Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stiw Dżobs

Dlaczego Polacy (prawicowcy) boją się feministek, gejów, aborcji itp ?

Polecane posty

aaa: Konsekwencje to jest osobny temat, bo to zalezy od prawa w danym kraju. Np w niektorych krajach mozna ukamienowac kobiete. U nas w Polsce aborcja takze jest nielegalna." a to nieprawda - aborcja w PL jest legalna - o tym sam pisales powyzej, czy znie? chodzi tylko o kolicznosci w ktorych jest dopuszczalna a Ja pisze o skutku czynu, a skutek jest taki, ze nastepuje smierc czlowieka w wyniku jego zamordowania. a nie - nastepuje jedynie wydalenie plodu, o czlowieku tutaj ni moze byc mowy a "co jej sie podoba - niektore rzeczy musi zrobic w ograniczeniu terytorialnym " Oczywiscie, jesli ktos chce zabic wlasne dziecko - zawsze to zrobi, to nie ulega watpliwosci" a mylisz pojecia;-)

[zgłoś do usunięcia] Maciek B. @mi: tak, jestem na gg a zobaczcie jaka mala mi zaczepia mezczyzn w necie;-) a tak wychwala swoje "domowe ciacho" ;-) i jak jest zazdrosna przy tym;-)

aaa: nie wiesz czego bym chciala" W tym przypadku wiem" a nie, nie wiesz;-) ale widze ze bardzo pozadasz swiata ktory mam w glowie i czule do niego aspirujesz;-) a "Nie wiem co Cie obchodzi gdzie ja mieszkam. Ja mowie o wiekszosci i mniejszosci w Polsce, poniewaz tu mieszkam, wiec to oczywiste, ze uzywam tych pojec w kontekscie mojego polskiego podworka, a nie Wysp Bahama" a zapisz sobie na kartce - ale to gdzie mieszkasz, przed jakimi obrazkami sie onoanizujesz, i kim z zawodu jest twoja mama - oraz cala raeszta "twoich' rzeczy/danych personalnych jest mi obojetna - mozesz to pisac w kazym poscie - skoro nie masz nic innego do roboty, tylko po co, hm? a "powiedz to swojemu chlopakowi - moze on cie wyslucha chociaz " Nie mam chlopaka a moim zdaniem masz;-) tylko sie tego wstydzisz;-) a "czlowiek bez rodziny nie jest singlem , moze zyc w konkubinacie, as easy as it is " O, czyli przyznalas, ze rodzina = malzenstwo, a konkubinat nie jest rodzina" a \tak, tak prznalam ;-)tak samo jak "przyznalam" ze jezus dorstal miezy karsnoludkami;-) a Robisz postepy, wolno, ale robisz Moze beda z Ciebie jeszcze ludzie a jesli mowi to zsaciankowiec to moim zdaniem - cofam sie;-) ale za to y korzytasz na tym;-) a Nie, to ze rodzina jest zobowiazaniem i odpowiedzialnoscia nie zalezy od definicji To zalezy od zdrowego rozsadku i dojrzalosci" a to zalezy od definicji ktora jets bardzo relatywna;-) a "Nie, to jest uniwersalna definicja wpisana chocby w nasza polska konstytucje" a konstytucja nie definiuje rodziny - tylko zwizek prawny meidzy kobieta i facecikiem;-) piszesz nie na temat - nie interesuje mnie polska w szczegolsnosci - ja mowi o mercedesie , a ty ciagle nawijasz o duzym fiacie - dlatego nie ma o czym gadac;-) a Na tym jest oparta cywilizacja i wymiana pokolen, ze kobiety i mezczyzni zakladaja rodziny i plodza dzieciTo nie ja wymyslilem a mezczyzni i kobiety nie musza zakladac rodzin zeby plodzic dzieci - wystraczy jak beda odbywac stosunki seksualne - tak bylo od zawsze, potem zasciankowcy wymyslili to co napisales powyzej, as easy as it is;-) a "Czyli mnie rowniez nie uwazasz za czlowieka? Robi sie coraz ciekawiej Kogo jeszcze nie uwazasz za czlowieka?" a i to twoj blad - zaloze sie ze nie masz wysokiego IQ bo caly czsa [poelniasz bledy logiczne - pokaze ci na przykladzie w pierwszym zdanieu mnie o cos pytasz , a w drugim juz zakladasz "moja" odpowiedz i sam z nia polemizujesz;/ masz zaburzenia na tle psychicznym, myla ci sie wlasne przypuszczenia z rzeczywistoscia;/ ale wracajac do twojego pytania: - nie wiem skad u ciebie taka niskasamoocena ze zakladasz ze ja nie wiedz w tobie czlowieka, hm? bo ja tak nigdzie nie napislaam - jestes jakims tam sobie ludkiem, ale mnie przezroczystm - tzn. widze twoja sympatie do moich wypowiedzi, az tak nieczula nie jestem, ale ogolnie to postrzegam cie jako "nicka" a "Nie musisz tak pisac o sobie, zeby ktos stwierdzil, ze masz waskie horyzonty i powinnas bardziej otworzyc sie na swiat Tego Ci szczerze zycze, bedzie Ci sie latwiej zylo" a powatrzasz moje slowa skierowane wczecniej do ciebie - tyle ze mnie opinie naprawde dyndaja - to ty sam siebie zaklasyfikowales jako osobe zasciankowa - nic nie wiesz o szerokich horyzontach , przypominasz mi taka zasrtraszona owieczke ktora sie boi wejsc do rzeki sama ale mowi ze wie wszystko o wodzie i namawia koelzanki;-)as easy as it is;-) a Rodzina jest zwiazkiem kobiety i mezczyzny, posiadajacej potomstwo. Na tym opiera sie nasza cywilizacja" a ja i ty nie wiele mamy ze soba wspolnego, tak wiec doprezyzuj co masz na mysli mowiac "nasza' , po drugie jaki widzisz sens w pisaniu ciegle tego samego, hm? a Tak, rozmawiamy o polskim spoleczenstwie" a nie, nie rozmawiamy - ty sobie o czyms nawijasz - a ze znasz glownie pl to nawijasz ciagle o tym;-) as easy as it is;-) a Sama zreszta co chwila odnosisz sie do Polski i polskiego spoleczenstwa a odnosze sie do wielu rzeczy ;-) ty akurat wychwytujesz to co brzmi dla ciebie znajomo - stary mechanizm;/ a "Pisalem wyzej o poszerzeniu horyzontow i wiekszym otwarciu. Strasznie ciasno myslisz" a zasciankowiec mowiacy o sezrokich horyzontach to jak slepy o kolorach;-) a To, ze kobieta w wieku 25-35 zazwyczaj ma przynajmniej jedno dziecko jest poparte statystykaKto to neguje - najwyrazniej zyje na ksiezycu" a penoie zyjesz w sresdnio duzym miasteczko - jak na warunkiwschodnioeuropesjkie, trwoje myslenie jest strasznie powszechne wsrod tej grupy spolecznej;-) oceniam twoje zarobki (nie neguj, nie potakuj - bo zarobki mnie nie interesuja tak naprawde) - ale strzlam ze max to jakie 5 tys. - bo uwazam ze umiejetnosc zarabiania pieniedzy i inteligencja sa scisle zwiazane z tlem psycho-speolcznym (dlatego poruszylam te kwestie)

aa: "Ciekawa opinia" a twoje pochlebstwa juz mi sie powoli nudza;-) a Ah ten zascianek a no co robic;/ wspolczuje raz jeszcze;/ a Jezdzenie samochodem zamiast rowerem tez jest wg Ciebie przejawem prymitywizmu, albo jedzenie sztuccami? x skad tem pomysl?;-) moze psycholog pomogl by ci sie uporac z natrectwami i myslami abstrakcyjnymi, hm?;-) a lejasz te same zdania;-_ ale doceniam wysilek " Dzieki. a prosze bardzo;-) kazdy irze jak moze;-) nie oczekuje od nikogo niczego co lezy poza jego zasiegiem - as easy as it is a widocznie czules potzrebe - nie ty pierwszy sie we mnie podkoch*jesz " Ekhm a i jeszcze sobie wzdychasz;-) niestety jetsem kobieta - wiec nie leze w obszarze twoich zaintersowan seksualnych, pamietam ze z twoich wczesniejszych wypowuedzi wynikalo ze wolisz mezczyzn w tym charakterze;-) a Nie wstydz sie swoich pogladow a amen;-) aa Ty natomiast reagujesz nerwowoscia, jesli ktos nazwie Cie "po imieniu"Powtarzam: nie wstydz sie swoich pogladow aa jaaasne;-) nie tylko robie sie nerwowo ale i pochwa mi od razu wilgotnieje;-) as easy as it is;-) xx konfabulujesz " Jak wyzej: nie denerwuj sie i nie wstydz sie swoich pogladow" a co ty to nie nerwy to czysty "arousal";-) amen;-)

aaa: Aha, rozumiem, to tak jak zajmowanie sie Bogiem, w ktorego sie nie wierzy Ciekawe zjawisko psychologiczne w sumie" a to tez identycznie jak nie miec macuicy a ciagle sie zajmowac jej zawrtoscia;-) as easy as it is;-)

Gość gfrtvbgtbht
ror s********j debilko, i tak kazdy ma w d***e twoje p********ie 🖐️

Gość gość
Jedno pytanie do ROR Dlaczego tak bardzo nie lubisz małej mi? Ciagle widze ze sama ja zaczepiasz, przypierdalasz sie do niej bez powodu. Cos ci zrobila?

Gość wolna niedziela
tez nielubie malej mi, w******jaca na maksa p***a co wyzej sra niz d*pe ma

aaa: debilko, i tak kazdy ma w d***e twoje p********ie " a ot, i powiedzila co wiedziala;-) a swistak siedzi i zawija;-) a Jedno pytanie do ROR Dlaczego tak bardzo nie lubisz małej mi? Ciagle widze ze sama ja zaczepiasz, przypie**alasz sie do niej bez powodu. Cos ci zrobila? a mylisz sie ;-) ja nie mam antypatii i sympatii tutaj - jedyne kryterium jakie stosuje to podzial na ludzi wulgarnych, wyzywajacych swoich rozmowcow i tych drugich (bez wzgledu na ich poglady), mala mi - kiedys napisala do mnie ze rozmawia ze mna spod roznych nickow - chciala strasznie ode mnie uzyskac jakies potwierdzenie, obsypywala mnie komplementami itd. - az w koncu poczula sie odrzucona i zaczela mnie przezywac - ogolnie laska mi przez to zapadla w pamiec i mnie bawi;-) specjalnie za kazdym razem gdy ja widze pisze do niej/o niej - bo chce ja dowartosciowac (potrzebuje byc "zauwazona"), tak mysle - ona w odpowiedzi sie ofukuje /przeyzwa mnie itd. - ale w gruncie rzeczy sie chyba cieszy;-)

Gość Gomoria  i Sodomia
Rdz 19;1-8: "Owi dwaj aniołowie przybyli do Sodomy wieczorem, kiedy to Lot siedział w bramie Sodomy. Gdy Lot ich ujrzał, wyszedł naprzeciw nich i oddawszy im pokłon do ziemi rzekł: «Raczcie, panowie moi, zajść do domu sługi waszego na nocleg; obmyjcie sobie nogi. a rano pójdziecie w dalszą drogę». Ale oni mu rzekli: «Nie! Spędzimy noc na dworze». Gdy on usilnie ich prosił, zgodzili się i weszli do jego domu. On zaś przygotował wieczerzę, poleciwszy upiec chleba przaśnego. I posilili się. Zanim jeszcze udali się na spoczynek, mieszkający w Sodomie mężczyźni, młodzi i starzy, ze wszystkich stron miasta, otoczyli dom, wywołali Lota i rzekli do niego: «Gdzie tu są ci ludzie, którzy przyszli do ciebie tego wieczoru? Wyprowadź ich do nas, abyśmy mogli z nimi poswawolić!» Lot, który wyszedł do nich do wejścia, zaryglowawszy za sobą drzwi, rzekł im: «Bracia moi, proszę was, nie dopuszczajcie się tego występku! Mam dwie córki, które jeszcze nie żyły z mężczyzną, pozwólcie, że je wyprowadzę do was; postąpicie z nimi, jak się wam podoba, bylebyście tym ludziom niczego nie czynili, bo przecież są oni pod moim dachem!»" Kpł 18; 22:"Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest obrzydliwość!" Kpł 20; 13:"Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli." Rz 1; 26-28;"Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie. A ponieważ nie uznali za słuszne zachować prawdziwe poznanie Boga, wydał ich Bóg na pastwę na nic niezdatnego rozumu, tak że czynili to, co się nie godzi." 1 Kor 6;9:"Czyż nie wiecie, że niesprawiedliwi nie posiądą królestwa Bożego? Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani mężczyźni współżyjący z sobą"

Gość gość
feministki są nie groźne,niech opowiadają swoje banialuki o równouprawnieniu i samowystarczalności gejów wytruł bym jak stonkę!!!

hahahhaha;-) x :"Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest obrzydliwość!" Kpł 20; 13:"Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli." a co za debil jest autorem powyzszych slow ;-) wynika z tego ze kobieta "obcuja" z mezczyna jest obrzydliwa;-)- "ktokolwiek obcuje cielsnie zmezczyna..." ;-) ;-)

""Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli." a ach ta propogacja seksu lesbijskiego w wersji damskiej;-) ciekawe kto jets autorem tej perwersji?;-) btw, nie uwazam seksu homo za perwersje tylko seks homo plus zestawieni slow a"obcowal"hhaahaah;-)

feministki są nie groźne,niech opowiadają swoje banialuki o równouprawnieniu i samowystarczalności gejów wytruł bym jak stonkę!!!a a i powialo faszyzmem pt jak kogos "nie lubie" to chce go zamordowca to go tak nie znosze;/

jasne;/ najlpiej to zamordowac wszystkich otylych, pryszczatych, zmalym biustem, z obwislym, rudych, z krzywmi nogami/zebami, o pogladach lewicowych/prawicowych, dziewice, rozwodki, blondynow, i tych z kreconymi wlosami (niepotrzebne skreslic) - oc - i mamy tolerancje ala adolf;/

Mam dwie córki, które jeszcze nie żyły z mężczyzną, pozwólcie, że je wyprowadzę do was; postąpicie z nimi, jak się wam podoba, bylebyście tym ludziom niczego nie czynili, bo przecież są oni pod moim dachem!»" aa ot, i mamy "wzor" porzadnego ojczulka, co nie?;-) kto ejst autorem tych glupot?;-) ;-) ;-)

Gość gość
jak stonkę i nie pyskuj popaprańcu(czyt. pedale)

[zgłoś do usunięcia] gość jak stonkę i nie pyskuj popaprańcu(czyt. pedale) aa ullalalaa;-) to sie komus widze zylka w pupci napiela;-)

[zgłoś do usunięcia] kiQÓt ....w samo sedno ÓtrafiŁaś i tak będziE' aa spoko luz;-) nic zlego sie nie stanie;-) a glupcow latwo ogarnac;-)

Gość Gomoria  i Sodomia
'ani mężczyżni współżyjący ze sobą ' wygląda , że Koran bardziej 'postępowy' jest , ponieważ mówi tylko o mężczyznach :P a wiec islamskie kobiety - wam wolno , tzn. nie zakazano :D :P

watpie zeby na tym forum bylo sporo muzulmanek ;-)

w PL np przemilcza sie seksualnosc kobiet w tym damska masturbacje - podczas gdy o meskiej mowi sie otwarcie;-) damska jest czesto wazniejsza dla udanego zycia seksualnego obydwojga partnerow heteroseksualnych - kobiety nie uprawiajace masturbacji, gdy przychodzi do pierwszego kontaktu seksualnego do razu z facetem - sa zagubione , nie wiedza co lubia , i stad szybko sie orientuja ze seks im nie smakuje;/ kobieta musi sama rozbudzic swoje cialo zanim pozwoli na to mezczyznom - temat rzeka, a potem watki na forum typu : mamy dwoje dzieci i codziennie gotuje mu obiad , ja jestem dobra a on zly - bo zdradza;-) strasznie to dziecinne;-)

Gość a macius ma zespol
wolnego odbytu

aaa: "mmmmasz zespÓł NIEDOPCHNIĘCIA....qrvva......." a macius ma zespol wolnego odbytu" aa proponuje skupic sie na wlasnym odbycie zmaiast fantazjowac o czyims;-) as easy as it is;-)

Gość anullek
Mam pytanie do aborcjonistów. Dlaczego nie postulujecie wprowadzenia późnej aborcji? Dlaczego matka nie może legalnie zabić swojego dziecka po jego narodzinach? Co za różnica czy zabijemy człowieka kilka tygodni, czy kilka lat po jego poczęciu? Matka może się przecież rozmyślić co do chęci posiadania dziecka już po jego urodzeniu. Dlaczego dyskryminujecie takie matki?

Gość gość
anullek - temat jest z maja, juz nieaktualny

Gość mika2342
Hej :* Macie bonusowe doladowanie telefonu :) ja juz wzielam skroc.pl/bonusdoladuj pamietajcie o podziekowaniu :p

Pierwszy post w tym temacie to idealistyczne wariactwo naszpikwoane klasycznym błędem logicznym - ex consensu gentium. Kogo lewicowcy i inn iwariaci chcą przekonać takimi tanimi metodami? Zatem zwykły populizm.

Gość gość
Temat załozyc pracownik o2 to jeden temat z serii podobnych, nikt ich nigdy nie kasuje :)