Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwiaaaaa

Glodowka. Schudnac przez miesiac!

Polecane posty

Witam! Juz od kiedy pamietam mialam nadwage. 80KG! Mam juz tego dosyc. Juz kilka razy probowalam roznych diet, ale nigdy mi sie nie udawalo wytrzymac na dluzsza mete. Dllatego tez poszperalam troche w internecie o glodowkach i znalazlam duzo pozytywnych opinii. Kiektore osoby naprawde duzo schudly w miesiac. Juz probowalam przebywac w glodowkach 3 dni ale niestety udawalo mi sie wytrzymac maksymalnie 2 dni.. Teraz waze 75KG. Chce schudnac 25KG do wakacji. Czy ktos przebywa teraz na glodowce? A moze ktos chce sie do mnie przylaczyc? :) Bedzie razniej :D

Gość grigorij saakaszwili
Ja sie moge przylaczyc ale do czegos innego

Gość kam illa 25 001
ja co prawda nie glodowkuje ale jestem na diecie bezacznej na razie tylko 3kg w ciagu miesiaca ale wole powoli i z glowa no i cwicze ok 45min dziennie :-)

Gość 93473459490
Odchudzaj się z głową. :o Czyli ćwiczenia + zdrowe odżywianie, i rozłóż to w czasie. przede wszystkim patrz na to żeby nie narobić sobie szkód.

:) Ja jestem juz w drugim dniu glodowki. Pije tylko wode. Podono najgorsze sa 3 pierwsze dni, a potem jest OK. :) Postanowilam sie wazyc co kilka dni. wczoraj bylo 75,5KG. nastepne wazenie pojutrze :D

Gość aloesowy las
uwaga na glodówke i efekt jo-jo. glodówka nie jest sposobem na schudniecie, na to nie ma innej rady niz przyjmować mniej kalorii niz sie spala a zeby spalać trzeba ćwiczyć (plywanie, bieganie, rower)

Gość zielona lisciasta
skutek uboczny głodówy: obnizona przemiana materii po głodówie szybko nadrobisz lepsza jest dieta wysokobiałkowa chudniesz bardzo szybko a nie ma efektów ubocznych możesz jeść masło i wszelkie tłuszcze, duzo jajek, ser, mięsto do tego tylko 1 kromka razowego chleba dziennie i 2 średnie ziemniako + 2 łyzki surowki zakazane: cukier pod wszelka postacią, soki i napoje, owoce, chleb, kasze, makarony, ciasta, i wszystko oparte na węglowodanach, tylko tłuszcz, mięso i do woli wody albo gorzkiej herbaty

Ja o tym wszystkim wiem. I tak naprawde to zdania o glodowkach sa podzielone. Ja jestem na glodowce i chce wytrwac aby schudnac jak najwiecej sie da. Aczkolwiek w tym samym czasie bede cwiczyla. I bede wychodzila z glodowki tyle czasu co w niej przybywalam takze normalnie, nie powinno byc efektow ubocznych. Mam nadzieje ze mam dosc silna wole aby dokonac tego. :)

Ja bym chciała schudnąć i bywalam na diecie Dąbrowskiej to dieta polglodowkowa i zastanawiam sie nad głodówką całkowitą .

Ja zdecydowalam sie glodowac po tym, jak przeczytalam na roznych portalach rezultaty glodowek innych. Jedna osoba schudla az 22 KG w miesiac!!!! i to bez efektru jojo!