Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona:/

Obrzęk płodu

Polecane posty

Gość przerażona:/

Witam Wszystkich. Mam taki problem i chciałabym się poradzić kobiet, które miały juz z tym tematem styczność. Zacznę może od tego,ze chodzę do ginekologa prywatnie, do tej pory nigdy Mnie nie zawiódł pod względem medycyny. Do 9tc. było wszystko w porządku, miałam zrobione usg, dzidziuś się rozwijał prawidłowo. 2tyg później(poprzedni piątek) złapał Mnie silny ból podbrzusza. Pojechałam na ostry dyżur, tam stwierdzili że muszę zostać do wyjaśnienia sytuacji. Przez cały weekend majowy przeleżałam w szpitalu;( od poniedziałku zaczęli mi robić badania...po kolejnym usg dowiedziałam się, ze dzidziuś niekoniecznie rozwija się prawidłowo a do tego ma obrzęk na główce, brzuszku i nozkach. Nie wiem co mam robić, strasznie się martwię. Do tego wszystkiego dochodzi to czekanie, ponieważ nadal robią mi badania. Lekarze milczą a ja juz odchodzę od zmysłów. Proszę o pomoc, jeśli ktoś juz miał podobna sytuację, z góry będę wdzięczna.

poszukaj tematu uogólniony obrzęk płodu na macierzyństwie

Gość zimowa mama
Wejdz na watek "uogolniony obrzek plodu"

Gość przerażona;/
Już orientowałam się trochę w tym temacie, ale nic konkretnego nie znalazłam;/

Gość ewelka29
pogadaj z dziewczynami z watku uogolniony obrzek plodu na ciaza porod macierzynstwo moze4 dziewczyny cos doradza ,a i zadaj pytanie na ciaza porod macierzynstwo tam kobietki sa bardziej w temacie ..pozdraiwam wszystkiego dobrego i zdrowka dla WAS

Gość przerażona;/
Dziękuje za wszystkie komentarze, zawsze to już jakieś wsparcie.