Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stiw Dżobs

Dlaczego Polacy (prawicowcy) boją się feministek, gejów, aborcji itp ?

Polecane posty

"mi mala mobilna. Maciek, nie bedzie mnie raczej na gg co dzis gotujesz, mlody polski intelektualisto?" xxxx przylazlo bozyszcze;-) nie-wulgarne, "nie-glupie" oraz niemialkie;-) bedzie nas tutaj necic i podniecac ciekawostkami ze swojego zycia - dotyczacymi zakupow oraz zarcia;-)

Gość mi mala mobilna.
Maciek, to nie do konca jest tak jak piszesz. Wszystko kwestia odpowiedniego wyboru i oceny kandydata- mozna zatrudnic beznadziejna matke z dziecmi po 40-tce, ktora bedzie non stop na zwolnieniu, jak i doskonala, ambitna i pilna mloda dziewczyne bez zobowiazan. Niedlugo sama bede stac przed taka decyzja- czyli zatrudnienia odpowiednich ludzi, i na pewno nie bede patrzec na wiek i stan cywilny, tylko zupelnie inne predyspozycje.

Gość mi mala mobilna.
zamiast cebuli szczypiorek, i zamiast majonezu jogurt naturalny - zdrowiej :)

@mi: tak, teoretycznie tak jest i zapewne takie przypadki tez sie zdarzaja, ale obawy przedsiebiorcow, ze kobieta zajdzie w ciaze i pojdzie sobie na dlugie zwolenienie - nie biora sie znikad. Kobiet, ktore nie maja dzieci, a poswiecaja sie wylacznie pracy - jest bardzo niewiele. Roznice w zarobkach miedzy pciami wynikaja wlasnie glownie z tego, ze kobiety traktuja prace niejako "dodatkowo" obok rodziny, dzieci, macierzynstwa itp, dlatego sa zazwyczaj pomijane przy awansach czy wrecz zatrudnieniu.

xxx mi mala mobilna. Maciek, wczoraj zrobilam twoja salatke z drobna modyfikacja znakomita. xxxx wcale sie nie dziwie, ze musisz zaczepiac ludzi w internecie (skoro w realu juz nikt pewnie nie moze sluchac twoich wulgaryzmow;-) nie widzisz ze maciek nie odpowiada na twoje zaloty, hm?;-)

[zgłoś do usunięcia]mi mala mobilna. ROR, widzimy twoje posty, naprawde nie musisz wklejac po kilka razy" xxxx jasne - wklejam po kilka razy;-) 'tak raz za razem;-)

Gość mi mala mobilna.
Maciek, naprawde nie odpowiadasz na moje zaloty?;);) hahaha

ale jedziesz sterotypami - ze jak rozwodka to nie bedzie miala dzieci, ze jak juz ma dzieci - to kolejnego nie rzobi itp. a jak nie ma to bedzie chciala - dzis jedne rodza w wieku 25 inne pod 40, a prawda jest taka ze polskie prawo jest glupie - i sluzy tylko tym laskom co nie chca pracowca a wola chodzic do pracy - wiec naduzywaja zwolnien itd., naszczecsie inne kraje maja bardziej korzystne rozwiazania;-) poza tym w PL jest charketrystyczne zakladanie ze wszyscy mysla tak samo;-) i maja takie same potrzeby;-) czyli jak wyszla za maz to bedzie probowala urodzic ;-) xxxx Roznice w zarobkach miedzy pciami wynikaja wlasnie glownie z tego, ze kobiety traktuja prace niejako "dodatkowo" obok rodziny, dzieci, macierzynstwa itp, dlatego sa zazwyczaj pomijane przy awansach czy wrecz zatrudnieniu. xxx i znowu generalizujesz - niektore kobiety tak robia

mi mala mobilna. Maciek, naprawde nie odpowiadasz na moje zaloty? hahaha" xxxx sprobuj zwrocic na siebie uwage tak jak najlepiej potrafisz - powyzywaj troche;-)

mi mala jest szurnieta to fakt ale ROR bije na glowe kazdego frajera na kafe. Lazisz za ta mala mi, non stop piszesz do niej jakies teksty Wez na wstrzymanie bo sie osmieszasz.....chociaz dla ciebie to nic nowego" xxx to mala mi przychodzi wszedzie tam gdzie ja jetsem;-) lubi sobie pogadac - bo nie ma z kim w realu wiec sie tak ie oburzaj;-)

Gość mi mala mobilna.
Maciek odpowiedz prosze na zaloty ROR, bo dostrzegam tu typowa projekcje ;)

mi mala mobilna. Maciek odpowiedz prosze na zaloty ROR, bo dostrzegam tu typowa projekcje xxxx tobie w ogole zaciera sie zycie realne z wirtualnym;-) wypiowiadaj sie we wlasnym imieniu zamiast podpierac sie moim autirytetm i mowic do kogos w moim imieniu, tak bedzie grzeczniej - choc wiem, ze matula cie manier nie nauczyla wiec moze to byc nieznane ci pojecie;-)

@ROR: takie przypadki jakie opisalas oczywiscie takze sie zdarzaja. Czy lece stereotypami? Mozliwe. Pracodawca tez nimi leci, a skad sie takie myslenie bierze. Ogolnie idea mojej wypowiedzi byla taka, ze idealnym pracownikiem z punktu widzenia pracodawcy jest samotna matka z jakims obciazeniem kredytowym, powiedzmy w wieku 32+. Taka osoba nie ma duzego pola manewru jesli chodzi o zmiane pracy jesli nie jest specjalistka w jakiejs konkretnej branzy (kobiety w PL zajmuja jednak stanowiska sredniego szczebla i tzw. urzedniczo - referenckie czy pomocnicze), a posiadanie dziecka lub dzieci oraz kredytu znacznie obnizy jej motywacje do zmiany pracy, czy determinacje do zadania wyzszego wynagrodzenia.

Gość mi mala mobilna.
przypomina mi sie taka dziewczynka z podstawowki ktora obrazala rodzicow innych dzieci, gdy juz kompletnie nie miala nic do powiedzenia - takie ostatnie kolo ratunkowe widac, ze niektorzy nigdy z tego nie wyrastaja ;) xxx Maciek, dzisiaj mam rybe pieczona:) tzn mam nadzieje, ze luby upiecze, bo ja pracuje do pozna. napisze potem przepis na twoim temacie kulinarnym

Maciek, dzisiaj mam rybe pieczona tzn mam nadzieje, ze luby upiecze, bo ja pracuje do pozna. napisze potem przepis na twoim temacie kulinarnym" xxxx udezr w stol a nozyce sie odezwa;-) lub winni sie tluamcza: zeby nie bylo ze mala mi zcazepia obcych ludzi na kafe;-) npiasz nam zlotko wszystko - i co jesz, i jak sie ubierasz - jestes chodzaca ekscytacja;-) ;-)

Gość zauwazylam jak czytuje takie
jakb polityczne lewo/prawo topiki, ze mi mala czesto wpada jak widzi paru prawicowych chlopakow i sie przed nimi ladnie plasuje, tak zagaduje po kolezensku, nie zadne tam zaloty, jesli to tylko potwierdzenie swojego powodzenia ;) nawet taki szurniety psychol jak pan oferma jest dobry do tych celow. czasem widywalam kolezanke mi na forum o gotowaniu i tam byla calkiem fajna, ale na forach uczuciowo/wyznaniowo/politycznych daje czadu, ze hej :classic_cool:

Gość mi mala jest szurnieta
ROR "to mala mi przychodzi wszedzie tam gdzie ja jetsem lubi sobie pogadac - bo nie ma z kim w realu wiec sie tak ie oburzaj" :D Psze pani to Jasio zaczal :D Jak na razie to zaden topik na kafe nie jest prywatny i kazdy (nawet najwiekszy swir, cham i gluptak) moze pisac gdzie chce. Wiec stwierdzenie ze mala mi lazi za toba.... :D Ty masz cos z deklem - wciaz widzisz "adoratorki", "fanow", teraz lazaca za toba oczywiscie :D mala mi. Nie lubie malej mi bo jest snobka i niezbyt rozgarnietym osobnikiem ale teraz ROR lecisz po bandzie :D Co prawda....nie pierwszy raz :D

Gość hhhhhyhjyj
mała mi to pewnie laseczka ktora w realnym swiecie ma niewiele do powiedzenia , patrzy spod byka na innych a tutaj wielce inteligentna, ''elita'' a to dobre :D to forum jest zajebiste, u mnie w pracy mają z Was rozrywke od rana ,zwłaszcza z psychopatów w stylu malej mi, fiku mikuu czy offermy :D buhehe

Psze pani to Jasio zaczal Jak na razie to zaden topik na kafe nie jest prywatny i kazdy (nawet najwiekszy swir, cham i gluptak) moze pisac gdzie chce." xxxx to prawda, nikomu nie zbarniam - ale kazdy ma prawo do oceny;-) xxxx Wiec stwierdzenie ze mala mi lazi za toba.... Ty masz cos z deklem - wciaz widzisz "adoratorki", "fanow", teraz lazaca za toba oczywiscie mala mi. xxxx tak uwazaja osoby bez poczucia humoru - pzryklad malej mi - ktora ciagle do mnie i o mnie pisala, jak ja zignorowalam - to zaczela mnie wyzywac;-) ona pisze na tych topikach na kt widzi mnie na ogol, as easy as it is;-) xxx Nie lubie malej mi bo jest snobka i niezbyt rozgarnietym osobnikiem ale teraz ROR lecisz po bandzie Co prawda....nie pierwszy raz xxx mozliwe;-) tak juz mam;-)

Gość boki zrywac _
A ta dalej od rana o jakiejs mi malej nawija:D musisz byc jej bardzo wierna fanka hahaha - co za no life z ciebie

Chociaz ROR bywa dla mnie uszczypliwa, a Mi dala mi kilka ciekawych przepisow na rozne smakolyki.

co do ror to mogę się wypowiedzieć że jest pozującą na intelektualistkę idiotką. to o takich jak ror korwin mikke powiedział że "idiota z tytułem magistra nie staje się mądry, staje się idiotą z oczekiwaniami". zresztą powiedzmy sobie szczerze. ta tak zwana "lewica" to zawsze są albo idiotci albo kanalie. musi tak być bo "lewicowa" ideologia nie trzyma sie kupy. to takie współczesne niewolnictwo więc trzeba być szują albo durniem zeby to popierać.