Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian2745

potwornie oszukany

Polecane posty

Gość Damian2745

to co przeżyłem to trudno opisać. Poznałem dziewczyne która mówiła mi ze swietnie wygladam i sie jej podobam, niestety zawsze jak sie spotykalismy to była z kolezankami, nie dochodzilo do zadnych zblizen, zawsze jak dzwonila ze chce sie spotkac to je odwoziłem albo zawoziłem , na imprezy tez zawoziłem, nie mogłem pić, kasy nie mieli wiec musiałem nawet wlote na impreze zapłacic im, NAJGORSZE JEST TO ZE robiłem to bo myslalem ze jej na mnie zalezy i chciałem sie jej i jej kolezankom przypodobac, trwało to kilka miesięcy myślałem że jestem na dobrej drodze i w koncu będzie jakies zblizenie a moze nawet kolezankom sie przypodobam. prawda wyszła na jaw ostatnio, zawiozłem ją na jakas domówke, na tej domówce jak byłem to spytała sie czy moge po kogos jeszcze pojechac, okazało sie ze jechalem po jakis dwóch kolesiów , wkurzony byłem , ale czego sie nie robi dla miłości, przywiozłem tych kolesi i ona wieksza uwage zwracała na tego kolesia niz na mnie , zdziwilo mnie to niesamowicie bo był to jakis ćpun i arkoholik, stwierdziłem ze pojade z tej domówki, urwałem sie i pojechałem, przez kilkja godzin sioe nie odzywała!! po kilku godzinach dzwoniła by po nich pojechac! ja oszukałem ze sie spiłem bo cos przeczuwalem ze mnie w chu* robi ze sie jej podobam, to nie jest najgorsze, potem sie znowu spotkalismy to zaczela mnie wyzywacz kolezankami ze nie przyjechalem po nich, ALE NAJGORSZA RZECZ TO TO że ostatnio zobaczyłem ją z kolesiem na internecie i sie całują, wiec z innym sie całuje a ze mną nie chciała, ja robie dla niej wszystko a jakis ćpun bez prawa jazdy bez wykształcenia bez niczego ją zdobył. na policje bym zadzwonił ale nie mam dowodów, kasy na paliwosporo straciłem, nerwów sporo, głupota tej laski nie zna granic, skąd tacy głupi ludzie sie biorą, jak bym ją zobaczył to bym po prostu strzelił w ryj, musiałem sie wyżalić na forum. Teraz to ciezko mi zaufać laską

Gość gddsds
zle ulokowales uczucie, kazdy od dawna wie, ze laski szukaja takich co im bd placic za wszystko, po mies powieniensz to robic, glupi jestes.

Gość love love
potraktuj to jak lekcje zycia Wyciagnij madre wnioski, ze trzeba do dziewczyn podchodzic z dystansem i trzezwo patrzec na sytuacje.

Gość Damian2745
Ale tego to żem sie nie spodziewał i chyba nikt by sie nie spodziewał, móiwła ze jestem super chłopakiem, byłem niezwykle dobry dla niej i jej koleżanek wiec myslałem ze docenią