Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyny pomózcie

do mam które mieszkają w UK (chodzi o buty)

Polecane posty

Gość Dziewczyny pomózcie

gdzie kupujecie swoim pociechom buty? Ja sobie chwale niesamowicie clarks, bo są bardzo wygodne. Zaczęłam kupować buty z tej właśnie firmy dla mojego dziecka, ale nie będę ukrywać że to jest spory wydatek, tym bardziej dla dzieci 1 - 2 lata, bo już po 7 tygodniach trzeba kupić kolejne. A wy skąd kupujecie? Co myślicie o firmie deichmann? Warto kupować buty właśnie stamtąd?

Gość marika...
ja wlasnie kupuje tylko w clarks, syn ma 3 lata. ma szeroka stope (w clarskie G) i ciezko dostac gdzies indziej. tez uwazalam, ze dosc drogie, ale bardzo dobre i pozniej juz tak szybko noga nie rosnie. Kupuje pol rozmiaru wieksze.

Gość Dziewczyny pomózcie
dzięki za odpowiedź:) może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość Dziewczyny pomózcie
a kiedy noga przestaje tak szybko rosnąc? Moje dziecko ma 16 miesięcy, noga rośnie migiem.

To moze twoje dziecko ma jakis skok rozwojowy, ja swoim kupuje nowe buty nie czesciej niz co 3 miesiace. I uwazam, ze w Clarks nie jest wcale tak drogo - para butow to 20-30 funtow, w Polsce tez za porzadne buty dla dziecka zaplacisz rownowartosc 20 funtow, a zarobic na nie trudniej.

Gość Dziewczyny pomózcie
up

Gość możliwe to tylko w Polsce
Malemu dziecku noga może rosnąć ok 3 rozmiarów w ciągu roku. Warto mierzyć stopę. Ile teraz w UK kosztują sandały Clarks? Na razie jestem w Pl i tu w outlecie są po 70zł i wydaje mi się że to tanio. Chyba w zeszłym roku płaciłam coś koło 40funtów w UK. Ale może coś mi się pokręciło?

Gość Dziewczyny pomózcie
Babka z clarksa powiedziała że po 6 tygodniach powinnam przyjść znowu, na zmierzenie stopy. Moja po 7 tygodniach miała za małe buty. Mam nadzieje że to tylko skoki rozwojowe:) Mino wszystko czekam na jeszcze inne wypowiedzi:) Mówicie mamusie co Wy kupujecie:)

Gość Dziewczyny pomózcie
30 funtów sandały clarks, dzisiaj sprawdzałam, właśnie chcę je kupić:)

Gość możliwe to tylko w Polsce
jeszcze kupowałam Hush Puppies i Primingi w TKMaxx. ale Clarks najlepsze.

Gość a ja kupuję
w sportsdirect i jestem zadowolona

a jest deichmann w UK? ja kupiłam raz synowi adidasy tam (czyli w Polsce), a corce buty takie zwykłe do kostki, i były ok - dzieciaki nie zdążyły zniszczyć, bo wyrosły; do Clarksa się zraziłam - kupiłam synowi kiedyś kapcie okazało sie, że nie chce ich nosić, bo są skrojone na dzieci z płaskostopiem i go uwierają, córce kupiłam ładne buty do sukienki, po dwóch założeniach noski były starte - sorry, ale kiepsko trochę jak za ponad 30f. Jedynie adidasy zdały egzamin:) normalnie kupowałam buty w Vincencie - były ze Szwecji, drogie, ale zawsze dziecko miało w sklepie dobrze zmierzoną stopę i dobrane większe buty, więc starczały czasem na sezon, czasem na wiosnę i jesień - jakościowo nie spotkałam równie dobrych butów w UK, niestety sklepik zamknęli:( Ostatnio kupiłam córce w jakimś nowym, ale ceny większe niż w Clarksie, a jakość porównywalna:( Synowi więc kupuję teraz w TKMaxx - ostatnio dostałam kilka fajnych par za śmieszne pieniądze, z córką się kulam trochę od przypadku do przypadku.

o właśnie Hush Puppies - zapomniałam o nich! muszę się wybrać:)

a co do tańszych butów - synowi na zimę kupiłam w tym roku śniegowce w Lidlu za coś ok. 10f - parę razy ubrał tylko, bo nie było okazji, więc jak najbardziej ok. Córce też raz tam kupiłam zwykłe wsuwane buty takie do spodni - chyba za 7, 8f i powiem szczerze, że jakość wykonania porównywalna do Clarksa, posłużyły dłużej niż te czółenka nieszczęsne, wygodne również (wąskie były, ale córka ma wąską stopę, więc to trzeba wymierzyć), ale od tego czasu nie trafiłam na podobne buty, bo na pewno bym kupiła.

Gość a co robicie z butami?
Ja oddaję do charity. wystawiacie na ebayu? ja raczej ecco i clarksy.