Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stiw Dżobs

Dlaczego Polacy (prawicowcy) boją się feministek, gejów, aborcji itp ?

Polecane posty

Gość ja nic nie mam do gejów, aborc
i boję się tego, że przez feminisitki nie będzie już prawdziwych mężczyzn, ze strachu zamienią się w cipki, a ja chce prawdziwego mężczyznę na męża. i ojca dzieci.

Gość ja nic nie mam do gejów, aborc
nie paranoja, słuszna obawa, sama jesteś paranoją. a Ty jak ich tak bronisz to won na manifę, Ty pewnie też chodzisz do łóżka z byle kim i jesz zupę z płódów, bo Ci feministki uświadomiły, że Ci wolno.

Gość Mikolajjjm
Dlaczego narodowi socjaliści nazywają siebie prawicą? ? Środowisko to jest powszechnie uważane za skrajnie-prawicowe, według mnie z powodu takiego przedstawiania go przez reżymowe, lewicowe media. Co więcej okazuje się, iż przedstawiciele tego nurtu...sami uważają się za prawicę (i to w dodatku skrajną?!). Środowisko to znane w Polsce głównie poprzez organizacje skin-headów czy też NOP lub ONR,natomiast za granicą dobrym przykładem takiego nurtu są pogrobowcy z NSDAP czyli NPD. Rodzi się więc pytanie od kiedy ruch ten zaczął być utożsamianu z prawicą? Co NSDAP-owcy powiedzieli by gdyby ktoś nazwał ich prawicowcami? Dlaczego media na siłę starają się utożsamiać to zupełnie nam obce środowisko prawicą? I najważniejsze: co zrobić, żeby ludzie przestali narodowych-socjalistów za prawicę uważać? ( Myślę że jest to ważne ze względu na rosnącą popularność myśli n-s, która jest przez wielu ludzi uważana za remedium na obecną euro-socjalistyczną rzeczywistość.

Gość !szoque!
bardzo zabawne, ze wasze wsparcie dla konceptu "czlowieczenstwo plodu" opiera sie tylko na atakowaniu osob pragnacych przerwac ciaze, a w zadku macie szacunek dla tego czlowieczenstwa jesli chodzi o niewyrzucanie zmarlych plodow na smietnik. dla mnie to nie ma znaczenia, ale brak konsekwencji zakrawajacy na hipokryzje znany w kregach, o ktorych mial byc ten topik znowu daje o sobie znac ;)

boki zrywac _ A ta dalej od rana o jakiejs mi malej nawija xxxx od rana? ;-) ja wiem - to ejst bardzo niepopularne tutaj ze istnieja rozne strefy czasowe;-)

oferma - a to zabawne ze akurat w glowce slowo ror ci sie skojarzylo z intelektualistka w jednym zdaniu;-) poza tym offerma nie moze zrozumiec ze nie kazdy ma potrzebe stowarzyszania sie ;-) wiec mnie przypisuje do jakiejs ideologii wymyslonej przez kogos innego - juz pwoiedzialam ze dla ciebie moge byc nawet krasnalem ogrodowym z silna tendecja do ...(wstawic dowolne). a z korwinem to masz wiele wspolnego - obaj tak dziwnie podskakujecie na niektore frazy;-)

oferma - a to zabawne ze akurat w glowce slowo ror ci sie skojarzylo z intelektualistka w jednym zdaniu;-) poza tym offerma nie moze zrozumiec ze nie kazdy ma potrzebe stowarzyszania sie ;-) wiec mnie przypisuje do jakiejs ideologii wymyslonej przez kogos innego - juz pwoiedzialam ze dla ciebie moge byc nawet krasnalem ogrodowym z silna tendecja do ...(wstawic dowolne). a z korwinem to masz wiele wspolnego - obaj tak dziwnie podskakujecie na niektore frazy;-)

xxxx Maciek B. No wlasnie nie jestem, staram sie byc soba. Nie bede kogos nie lubil, bo ktos tej osoby nie lubi. Jak mi ROR czyms podpadnie, to wtedy jej nie bede lubil. I nie musze sie z tego nikomu tlumaczyc." xxxx z calym szacunkiem ale forumowa sympatie znaczy dla mnie tyle samo co i antypatia - as easy as it is;-) xxx mi mala mobilna. a nie daj Boze jak do tego uwaza sie za 'swiatowego' - czyli nalezy ganic wszystko, co rodzime, i udawac ze wrecz sie 'zapomina' polskiego jezyka (chociaz namietnie sie oglada polska telewizje sniadaniowa, zeby bylo smieszniej) " xxxx mala - sie nadal nie moze pogodzic z odrzuceniem;-) i jeszcze nie miesci sie w jej glowce (czyby malej?;-) ze nie kazdy kto mowi po polsku jest tylko polakiem;-) tv sniadaniowa w polsce jest jedynie na ciut wyzszym poziomie niz polityka tego kraju;-) xx co widac doskonale nie tylko na kafe na przykladzie takich ror wlasnie, ale i np na scenie politycznej." xxx a ta dalej o mnie nawija;-)

xxxx njunnujn jesli inteligencja to kojarzenie, to bardzo bystry jest off jesli to logiczne myslenie to ROR mysli bardzo logicznie, zalezy jakie sie przyjmie kryteria. nie ma co rankingowac. Jest mowa o feminizmie czy same dygresje?" xxxx oni tutaj niestety wola zawsze gadac o mnie (czasem o kims innym) niz na temat - bo zwykle w temacie nie maja za bardzo opinii;/ xxx mi mala mobilna. jesli przekonanie, ze czlowiek nie jest czlowiekiem w lonie matki, tylko jakas ameba, a zaraz po porodzie nagle juz tym czlowiekiem sie staje jest logicznym mysleniem, to ja jednak mam chyba inna definicje inteligencji " xxx mala mi - ma hopla na moim punkcie , kiedys mi kadzila - a jak nie odwzajemnilam, to sue byla "wsciekla" i poczela mnie obrazac - ot taki mechanizm prostej dziewuszyny;-) xxx mi mala mobilna. zreszta jestem zdania, ze aborcja to wybor, kazdy ma swoje sumienie. co nie zmienia faktu, ze czlowiek jest czlowiekiem juz w lonie matki, gdyz ma wlasny unikalny kod genetyczny. kwestia logiki, naprawde." xxxx i niektorzy maja zajoba na punckie ciazy i jej zakonczenia jak widac;-) nawet rozmowa o porach roku pewnie im sie z aborcja by skojarzyla;-) xxx

strasznie mnie bawi takie myslenie pt "w kraju w kt mieszkam" czyli w wolnym tlumaczeniu do ktorego przyjechalam i sie zdziwiliam ze nie jest tak jak u mnie na wsi;-) jesli sie przyjezdza do kraju to jest sie gosciem - dobre wychowanie nakazuje uszanowanie zasad gospodzarza - ewntualnie wyjazd z tego kraju;-) ja rozumiem ze nie wszystckich tutaj matula nauczyla dobrych manier i moge tego procesu nie pojmowac;-) najbardziej zal mi jest ludzi ktorzy sie mecza - np. sa zacieklymi przeciwnikami aborcji i jada pracowac do kraju w ktorym aborcja jest dozwolona i byc moze nawet finansowana z ich podatkow;-) prawdziwa porazka;/

strasznie mnie bawi takie myslenie pt "w kraju w kt mieszkam" czyli w wolnym tlumaczeniu do ktorego przyjechalam i sie zdziwiliam ze nie jest tak jak u mnie na wsi;-) jesli sie przyjezdza do kraju to jest sie gosciem - dobre wychowanie nakazuje uszanowanie zasad gospodzarza - ewntualnie wyjazd z tego kraju;-) ja rozumiem ze nie wszystckich tutaj matula nauczyla dobrych manier i moge tego procesu nie pojmowac;-) najbardziej zal mi jest ludzi ktorzy sie mecza - np. sa zacieklymi przeciwnikami aborcji i jada pracowac do kraju w ktorym aborcja jest dozwolona i byc moze nawet finansowana z ich podatkow;-) prawdziwa porazka;/

Gość co nie ma już wklejek z netu
koniec linków , teraz kto ma większa 'gembem ' , ten wygrywa :classic_cool: a nikt niczyjej głupoty czy głoszonego kłamstwa linkiem , czy danymi statystycznymi nie przegada , ani nie wyśmieje ...i tak ma być :classic_cool: komuna nowocześniejsza , ale jakże prawdziwa komuna :classic_cool:

Gość njun niezalogg
no wlasnie bez podawania zrodel to juz tylko czyste pyskowki zostaja

Gość njun niezalogg
komuna to nihil novi sub solei te mechanizmy wladzy sa od zarania ludzkiej spolecznosci znane. no i ciagle stosowane.

tiak , tiak , już w jaskiniach zamazywano rysunki :classic_cool: być może nawet ktoś zamazał albo coś dorysował , ale komuna była i jest niedoścignionym mistrzem zakłamywania i fałszowania i zerowania na ludzkiej głupocie :classic_cool:

Gość njun niezalogg
naprawde obojetne jaki ustroj, te same mechanizmy zaklamywania rzeczywistosic. np Eisenhower zakazal w powojennej Japonii publikowania i rozpowszechnianai jakichkolwiek informacji o chorobie popromiennej, wg oficjalnej prasy bomba atomowa nad Nagasake eksplodowala tak wysoko ze nie bylo na ziemi promieniowania, ZATEM tysiace cywilnych ofiar zepchnieto do niebytu, tak jak oficerow z Katynia. co za roznica, czy Amerykanie czy Rosjanie- ten sam komunizm, jak to nazywasz. a ja nazywam to mechanizmem totalitaryzmu.

w różnicy ofiar i skali zakłamania : - tu setki tysięcy a nawet miliony niedoinformowanych - tam setki milionów wychowywany od dziecka w niewiarygodnym kłamstwie i zakłamaniu jeżeli ktoś ma kłopoty z odróżnianiem skali to posłużę się przykładem Korei PŁD. oraz Korei PŁN , który to przykład chyba tłumaczy na czym polegają te 'drobne różnice ' .

Gość njun niezalogg
dziwne to porownywanie. takie naciągane ze az nie ma jak skomentowac. Ameryka cacy, bo zabija z lepszym PR?

Gość ! Terenia !
16:08 [zgłoś do usunięcia] mi mala mobilna. "mhm roznica neuro-fizyczna miedzy czlowiekiem z downem a czlowiekiem zdrowym jest tez znaczaca - tzn, ze ci pierwsi sa mniej wartosciowi, gorsi? pachnie hitleryzmem, i to ostro." ­ Ja pier­dolę, Amerykę odkryła 🖐️ No jasne, że Downy są mniej wartościowe od zdrowego dziecka, gdyby było inaczej, to rodzice nie załamywaliby się na wieść o tym, że owocem ich miłości będzie Down. Downy nie są nikomu na rękę, takie ciążę powinno się od razu usuwać i to bez mrugnięcia okiem, co to za pomysły, żeby te Downy później chować, i to za nasze podatki, chcieli kalekę, to niech mają na to fundusze.

skoro jesteśmy postkomuną , co staje się coraz bardziej widoczne to należy sobie przypomnieć czym była komuna , a nie udawać , że jesteśmy demokratyczni , niezależni i wolni i dotyczą nas reguły zupełnie wolnego świata przestają coraz bardziej dotyczyć . dlatego np. skończyły się linki i dyskusja w oparciu o konkrety a rozrośnie się szambo i tematy np. czy ruchacz - samiec Alfa może być prawdziwym pedałłem ? czy ........, utworzy szczęśliwy związek z innym ruchaczem Alfa, a może z ruchaczem typu Beta ?

"z calym szacunkiem ale forumowa sympatie znaczy dla mnie tyle samo co i antypatia - as easy as it is " Spoko, ale tu nie chodzilo o Ciebie, tylko o mnie.

Gość njun niezalogg
chodzi o to, ze jaki by nie byl system, Ci u wladzy wykorzystaja kazdy dostepny im srodek dla swoich celow i nie ma sie co ludzic ze demokracja zapobiega takim procederom. Skupianie sie na tym ze tylko komunisci tak robią, to juz jest efekt zamulenia kolejną propagandą.

Gość mi mala mobilna.
a nie udawać , że jesteśmy demokratyczni , niezależni i wolni xxxx mow za siebie:) ja jestem niezalezna i wolna - kwestia wyboru to, ze ty nie potrafisz byc wolny, i nie wiesz co ze swoja wolnoscia zrobic, to juz nie moja wina.

jakoś nie czytasz , albo nie jarzysz normalnie dawna komuna robiła to 100 x częściej i tam wszystko było zupełnie zakłamane od podstaw , tak jak dziś w Korei PŁN a skoro nie rozliczono naszej komuny tylko pozwolono jej stworzyć i odbudować swoje pozycje w mediach i businessie , to chyba wiadome jest że pomimo oficjalnej zmiany systemu , zdolność i nie tylko zdolność ale te same metody co kiedyś tych ludzi do dalszego okłamywania i życia kosztem kłamstwa i manipulacji , pozostaną takie jaki były - i to nie jest negatywna cecha ogólnoludzka jako tych przy korycie co się rozgłasza jako pewnik , tylko kontynuacja swych dawnych komuszych tradycji i panowania nad dość ciemnym i dającym się łatwo ogłupić wytresowanym przez komunę i postkomunę społeczeństwem , które praktycznie nie wie co to jest demokracja , dobrobyt , bezpieczeństwo pracy .

Gość njun niezalogg
dla mnie kazdy system jest zaklamany, nie od podstaw, bo podstawy czyli idee zawsze są takie humanitarne i piękne, ale na etapie realizacji zaczyna sie brutalna gra. moze widzisz jakis sens by skupiac sie na slowie komuna, ale co to ma wspolnego z komuną, że ludzie u władzy zniewalają innych, dzialają na ich szkodę i realizują partykularne interesy? Nie wywodzą sie z tamtego systemu, to po prostu lejtmotyw wszystkich aparatów władzy.

nie przeczę że to samo nie dzieje się w tzw. demokracjach . Globalizacja i ukrywanie 'niewygodnych spraw' dla szarego obywatela będzie coraz częstsze ( np. kłamliwe przekazy z Iraku , gdzie rzekomo była broń chemiczna gotowa do natychmiastowego użycia , w wyniku czego doszło do wojny , zniszczenia i rozgrabienia tego kraju , settysiecznych ofiar śmiertelnych i kalek oraz zainstalowania 'demokracji ' ). sprawa ostatniego protestu Anonymus i niedawnej prawnej chęci zablokowania przekazu internetowego na co Tusk jako pierwszy wyraził polska zgodę , co się jeszcze nie udało prawnie , ale co postępuje pełzająco jako traktowanie linków , albo kopii jako spam . my jak postkomuna jesteśmy w każdym razie w czołówce tłumienia wolności słowa ( rozwiązanie Uważam Rze poprzez usunięcie głównych publicystów , wyrzucenie centrowych i prawicowych dziennikarzy z TV , zwolnienie naczelnego Rzeczpospolitej po opublikowani prawdziwych danych , że na pokładzie T154 znaleziono ślady trotylu , blokowanie Trwam platformy ....)

i tak się składa , ze władzę i stołki sprawują dzieci dawnych kacyków i dygnitarzy partyjnych , część typowych polskich zlodziejaszków plus oczywiście ci którzy twierdzą , że 10 % z nich należy do Światowej Federacji tego państwa ( tak się jakoś dziwnie składa , jak by nie próbował sprawdzić na różne sposoby ) .

Gość mi mala mobilna.
Maciek - ano spakowana :) jeszcze kilka rzeczy dorzucic, i spadam stad na drugi koniec swiata, czas najwyzszy ;)