Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stiw Dżobs

Dlaczego Polacy (prawicowcy) boją się feministek, gejów, aborcji itp ?

Polecane posty

"woja droga fajna dyskusja, szkoda ze mnie ominela. Offermo wspolczuje po raz kolejny syzyfowej pracy, czyli proby przemowienia do rozmu tej czesci spoleczenstwa, ktora nadal wierzy w to ze czlowiekiem stala sie w momencie przeciecia pepowiny " xxxx powiedziala wulgarna "inteligentka" ;-) (mi mala napisala sama o sobie ze nalezy do inteligencji;-)

offerma - zawsze wszystko sprowadza do ciazy, soobiscie uwazam, ze podnica go ten proces;-) czy rozmowa bylaby o polityce, czy o radarach predkowci - on i tak zakonczy "udowadnianiem" czy jest plod, ja mam takie pytanie - czy ty rozumiesz ze ludzie maja swoje opinie, hm? i ich nigdy nie przekonasz - ani dowodami, ani wyzwiskami, ani niczym ??? tak samo jak ciebie nikt nie przekona do swojej opinii - po co w nieskonczonosc ciagniesz atek przerywania ciazy? ludzie i tak nie zmienia swoich opinii

Gość mi mala mobilna.
Oczywiscie, ze naleze do inteligencji :) do polskiej elity, w poprawnym tego slowa znaczeniu. A to, ze nazwalam cie kretynka nie swiadczy o wulagryzmie, tylko szczerosci i trafnosci w ocenie ;)

Gość mi mala mobilna.
Maciek, przed wyjazdem super, Izrael rowniez bedzie jednak :) dzis w koncu kupuje nowa maske do nurkowania. A co u Ciebie?

"mi mala mobilna. Oczywiscie, ze naleze do inteligencji do polskiej elity, w poprawnym tego slowa znaczeniu. A to, ze nazwalam cie kretynka nie swiadczy o wulagryzmie, tylko szczerosci i trafnosci w ocenie " xxxx o tym wlasnie mowilam;-) mala mi tupie nogami i sie zlosci - a jak juz nie wie co zrobic to wali wyzwiskami (matula manier nie nauczyla oj nie nauczyla;-) i wulgarne dziewcze na swiat wydala ;-) ;-)

"mi mala mobilna. Maciek, przed wyjazdem super, Izrael rowniez bedzie jednak dzis w koncu kupuje nowa maske do nurkowania. A co u Ciebie?" xxxxx mi mala szuka sobie przyjaciol;-) zasmiecajac topik lista wlasnych zakupow;/

Gość mi mala mobilna.
ROR, niestety mozesz sobie myslec co chcesz, pisac co chcesz- co nie zmienia faktu, ze uwazam cie za kretynke;) a poki co to ty sie zloscisz, sledzisz mnie, probujesz nawiazac rozmowe za wszelka cene i podleczyc kompleksy - skoro taka jestem beznadziejna, to po co to robisz?;) ignoruj mnie i tyle. thanks in advance! :D

Gość psiakrew, postow nie widac
a taki ubaw jest tutaj :D

"mi mala mobilna. ROR, niestety mozesz sobie myslec co chcesz, pisac co chcesz" xxxx dzieki za approval bez twojego bym nie smiala myslec i pisac co chce;-) xxxx "- co nie zmienia faktu, ze uwazam cie za kretynke " xxxx to normalny mechanimz u ludzi takich jak ty - tak sobie odrzucenie tlumacza;-) xxx a poki co to ty sie zloscisz, sledzisz mnie, probujesz nawiazac rozmowe za wszelka cene i podleczyc kompleksy - skoro taka jestem beznadziejna, to po co to robisz? ignoruj mnie i tyle. thanks in advance! " xxx ty - beznadziejna? nieeeeeee;-) skadze - podniecasz mnie tak ta swoja lista zakupow ze az z zazdrosci tryskam na klawiature;-) as easy as it is;-)

"mi mala mobilna. ROR, niestety mozesz sobie myslec co chcesz, pisac co chcesz" xxxx dzieki za approval bez twojego bym nie smiala myslec i pisac co chce;-) xxxx "- co nie zmienia faktu, ze uwazam cie za kretynke " xxxx to normalny mechanimz u ludzi takich jak ty - tak sobie odrzucenie tlumacza;-) xxx a poki co to ty sie zloscisz, sledzisz mnie, probujesz nawiazac rozmowe za wszelka cene i podleczyc kompleksy - skoro taka jestem beznadziejna, to po co to robisz? ignoruj mnie i tyle. thanks in advance! " xxx ty - beznadziejna? nieeeeeee;-) skadze - podniecasz mnie tak ta swoja lista zakupow ze az z zazdrosci tryskam na klawiature;-) as easy as it is;-)

Bo feministki i geje chcą zabrać nam wolność. Co feministki obchodzii, kogo ja zatrudniam w swojej firmie i kto ma stanowiska kierownicze? W krajach skandynawskich te szmiry wywalczyły równouprawnienie w firmach prywatnych na stanowiskach takich wyższych.

arktyczny - ale to co ty mowisz to nie ejst rownouprawnienie, to jest proba wywalczenia nadrzednej pozycji kobiet - dlatego jestem temu przeciwna;/ Podobnie jak w PL istnial urzad ds. rownego statusu kobiet i mezczyzn i zajmowal sie tylko sprawami kobiet - zenada;/

"mi mala mobilna. ROR, niestety mozesz sobie myslec co chcesz, pisac co chcesz- co nie zmienia faktu, ze uwazam cie za kretynke " xxxx dzieki za approval dotyczacy swobodnej mysli;-) a i twoj mechanizm obronny - na zaszdie przezywam za odrzucenie jest bardzo powszechny;-) xxxx a poki co to ty sie zloscisz, sledzisz mnie, probujesz nawiazac rozmowe za wszelka cene i podleczyc kompleksy - skoro taka jestem beznadziejna, to po co to robisz? ignoruj mnie i tyle. thanks in advance! xxxx ty - beznadziejna? ale skad;-) ;-) ;-) ;-) podniecila mnie twoja lista zakupow ktora opublikowalas;-)

ja tam jestem za rownouprawnieniem - nie za wyzszoscia kobiet;/

Mucha zostala ministrą nie dlatego, ze ma kompetencje z dziedziny sportu, tylko dlatego, ze wg niektorych jest ladna kobieta. Gdyby wygladala jak np. poslanka Wrobel, to ministrą by w tym rzadzie nie zostala. No chyba, ze okazalo by sie, ze jest po zmianie operacji plci, to co innego.

zgadzam sie z Toba arktyczny i jestem temu przeciwna;/ uwazam ze liczy sie to co czlowiek ma miedzy uszami, a nie miedzy nogami;/

"Maciek B. Wiec IMHO mianowanie Muchy ministrą - jest oznaka seksizmu" xxxx jesli to faktycznie zdecydowalo o jej stanowisku - to masz racje, ale seksizm ma tez taka strone - ze pracodawcy w PL pozwalaja sobie na pytania wzgldem stanu cywilnego kobiet - czy ksigowa rozwodka bedzie pracowac inaczej od ksiegowej-starej panny albo zonatego ksiegowego, hm?!

Gość mi mala mobilna.
Maciek, nie bedzie mnie raczej na gg:) co dzis gotujesz, mlody polski intelektualisto?;)

@mi: spaghetti i planuje zamordowac duzy pokal coli z cytryna i lodem;)

[zgłoś do usunięcia]mi mala mobilna. Maciek, nie bedzie mnie raczej na gg co dzis gotujesz, mlody polski intelektualisto?" xxxx och przylazlo me bozyszcze;-) nie-wulgarne i "nie-glupie" oraz niemialkie;-) moze potupie swymi nozkami?;-)

[zgłoś do usunięcia]mi mala mobilna. Maciek, nie bedzie mnie raczej na gg co dzis gotujesz, mlody polski intelektualisto?" xxxx och przylazlo me bozyszcze;-) nie-wulgarne i "nie-glupie" oraz niemialkie;-) moze potupie swymi nozkami?;-)

@ROR: mysle, ze te pytania akurat raczej nie dotycza rozwodek, tylko mlodych kobiet w okresie zakladania rodzin. Kobieta z dziecmi, czyli takze rozwodka, jest dla pracodawcy lepszym pracownikiem, bo mozna na nia wywierac wieksza presje psychiczna i obnizac jej wymagania placowe, bo ma dzieci, bo ma kredyt zapewne itp. Single sa jednak bardziej mobilni. Plus to co pisalem o dzieciach, czyli mloda kobieta, ktora nie ma dzieci - istnieje spore prawdopodobienstwo, ze bedzie je niebawem chciala miec. Ja mialbym duze opory przed zatrudnieniem kobiety w wieku 25-25.

Gość mi mala mobilna.
Maciek, wczoraj zrobilam twoja salatke z drobna modyfikacja ;) znakomita.