Gość czerwonamiska Napisano Czerwiec 11, 2018 Fajny pomysł - są tanie loty w tym okresie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smetana Napisano Maj 18, 2019 Witam, w lato chcemy wyjechać na wakacje na Majorkę i poszukujemy sprawdzonego hotelu. W oko wpadł nam Globales Mimosa, podobno wyremontowany w ubiegłym roku, na terenie obiektu biuro na którego stronie znaleźliśmy ofertę czyli Rainbow prowadzi zajęcia figlokluby dla dzieci, czym też bylibyśmy zainteresowani. Czy ktoś był w tym hotelu, zwłaszcza po remoncie i mógłby coś więcej o nim opowiedzieć, czy warto? A może ktoś ma do polecenia inny hotel na Majorce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yulka Napisano Maj 25, 2019 Dnia 18.05.2019 o 11:51, Gość Smetana napisał: Witam, w lato chcemy wyjechać na wakacje na Majorkę i poszukujemy sprawdzonego hotelu. W oko wpadł nam Globales Mimosa, podobno wyremontowany w ubiegłym roku, na terenie obiektu biuro na którego stronie znaleźliśmy ofertę czyli Rainbow prowadzi zajęcia figlokluby dla dzieci, czym też bylibyśmy zainteresowani. Czy ktoś był w tym hotelu, zwłaszcza po remoncie i mógłby coś więcej o nim opowiedzieć, czy warto? A może ktoś ma do polecenia inny hotel na Majorce? Własnie ja też szukam hotelu z Figloklubem i wiem, że znajomi byli już po remoncie w GM i ponoć super, bo ten hotel jest na wyłaczność Rainbow a rodzinne pokoje robią robote :) blisko plazy, ale tez na czas wolny oprócz animacji dla dzieci cała strefa z rowerami. Mysle że warto i sama jestem bardzo blisko decyzji o wakacjach w tym miejscu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gośce 0 Napisano Wrzesień 1, 2021 Nie polecam! Miejscowi strasznie okradają turystów , dziwi mnie to że o tym nic się nie mówi . Może wtedy tamtejsza policja by się tym zajła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gośce 0 Napisano Wrzesień 1, 2021 Uwaga na złodziei! Okradają turystów, a miejscowa policja nic nie robi. Mało tego, ambasada Polska , na Majorce- ŻENADA , znajomi zostali okradzeni ze wszystkiego , dokumentów , telefonów a Pani z ambasady POLSKI powiedziała żeby pożyczyli od kogoś z turystów pieniądze na powrót do kraju. Nie udzieliła żadnej pomocy , ani też informacji co w takiej sytuacji zrobić nie zaproponowała kontaktu z rodziną czy też biurem podróży . Nic dziwnego, że turyści giną za granicą ! Biuro podróży w Polsce , zero kontaktu, rodzina z Polski nie mogła nic ustalić , dowiedzieć się z uwagi na RODO! Nie polecam Majorki. Należy pamiętać ze w takich sytuacjach , trzeba liczyć tylko na siebie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach