije i nie pale

Gość sfdc
To dobre masz wymiary, i wzrost i fiuta :D Można by Ci założyć torbę na twarz i hejaaaaaaaa za ojczyznę :D

Gość OnBestia6
W Kwidzynie nie ma roboty. Warmia i mazury to same bezrobocie. A zreszta nigdy nie pracowalem bo pracownik musi sie jakos prezentowac a ja mam morde jak lemiensz od plugu

Gość sfdc
A masz szeroką klatę? Szerokie bary? Jaki masz znak zodiaku?

Gość OnBestia6
Zodiak bliznieta. Barki i klata w normie. Nie jestem szczypior bo swego czasu duzo pomagalem na roli dziadkowi. Pisze tu bo nie mam juz nadziei , ze znajde sobie kobiete. Jestem prawiczkiem

Gość sfdc
No to sylwetkę i fiuta masz fajne. To w czym kurde problem? PRzecież my lecimy na wysokich, dobrze zbudowanych. Twarz zawsze możesz zakryć. A jak twoje włosy, w dobrym stanie? Jaki kolor włosów? Jaki kolor oczu?

Gość Maddison
Wez sie wyrwij z tej hermetycznej wiochy do miasta i poszukaj pracy. Dziewczyny dobre, porzadne i patrzace nie tylko na kase tez sie znajdą.

Gość OnBestia6
Nie mam znajomosci by znalezc prace w Olsztynie. Kto mi pomoze?

Aleś ty głupi :P co jak co ale na twarz to dziewczyny patrzą najmniej. Liczy się sylwetka, bary, klata, charakter. Przynajmniej dla mnie

Gość rzęsyyyyy
A których zębów nie masz ? :P Czemu masz ślady po ospie - drapałeś się czy co? Można usunąć blizny laserowo. Zęby moższ wstawić. Idź do dentysty, a nie siedzisz na dupie i stękasz.

Gość rzęsyyyyy
hjghj

Gość Malalalarka
wiesz, żeby facet który jest brzydki zainteresował kobietę musi spełniać kilka warunków: - być inteligentny i wykształcony/zaradny = jak nie masz matury to ją zdaj, lub sam weź się do roboty, podszkol się, zrób jakieś kursy, tak żebyś miał dobrą pracę. - być uprzejmy i sympatyczny - być wesoły i z dystansem do siebie (wyglądasz jak wyglądasz. to nie coś jak tusza, jak czegoś nie możesz zmienić to to zaakceptuj). Takiego co użala się nad sobą żadna nie będzie chciała. Jak Ty siebie nie lubisz to jak one mają polubić ciebie? - być zadbany (co nie znaczy przystojny. to znaczy czysty, schludnie ubrany, nie śmierdzący brudem, potem, papierosami czy alkoholem) To naprawdę nie tak wiele. zmień to co możesz (np. czy masz możliwość/finanse zeby uzupełnić te braki w zębach?), uśmiechaj się (nie masz pojęcia jak to uszlachetnia twarz), bądź pogodny i miły dla wszystkich. No i upewnij się że masz dobrą pracę (nie chodzi o to żebyś zarabiał krocie, ale żebyś miał ustabilizowaną sytuację, i mozliwość rozwoju - kursy, szkolenia, pomysł na siebie) i wiedzę, jeśli nie wykształcenie. powodzenia

No nie wiem. Ja tam najbardziej na twarz patrzę. Dla mnie liczy się najbardziej. Ale autorze są przecież różnego rodzaju zabiegi kosmetyczne. Może tam spróbuj.

Gość OnBestia6
Ile kosztuje wstawienie 3 zębów? Czy jak te blizny po ospie przpudruje to kobieta to zauważy? Czy jak znajde prace to kobiety spojrzą na mnie?