Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemontv

impreza integracyjna w firmie chlopaka

Polecane posty

Gość lemontv

Mój chłopak chce iść na imprezę integracyjną. Ogólnie nie miałabym nic przeciwko temu i rozumiem sens takich przedsięwzięć. Sama gdy pracowałam miałam bardzo dobre kontakty ze współpracownikami i z nimi wychodziłam. Problem w tym, że mój chłopak pracuje w firmie gdzie pracują same kobiety. Więc na imprezie będzie tylko on i kobiety... Czy to normalne, że chce tam iść i się z nimi integrować? Mówiąc szczerze nie rozzumiem tego za bardzo, uważam, że szczęśliwie zakochany facet nie powinien mieć potrzeb, aby znależć się przy wódce sam z kilkudziesięcioma kobietami... Co innego gdyby było tam też więcej mężczyzn, pół na pół, to rozumiem, że integrowałby się z kolegami i koleżankami. Ale z samymi koleżankami, nie za bardzo to rozumiem...

Gość aż sama jestem ciekawa
będzie się działo :D

Gość errtrtttr
on nie jest twoim mężem więc jest wolny

Chcesz żeby był postrzegany jako odludek? czy zwyczajnie wiesz że mu nie wystarczysz?

Gość pijany kjójićek
skoro ty sie integrowalas ze swoimi wspolpracownikami i z nimi wychodzilas to czemu on ma tego nie robic? przeciez te kobiety tez z nim pracuja i chyba plec nie ma nic do rzeczy 🖐️

Gość pikuś pl
Czemu mnie takie rzeczy się nie przytrafiają!:'(