Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuhhhyyyttttt32

od 3 lat nie jestem w stanie uwierzyc, ze mnie kocha - moja historia

Polecane posty

Gość uuuhhhyyyttttt32
to jest dobry chlopak, chcacy sie ustatkowac, pracowity itd. mowi o tym czesto, jak duzo daje mu nasz zwiazek, jak dodaje mu sily do codziennych aktywnosci itd. czesto pojawia sie tez zdanie, ze w przyszlosic nasze dzieci to, nasze dzieci tamto... ale nie wiem, czy nie wynika to z tego, ze on ma po prostu parcie na stabilizacje i tak lubi sobie pogadac... troche pozaklinac rzeczywistosc poweszylam i ta jego eks od roku z kims sie spotyka. nie chce myslec, co by bylo gdyby sie rozstali i ona sie do niego odezwala...

Gość 565346234
porozmawiaj z nim. wygląda na to, że wchodzenie na jej profil stał się dla niego nałogiem, codziennym rytuałem. myślę, że pora z tym skończyć. powiedz mu to, co nam tutaj mówisz, że czujesz się jak w trójkącie. to, co on robi jest nienormalne.

To co tu wypisujesz zakrawa na jakąś obsesję zdecyduj się wreszcie czego chcesz a potem porozmawiaj o tym ze swoim chłopakiem przeszłość jest już za Wami i nie warto jej rozpamiętywać zajmij się tym co teraz i ewentualną wspólną przyszłością podstawą każdego związku jest wzajemne zaufanie jeśli Ci to ulży w cierpieniu poroś go, aby usunął byłą ze znajomych na FB i po sprawie

czujesz sie nie pewnie bo masz powod - jego zianteresowani eks, nie zrozum mnie zle - nie ognoruje istnienia eks (swoich czy partnera), ale nie pzrejawiam zaintersownia - kiedys wpadlismy na eks mojego i bylo normalnie gatka-szmatka i pozamiatane, nie bylo unikania czy zadumania, nie sledze w necie eksow - co u nich slychac czasem wiem od znajaomych, a coz mi z aroznica czy eks obecnie ma 1 czy dwoje dzieci czy mieszka w X czy Y?;/ stad wiem ze sledzenie eksow czesto bywa znakiem ze sie o nich mysli...