Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest ??? :)

wakacje na majorce !!!???

Polecane posty

Gość czerwonamiska
Fajny pomysł - są tanie loty w tym okresie?

Gość Smetana

Witam, w lato chcemy wyjechać na wakacje na Majorkę i poszukujemy sprawdzonego hotelu. W oko wpadł nam Globales Mimosa, podobno wyremontowany w ubiegłym roku, na terenie obiektu biuro na którego stronie znaleźliśmy ofertę czyli Rainbow prowadzi zajęcia figlokluby dla dzieci, czym też bylibyśmy zainteresowani. Czy ktoś był w tym hotelu, zwłaszcza po remoncie i mógłby coś więcej o nim opowiedzieć, czy warto? A może ktoś ma do polecenia inny hotel na Majorce?

Gość yulka
Dnia 18.05.2019 o 11:51, Gość Smetana napisał:

Witam, w lato chcemy wyjechać na wakacje na Majorkę i poszukujemy sprawdzonego hotelu. W oko wpadł nam Globales Mimosa, podobno wyremontowany w ubiegłym roku, na terenie obiektu biuro na którego stronie znaleźliśmy ofertę czyli Rainbow prowadzi zajęcia figlokluby dla dzieci, czym też bylibyśmy zainteresowani. Czy ktoś był w tym hotelu, zwłaszcza po remoncie i mógłby coś więcej o nim opowiedzieć, czy warto? A może ktoś ma do polecenia inny hotel na Majorce?

Własnie ja też szukam hotelu z Figloklubem i wiem, że znajomi byli już po remoncie w GM i ponoć super, bo ten hotel jest na wyłaczność Rainbow a rodzinne pokoje robią robote :) blisko plazy, ale tez na czas wolny oprócz animacji dla dzieci cała strefa z rowerami. Mysle że warto i sama jestem bardzo blisko decyzji o wakacjach w tym miejscu :) 

Nie polecam! Miejscowi strasznie  okradają turystów ,  dziwi mnie to że o tym nic się nie mówi . Może  wtedy  tamtejsza policja by się tym zajła.

Uwaga na złodziei! Okradają turystów,   a miejscowa policja nic nie robi.  Mało tego,  ambasada Polska , na Majorce-  ŻENADA , znajomi zostali okradzeni ze wszystkiego , dokumentów , telefonów a Pani z ambasady POLSKI powiedziała żeby pożyczyli  od kogoś  z turystów pieniądze  na powrót do kraju. Nie udzieliła żadnej pomocy , ani też informacji co w takiej sytuacji zrobić nie zaproponowała kontaktu z rodziną czy też biurem podróży  . Nic dziwnego,  że turyści giną za granicą ! Biuro podróży w Polsce  , zero kontaktu, rodzina z Polski nie mogła nic ustalić , dowiedzieć się z uwagi na RODO!  Nie polecam Majorki. Należy pamiętać ze w takich sytuacjach , trzeba liczyć tylko na siebie:(