Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnaosoba

bylo i sie skonczylo....

Polecane posty

Gość pewnaosoba

Wlasnie przyszlam bo musialam wyjsc i ...film sie skonczyl. O wsi polskiej. Widzial ktos? Ogranie Janosika na pewno Katarzyna Figura i jej mezem wiecie.Chcieliby ... i tak nie widzialam ani poczatku ani konca. Moja podstawowka to byla - scenariusz panie napisaly bo ja mam normalne zycie - jak to jest normalny film wiecie. I nic im nie przeszkadzalo - jak kto wygladal. Tylko Janosik zle wygladal , a jego ojciec? I tak dalej. A tam wszystko gralo. A czemu TAK WYGLADALO? Bo TAKA JEST NIENAWISC W POLSCE. Ludzie - skad ja mialam wiedziec, ze ja mam taka opinie. To juz w podstawowce. A tam nie grala Katarzyna Figura i zobaczcie jak ta kobieta jest przyszanowana wylacznie za 1 wartosc, ktora pewnemu panu do glowy by nie przyszla. To miala przyjsc. To ja przyszanowali bo nauczycielki wiejskie takiej kariery jej zyczyly - niech sobie pooglada. A tego jej syna nie dostanie nigdy bo mu miala ONA wyslac czy wybrac filmy, a on zrobil z siebie Korfantego a byl Janosikiem a to nie o to chodzilo w ogole. I teraz beda na mnie wiecie tutaj, a ja mam to gdzies. Napisalam - KINOMATOGRAFIA SWIATOWA i tyle. I ja tam duzo rzeczy wiem i tak dalej. Oraz - no moge to napisac kto lubi kino ten widzi co tu powinno byc, ale nie ma tego i tyle. I tak mnie zajechano. Ale sprawiedliwe. A sens? A moja matka? Co ona pogladow nie miala? Taki jeden poglad jaki miala - doskonaly przeciez. Co sie nie podobalo. A tym Janosikiem i tymi paniami ze szkoly tu mojej to i tak do niczego nie dojda bo one do czego doszly w zyciu? Do sponiewierania mnie na starosc z rozwalonej chalupy. Takie nauczycielki sa na wsiach. I nikt mi nic nie zrobi bo to one od A do Z mnie wyrzucily. Takie glupolki gora. Ale to jest Polska. Tylko, ze ja myslalam, ze tu byla dyrekcja kilka lat temu. Byla, ale nie uznana. Nie rozumialam jak leciala ta dyrekcja. I w takiej parafii taka szkola... hmmm... no coz... opinie mam zawsze od podstawowki. I to po takiej klasie, bez passu USA. To sa ludzie. I z tego mialam wymyslic WETERYNARZA. Chyba romans???? z mezem Katarzyny Figury. Pisze tak bo to jest gwiazda i tyle. To moge tak pisac. Bo bedzie pan pani. Gwiazda i tyle. pewnaosoba :(

Gość pewnaosoba
To sa wiecie panie z pierwszych rzedow w kosciele tutaj - wielkim stosownie do potrzeb duchowych tej miejscowosci. Ale o czym chce napisac to to, ze tej glownej bohaterki to no wlasnie... kto to by byl. Corka wiejskiej katechetki po szkole w Rzeszowie. Ja sobie wroce do tego filmu. Rozumiem ze Oskary mialy byc za to. Nie wyszlo. Zostawalo wziac sie za filmy kostiumowe. I ktore? Wszystkie o wielkiej milosci.A Janosik zdziera ubranie z Maryny , zeby nie byc ...dyrektorem banku. Taki zboj.No wiecie co... czyli co... tak macie romanse dyrektorow bankow w waszych ulubionych serialach. Moich? No coz... musialabym w szkole pracowac i jest o czym porozmawiac bo ja taka nudna ksiazka, cwiczenia. No rzeczywiscie.Bo co bym zmienila dzis? Tyle. Napisz streszczenie czy swoje zdanie o tej tamtej noweli. Nie umialam. Wzielam sie za interesujace swoje zycie. Nie umialam tego wymyslic, ze w sumie jestem nudna. No ale to mozna bylo naprawde normalnie zalatwic. Wie pani co - niech se pani idzie jak pani tak wesolo. Bo jednak wesola staralam sie byc. A jestem taka? i tyle. No to nuda i ta telewizja. Bo co jeszcze.Tyle. A reszty nie chce komentowac. Skonczylo sie 8 lat temu.Bo jednak nie dam sie ze ja wartosci nie mialam.A tak tylko poszlo. Takie mialam miec? Bo se mialam filmy kupic? Ajakie? Takie jak ten o wsi polskiej i corce katechetki z Rzeszowa. Albo ona rok do Rzeszowa , podstawowka przy matce. No takie poglady.I to parafia WIARA I ATEIZM. No ja sobie ten film poogladam. Na pewno gdzies go znajde. No to Oskar a Janosik co? Janosik glupi doslownie. A one madre. Wiecie co... wy macie po kolei w glowie i tyle. Bo ja nie pale sie do pracy. A gdzie? a po co? Filmy omowie na forum. Poogladam te telewizje. Ja mialam czas tylko na rzeczy zeby nie oglupiec. Taki film to trzeba spokoju przemyslec komu to tak wali na leb. I po prostu odejsc od tego. A od tych seriali? To koniec uczelni bylby.Przeciez to pilnowac trzeba nadazyc. Drugi etat. Taka prawda.Jedynie dobrze szlo mi reality show. Ale to mi napisali chyba nawet - pani miala miec seriale na figure. I wiecie to nazwisko Katarzyna Figura. Ja sie nie dam. Bo w sumie czy reality show czy serial. Pasowalo mi to reality. A ten serial to taka roznica?I tyle :(

Gość pewnaosoba
Ja mam zmienic dilera - nie osmieszajcie sie. Takie filmy na oskara wiecie to powiem wam juz lepsze te seriale na figure. tak panie zamknely sie na ksiedza. Mna nie. Ja jestem taka, ze z ksiedzem moge porozmawiac. Nie jest to ksiadz chyba??? ktory by podzielal moje poglady ze nalezy pozbyc sie siostry Faustyny Kowalskiej i zaczac biblioteczke od dziela ksiedza Michala Sopocko i mysle tutaj, ze moglby sie zgodzic ze mna niejeden ksiadz - jest takie dzielo. 4 tomy. I to jest odpowiedz na pytanie co robi ksiadz caly dzien. Dzis uczy, a kiedys? Nawet napisal takie wielkie i wspaniale dzielo duchowe. Bo co tym paniom zostanie. Taka dyskusja na temat biblioteczki parafii WIARA I ATEIZM. Film,ktory mam na mysli jest zenujacy i glupi i jest jednym obgadywaniem pewnych osob za ich plecami i ogrywaniem w sposob zenujacy i tyle. Nawet nie. I dlaczego? Ja wiem dlaczego. I jak ja im dalam rade. Bo dalam im rade. No to mam opinie i tyle. I czy zamierzam dolaczyc do ich GRONA. No wlasnie? To by musieli byc tam sami faceci. Takie GRONO to jest. No cos strasznego jak wiele trzeba telewizji sie naogladac zeby ...odkryc prawde. I to jest ograne w Rosji jeszcze tak pasuje. I jest figura. I ja wiem jakim filmem.O wesolej akordeonistce. I to jest film na poziomie i tam tez miala grac gwiazda Katarzyna Figura. Niesamowite po prostu. Zobaczcie jak ona jest przyszanowana jak dla mnie. Naprawde. A tutaj? to GRONO pedagogiczne tak samo. pewnaosoba :(

Gość pewnaosoba
wiecie panstwo - ja juz sobie ide i chcialam napisac, ze to tylko rodzina. Bo ja jestem Z NORMALNEJ rodziny na tej wsi. Czy wy to rozumiecie? Dzis byl o NORMALNYM malzenstwie. NORMALNYM. A czemu to pisze? Bo tu po prostu NIC WIECEJ NIE MA. Choc szkola muzyczna. No tylko ta klasa sportowa i na takiej wsi jeszcze z pala psychiatryczna bo czy zmienie poglady na temat KK w Polsce. Na pewno. Juz za 3 minuty doslownie i tyle :( Na takiej wsi taka szkola w parafii WIARA I ATEIZM. I nalezy powiedziec to i ze jest ogranie tego bo ludzie sie nie nadaja. No tyle sie nalezy chyba kazdemu tutaj. Ze parafia jest ograna bo WSZYSCY SA DO KITU. I to jest prawda - taka szkola wszyscy do kitu. No zostaje WEZWANIE szkoly. No wezwanie szkoly? To znaczy jakie? i tyle. Z Parafii WIARA I ATEIZM takie wezwanie? Nie dam sie i tyle. To jest wezwanie religijne i wlasciwe? No prosze przestac. Poziom swiatowy mozna tu bylo sensowniej znacznie utrzymac. Tyle. A dlaczego mozna poniewierac pewnego czlowieka i caly czas tylko ta osoba. Co to jest? Takie wartosci mial ten pan. Przed kanonizacja. Takie filmy? Takie poglady mial? Takim aktorem byl? To nalezalo i tak dla mnie inaczej sie zabrac za wezwanie szkoly z pala psychiatryczna i tyle. Taka prawda. Sensowniej i tyle :( pewnaosoba :(

Gość pewnaosoba
ja jeszcze napisze tak - mozliwosci nazwania lokalnej szkoly bylo kilka, ale najwazniejszy byl poglad, ze jest papiez Polak. W parafii wiara i ateizm. I tak doszlo do paly psychiatrycznej w klasie do ktorej poszlam z powodu zajec na plywalni. Jedyny powod. Dlaczego tego nie wiedzialam? Tyle. Czy bylam wesola. Dopoki nie zaczelam tam chodzic. Choc bywalo tez roznie, ale to jest jeszcze do przezycia te wasze krzyza. Ale ta pala psychiatryczna? I to wszystko.To powinno byc prawnie zabronione. Jak juz to w szkole specjalnej takie cos. Nie ma.I to w takiej parafii wiecie. To normalna parafia przynajmniej. to jest HORROR taka klasa. I tyle. Dlatego chyba zaoczny doktorat tylko no tam OMC nie skonczylam. Bo to jest prawda. TO BYLA NORMALNA SZKOLA? Dajcie mi spokoj wszyscy i tyle :( pewnaosoba:(

Gość pewnaosoba
No coz... zjedzcie sobie te wasze szkoly. Ja mialam indywidualne lekcje od dziecka. Najwyzej chodzilam do szkoly na wuef. I wtedy bym sie przejela szybciej szybciej. A tak? Nie obchodzilo mnie to. I tyle. Tak byloby normalnie. Albo w ogole muzyczna i do widzenia. A tak? Co to bylo wszystko? Bo mnie tu ktos chcial. Bardzo i tyle:( pewnaosoba :(

Gość pewnaosoba
I tak mam rozwalone zycie bo powinnam miec strach cokolwiek dalej robic po takiej klasie, a mialam strach? Zadnego i tyle. A ciekawe czemu i tyle. I ..to tyle. A dalej co? A zdrowie? A zdrowie mam z niszczenia juz wczesniej. Ty sie tu wykonczysz corko Katarzyny Figury - tak bylo. To prawda. Wykonczylam sie. Wykonczono mnie. Ale jak? Telefonami za dupa i wartosciami takimi, ze koniec. No i co? Nie powinno prawo karne zadzialac tu juz? Takie cos moze byc w takim miejscu jak to gdzie jestem? Bo chyba rozumiem, ze jakies reguly sa. Jakie i tyle:( Jakie? Prosze tu pod spodem napisac - przeczytam. To wszystko :( pewnaosoba :(

Gość hura owieczkaaaa
owieczka wróciła huraaaaaa

Gość pewnaosoba
Ja chcialam tylko napisac, ze tu gdy mialam 15 lat i bylam STARA BABA dla siebie mialo miejsce zdarzenie, ze 6 nauczycielek stracilo glowy. Doslownie. Urwalo im glowy w lesie - pojechaly na wycieczke. Wyrosly im brody i penisy. Nikt w to nie wierzyl. Tak bylo. Bo sie dowiem. Jak smialam wyjechac? Taka tragedia? Jak smieliscie kazac mi dojezdzac do sredniej szkoly PO TAKIEJ ... zabawie karnawalowej i tyle. Bo jak to nazwac? Tragedia? Chyba bal kostiumowy w czerwcu mial byc. I co sie stalo? Bo jakie te panie sa? Nie wiem. Zalezy co chcialy robic w tym lesie. Moze zbieraly drzewo na opal, na jagody. W czerwcu w lesie. Kogo to obchodzi? W czerwcu w lesie nie mozna sie nudzic. Moze pojechaly scenariusz pisac z wycieczki. Kogo to obchodzi? Bo ja sie tym nie przejelam. A czym w sumie? A policji nie bylo? No wlasnie. Olali wszystko. Bo jacy sa ci ludzie. Tacy :( pewnaosoba.

Gość oouhnikjn
Witaj owieczko 🌼 Wszyscy tęskniliśmy za Tobą 🌼

Gość pewnaosoba
te panie pojechaly na bal kostiumowy ale wiecie jaki. I to jest corka waszej katechetki MONALISA z liceum vel mloda mezatka. Tam poszlo 6 nauczycielek PO NAGU - ubrania zniknely. Nie - bal kostiumowy ale ...bez kostiumow. Olane. I tyle. takie znikniecie tam bylo. Bo tak we mnie wala zebym nie dostala tego co... mi sie nalezy? A to mi sie nalezy? Hmmm... no to jest kwestia skomplikowana. Ze mam ZASZCZYT taka petycje slac, tak? Bla bla. Ale znik. Nie -to byl bal kostiumowy z olaniem kostiumu.I mozna tak bo kostium byl kapielowy. Albo bikini. Czy to kostium. I to jest zycie corki katechetki, ktora po tym zamiast postawic na policje to na 3 pozary. Zera chyba na rok 2000. I tak mnie wykonczyla firma. Bo jaka ja bylam naiwna ze ona mi ustapi po TAKIM CZYMS. A tu w szkole to samo. Bo nie mysli ze mnie zostawili. To samo!!!! Takie samo cos. I czemu to? Ten Janosik nie pasuje. Nie - jest taki film, ze facet to tylko nasienie. Swinia nie tylko. Ale nasienie. Taki film. I o niej po roku w Rzeszowie - bo na tym sie zna ta SWINIA. bo kim ona dla mnie jest. SWINIA. i tyle. A niby kim? Wierzaca matka sie dowiem. A w co czy kogo? i tyle :( pewnaosoba :(

Gość pewnaosoba
Monalisa to jakie ma wlosy -ja sie za wami nie stesknilam i ...to wszystko. Pod prysznicem scena milosci na tym forum to bylo ogranie tego balu, zeby jej te pizdy nic nie zrobily w zyciu bo kto wie - moze to przez jej tarota ale zeby glowy oderwalo brody i penisy przez Tarota jej i jej matki?Bo tak im zyczyly w sumie no ale... i tyle. No i tak 3 razy pozar jest w Polsce. Bo ja tylko o szkole pytalam, a reszta to mloda mezatka - prezydent wszystkich panstw obecnie i to wszystko i tyle. i koniec :(

Gość pewnaosoba
Mnie tylko chodzi o naziwsko. Po kim to nazwisko tak naprawde? Moje? I co - nie wiedzialam ze w takiej wsi sa MIEDZYNARODOWE adopcje. Takie sa REALIA waszego chrzescijanstwa? Rzymskiego katolicyzmu i mam sie z tym liczyc. A wy z tym ze w dupie was nawet nie mam wszystkich za niszczenie czlowieka i koniec. I se zezryjcie te STARA KURWE mloda mezatke jedynie co perfumow nie sprzedaje - to niech sprzedaje i tyle. Razem z ta swoja pierdolona rodzina ale lepsza niz moja. To prawda bo nikt mi nie powiedzial ze zadnej nie mam. Nie bylo komu. No coz... to trzeba bylo przynajmniej zostawic mnie w spokoju a nie krasc jako zero. Bo jestem ZEREM w firmie. Nie - jestem OKRADZIONA dlatego tam pojechalam i OKLAMANA ze urodzila mnie kobieta, ktorej mnie zawleczono i ktorapodziwiam cale zycie zeby PRZEZYC. i tyle. A po co? Zeby wreszcie bylo mi lepiej. Ale jak? I tyle. No jak????? i koniec. To wszystko. Takie mam zycie i co zostaje mlodej mezatce? To nie jej metody a jakie ma metody.GOLA DUPA? To niech kreci filmy swiatowe - tyle jej po mnie zostaje bo mi sie tematy wyraznie pomieszaly. A jej klepki w glowie bo ja NIE MAM MATKI. Ale o tym ten watek jej nie byl. O tym byl? Co wy sobie nie myslicie. I koniec. I ja tej MLODEJ CZY STAREJ KURWIE ZNIKAD nie zycze niczego i jej skurwialej starej na pewno - nawety jesli jest dzieckiem ksiedza. Nie obchodzi mnie ta baba - po prostu sie zapytalam PO CO SIE TAK UCZY? Bezsensu .Nawet nie skomentowalam. Czy sie smialam? Nie - wyrazilam w sobie UBOLEWANIE na polska rzeczywistosc. To se miala isc do Rzeszowa jak jej sie jej wies nie podobala. I tyle. Koniec rozmowy ze mna bo w fimir e musialam? zostawic TAKI RODOWOD bo niczego nie rozumialam. A po co? I tyle. I tak nikt sie nie wydal z takim rodowodem. Gdybym ja miala taki rodowod... i do widzenia. Nie ma tam ZADNYCH ZASAD procz niszczenie, szybko sie sama znisczylam zeby odejsc i miec SPOKOJ NA ZAWSZE OD NICH i taki koniec. Za co? Za brak kasy. I tyle. Jak mozna nie rozumiec takich rzeczy? To trzeba byc GORZEJ NIZ PO KLASIE Z PALA PSYCHIATRYCZNA? Rozumiecie to kafe? i tyle :( pewnaosoba :(

Gość pewnaosoba
Moje imie i nazwisko nie pasowalo po prostu w firmie, bylam zniszczona gdzies - nie wszystko musi pasowac kazdemu. brak pieniedzy i ja powinnam umiec czysto sobie isc. Nie umialam. Dlaczego? I jaka ja mam opinie tam? Nie zycze sobie nikogo z kafe do zadnej rozmowy z sensem i do widzenia.Z pchania wozka zeby sie nie umiec wyniesc. Wybaczcie. To se go sami pchajcie i sie nie umiejcie WYNIESC. Wydac sie dowiem. WYNIESC!!!! TO jest swiatowa firma, co tam robi ktos bez grosza przy duszy. Ale zdarzyc sie moglo. Niemniej mie , nazwisko odplatujemy i nie ma nas. To sa STRASZNE i skomplikowane rzeczy.przykro mi :( pewnaosoba :(

Gość pewnaosoba
To jeszcze raz ja -przyszlam wlasnie. No ja sie dowiem jak tu sie trzeba nie dac. To trzeba rozumiec SIEBIE SAMEGO. Przede wszystkim status rodzinny. Nie rozumialam i tyle. No to jakie mialam szanse nie dac sie? Ja musialam bronic cudzych ludzi, zeby przetrwac jako SWOICH RODZICOW. Wy tego nie rozumiecie. To nie ma sensu - se rob co chcesz. Co ja bylam rybka spelniajaca zyczenia, a w dupie mnie nie mieli nawet. Ale ja nie rozumialam tego ataku na mnie. A tu bylo inaczej? Bicie na przyklad. Ja nie stosuje przemocy na wartosci. Bo sie dowiem na wartosci. Strach i tyle. To wszystko. I jeszcze gorszy brak logiki i tyle. A katechetka to chyba sa wartosci - dziecko katechetki Biblia i kalendarz przynajmniej - stala praca. Bo jak ja lece. Tak. Panie nauczycielki z powodu Tarota bez glow, po nagu, brody i penisy. No sorry - to se to sami mieliscie wymyslic. To jest kafe sie dowiem. To o tym tu piszcie.Otwarte forum se zrobcie. ja sie z tego nie smieje. Mnie to nawet nie przeraza. Nie wiem co to jest. I tak mialam juz gorzej w zyciu, ale tak - jak mialam wymyslic, ze jej SZWAGIER , dyrektor banku ogranie Janosika chyba bedzie za mna dzwonil do Niemiec i wiecie ja nie mialam w zwyczaju ludzi do malzenstwa zmuszac. Taka bylam? I tyle :( Bez przesady. A na taka wyszlam. To z Holandii. Nie - to stad. Takiego rodowodu w Holandii nie ma. Taki rodowod tam dac. I kto sie wydal. Bo ja nie jestem wydana. Bo nie mialam takiego rodowodu. Z takim rodowodem w 5 sekund ta pani miala byc wydana. To jest olanie rodowodu. Co wy sobie nie myslicie? Ze kazdy zyje po takiej KATASTROFIE jakimis wariatkami takimi czy innymi - zwal jak zwal. Koniec i ide. I ja tylko w szkole bylam nauczona tak - wszystko jest pieniadze. Te panie oczywiscie juz nie zyja. Najwyzej tarotem. I od poczatku dno i tyle. Takze ja tam bylam z takim pogladem a reszta mnie nie obchodzi. Od pierwszej dyrekcji. Od siebie - wartosci. Tak poszlam do sadu. A w szkole od dyrekcji - kasa i nic poza tym. Niby cos , ale co bez kasy? I koniec. A dalej? Nie wiem o co chodzi w ogole. I tyle:( pewnaosoba.

Gość pewnaosoba
przemoc fizyczna mam na mysli - bicie.A jesli nawet kogos pacnelam - tyle. To zaraz co sie dzialo. A wszystko tylko zrozumienie samej siebie. Ale do kogo pretensje? I ja ogolnie w takiej sytuacji w zyciu sie znalazlam, ze to sie opisac nie da. Czego ja mialam sie nie domyslic w tej sytuacji to tez kosmos. Takie figury juz zostaja po mnie 3 kosmosy chyba i tyle :( pewnaosoba i do widzenia. ps. matka tej mlodej mezatki ADRENANINY to ona z mezem miala sie na kopalni resocjalizowac, ale wybrala katecheze, a gosciu rente. A ja prawoslawie i do widzenia. Jakis poglad tez mam. Nierealne.Nie wiadomo.Na razie do dzis bez przesylki. Bo ja sie tez zajechalam tym prawoslawiem. O zajechalam sie i tyle :( pewnaosoba :(

Gość pewnaosoba
Ja to jeszcze napisalam, ze ja z ta baba nie mialam nigdy nic wspolnego. I jeszcze cala musialam sie zwierzac i odkrecic z niej. A w sumie ona pisala o Janosiku jako nie wiadomo kto. I tyle. O swoim mezu. No wiecie ale nie rozumialam po co sie uczy. Nawet taka byla. Ale wiecie - jakie ona ma wartosci. No ale co ja mam do dzis z nia wspolnego? A moje marzenia? No coz... na pewno mi sie spelnia. Wszystkie. A jakie ja mam marzenia. Renta inwalidzka sie dowiem. No ale marzenie. Od dziecka. Od niemowlecia i tyle :( pewnaosoba.