Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bueheheheheheheeh

BEBILON PEPTI 1

Polecane posty

Gość bueheheheheheheeh

też macie problem, z dostaniem go? co gdy już skońcczy mi się zapas, a nie wznowią produkcji

Gość w takim przypadku do pediatry
Niech doradzi inne mleko

Gość h2oooooo
weź receptę na nutramigen

Gość propionna
to pewnie przez te ostatnie afery bylo o tym na kafe, chyba to jednak prawda wspolczuj tym co dawali to mleko dzidziusiom

Gość bueheheheheheheeh
nie to nie te afery rozmawiałam z nie jedną aptekarką (mam kilka znajomych i koleżanek) i musieli by wycofać daną partię. Nie ma po prostu składnika. Nutramigenu nie chce, gorsze w smaku a on i tak nie chce tego jeść. Po za tym, gdyby chodziło o afere to by żadnego mleka nie produkowali, przecież to jedna hurtownia a nie ma TYLKO bebilon pepti 1...

Gość bueheheheheheheeh
nikt nie jest w takiej sytuacji?

Drogie mamy, tak jak wspomniała jedna z Was, ograniczenia w dostępie do Bebilon pepti spowodowane były ograniczoną dostępnością jednego z surowców. Obecnie preparat ten wraca do sprzedaży i apteki na bieżąco się już w niego zaopatrują. Preparat jest też dostępny w wybranych aptekach online (skontaktujcie się proszę w tej sprawie z Serwisem Konsumenckim). Jeśli przydarzyłaby się sytuacja, w której nie miałybyście możliwości dostania preparatu, a jego zapasy skończyłyby się, skontaktujcie się z lekarzem pediatrą. Zaproponuje on najlepszy zastępnik Bebilon pepti dla Waszych Maluszków. Jednocześnie pragnę zapewnić, że dostępność Bebilon pepti nie ma związku z opisywaną we wspomnianym wyżej wątku sprawą. Jeśli macie inne pytania, prosimy o kontakt z Serwisem Konsumenckim NUTRICIA Polska pod nr 801 16 55 55. Pozdrawiam, Doradca NUTRICIA Jestem przedstawicielem firmy NUTRICIA Polska producenta żywności dla dzieci marek Bebiko, Bebilon i BoboVita. W przypadku pytań zapraszam do kontaktu.