Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kic kic kic 18!!!!

Nie zdam matury!!!!!NAPISAŁAM NA INNY TEMAT NIŻ PODAŁAM W TEMACIE :( :(

Polecane posty

Gość kic kic kic 18!!!!

CZY NIE ZDAM CZY NIE DOSTANĘ TYCH 2 PUNKTÓW?! MIałam na koniec skreślić i napisac ale sie zestresowałam i tego nie zrobiłam! Prosz napiszcie jak, czy moge dzwonic do ministerstwa?!

Gość kic kic kic 18!!!!
MOZE KTOS MI NAPISAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kaskada26
w dupie mamy twoją mature,zaraz tu niejeden taki debil się zleci i nie będziemy każdego pocieszać!

Gość kic kic kic 18!!!!
Jeszcze az 0 byly 2 tematy do wyborym napisalam ze bede pisac o tym pierwszym, potem sie rozmyslilam i pisalam o tym drugim ale ciagle mialam w naglowku ze pisze o tym pierwszym! blagam powiedziecie co moze mi grpozic!

Gość spoko loko
primo: jesli Twoja praca trafi na fajnego egzaminatora to moze to przejsc secundo: za rok mozesz poprawiac tretio: wykształcenie w tym kraju nic nie znaczy

te bzdurne matury i tak sa sprawdzane wg klucza wiec taki nagłowek czy brak sensu w zdaniu w niczym nie przeszkadza.

Gość kic kic kic 18!!!!
Właśnie widać. Tertio tłuku, tertio! :D Nawet nie próbuj mi wciskać, że to literówka! :D

Gość spoko loko
zycze ci bys nie zdała gówniaro szczerze

Gość Dobra wróżka 58
Nie martw się, przecież to sprawdzają ludzie, Zobaczą, że źle podkreśliłaś temat ale to nic nie zmienia, wszystko jest w porządku.

Gość andziaz
moja znajoma zrobiła tak samo nie zdała

Gość matura 2010
cco wy klepiecie! moja koleżanka zrobiła dokładnie tak samo jak Ty i też się stresowała baaardzo ale zdała ;) nie martw się - zaliczą Ci ;) najwyżej odejmą jakieś punkty ale nie możesz nie zdać matury przez takie coś! Zresztą możesz się zapytać swojej nauczycielki od polskiego, ona Ci powie

Gość w zyciu jeszcze popelnisz
Setki takich bledow. Ktore moze przekresla a moze zupelnie zmienia tory twojego zycia. Nie martw sie na zapas. Juz z tym nic nie zrobisz. Witaj w doroslym zyciu. Egzamin

Gość chybasiezabije:(:(
a ja pomyliłam postania w glorii victis, co za to będzie? boję się, że nawet jeśli utną mi akapit to wiele nie zostanie :(:( bo był duży, teraz siedze i placze