Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika321

kiedy do ginekologa?

Polecane posty

Gość mika321

Zastanawiam się kiedy iść na wizyte do ginekologa, wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszły 2 kreski. Licząc od ostatniej miesiączki to 6 tydzień a od zapłodnienia to dopiero 3 tydzień więc waszym zdaniem powinam iść już na wizyte czy jeszcze trochę poczekać?;)

Gość czyzby maturzysci
to zalezy czy dostaniesz sie do gina od reki czy bedziesz musiala poczekac na wizyte troche. Tak w 7-8 tyg slychac juz serducho to mozesz poczekac 1-2 tyg. Jesli jesstes na tyle cierpliwa :)

Gość mika321
To poczekam do przyszłego tygodnia i wtedy umówie się na wizyte;)

Gość aaaaanaa
ja poszłam zaraz po tym jak zrobiłam test, ale głównie dlatego że miałam lekkie upławy-jak się okazało"typowe' dla ciąży-dostałam na nie tylko osłonowo lactovaginal. To był jakiś 5-6 tc i lekarz nawet mi nie założył karty.Kazał przyjść za 2 tygodnie-wtedy już biło serduszko i dostałam kartę ciąży.

Gość mi lekarz kazał przyjśc ZARAZ
Mi lekarz powiedział, że trzeba prawdzić, czy ciąża jest w macicy a nie nie daj Boże pozamaciczna. Byłam w 37 dniu cyklu (owulacja w 15), widoczny był pęcherzyk w macicy, serducho zobaczyłam w 46 dc. Nie ma co panikowac, jak jeszcze nic nie będzie widac, ale warto być pod kontrolą. GRATULACJE.