Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość operacja put

operacja skracania kości nóg!!

Polecane posty

Gość operacja put
tez jestem ze slaska .z tychów.tylko nie weim czy to ma znaczenie bo wszedzie sa wysokie dziewczyny tylko wiekszosc to akceptuje

Gość KalikaCh
tp tp zaakceptuj.watpie by taka operacja dla widzi mi sie byla moliwa.jedynie psycholog bedzie potrzebny

Gość gosc ale nie mow nikomu
Nie przejmuj się tymi odpowiedziami... Ja dokładnie znam ten problem... i pewnie inne wysokie dziewczyny też się z nim spotkały... jak byście się czuły jak byłybyście o 10 (a może więcej cm) wyższe od chłopaka w którym jesteście zakochane i wiecie, że on w Was też? łatwo jest oceniać nie znając problemu...i głupie są odpowiedzi typu, że to w niczym nie przeszkadza....

Gość gosc ale nie mow nikomu
Te spojrzenia na ulicy jak idziecie razem.... ... Sama, jeżeli to uczucie przetrwa...zechcę wykonać ten zabieg za wszelką cenę. A wiadomości typu, że niektóre dziewczyny zakładają obcasy aby być wyższymi są śmieszne... bo sama równie dobrze bardzo chciałabym abym w obcasach miała tyle cm co bez...wiadomo wtedy kobieta wygląda seksownie-po to je zakłada... a nie żeby być wyższą... I nie mogę narzekać na brak powodzenia (żeby nikt nie pomyślał, że jestem zakompleksiona -jakby nie bylo zostałam miss swojego miasta) lecz wiem, że w życiu prywatnym i na codzień bardzo to przeszkadza.... Również chętnie się dowiem więcej info... na ten temat....