Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Ka.

Co ubierać żeby ukryć brzuch po ciąży ????

Polecane posty

Gość Ania Ka.

Nogi mam szczupłe ale brzuch został mi spory (jak w 5-tym miesiącu) . Rodziłam jesienią ale nadal nie mogę dobrać sobie ubrań,dużo osób myśli że znowu jestem w ciąży taki mam brzuch. Co powinnam nosić,żeby trochę zatuszować brzuch ?

Po ciąży z reguły ubiera się dzieci... mąż za stary żeby go ubrać, więc no tylko dziecko zostaje do ubrania. Chyba, ze masz psa to jak już musisz kobiecznie coś ubrać to mozesz właśnie jego. Ludzie nauczcie się polskiego trochę. Nie da się ubrać ubrania czy butów. ubrać SIĘ można w COŚ lub można coś ZAŁOŻYĆ.

Gość Ania Ka.
Tak naprawdę to ciężko jest zgubić te kg z brzucha.

Gość mama dwojeczki chlopakow
Nie ma to jak ulzyc sobie z rana w swoim zgorzknieniu i wypyscic troche jadu na forum!!! Autorko ja też mam brzuszek a rodzilam latem wiec już prawie rok. I też ogolnie jestem szczupla, nogi chude a brzuch odstaje! Moze potrzebuje wiecej czasu, po pierwszym synku wrocil do normy po poltora roku. A co do ubierania to najlepsze sa leginsy i koszule zwiazywane w pasie albo dlugie koszulki, a niekoniecznie typowe tuniki bo w nich dopiero się wyglada jak w ciazy. Albo jeansy i bluzki takie że sciagaczem czy gumka na biodrach też fajnie maskuja.

Gość tylko choinkę naprawe
tylko choinke mozna ubrać. czy może chciałas zapytac, jak się ubierac, by zakryc pociążopwy brzuch? moja rada jest taka - luxne tuniki, nic opinającego. niestety dopóki nie pozbędziesz się brzucha, każdy może spytać, czy znowu jesteś w ciąży. polecam noszenie gorsetu/pasa - Jessica Alba tak wróciła do formy.

Gość tylko choinkę naprawe
mama dwojeczki chlopakow - tylko jedna ANALfabteka tak zrozumie druga ANALfabetkę.