Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adlaniaz

Zakochany w młodziutkiej dziewczynie

Polecane posty

Gość adlaniaz

Cześć. Może nie powinienem pisać na tym forum ale spróbuje.Mam 18 lat(2 liceum) i jestem już od 11 miesięcy z taką 12 letnią Dominiką która chodzi do 5 klasy podstawówki.Wiem że dla wielu takie coś jest nienormalne,duza różnica wieku,itp. Tyle że ja naprawdę bardzo ją kocham.Urzekł mnie jej charakter,bo jest bardzo sympatyczna,wrażliwa ,miła i wyciszona,czasami aż za bardzo.Może dlatego że jak była mała,miala 8 lat ojciec ją bił po pijanemu a później zostawił jej mame.Po za tym jest śliczna ale raczej wygląda na tyle lat ile ma,jest niska i drobna.Dużo się nią opiekuje.Jak jest przeziębiona czy coś potrafię być przy niej caly dzień.Nigdy wcześniej nie miałem dziewczyny bo nie mogłem znaleźć.Cały czas mi było smutno bo chciałem się kimś opiekować i kochać a teraz gdy jest Dominika to się zmieniło.Ona naprawde daje mi dużo radości,jest naprawde urocza i wyjątkowa,taka inna od innych dziewczyn.Całą miłość przelałem na nią,zrobiłbym dla niej wszystko.Wiąże z nią też poważne planyProblem lezy w wieku.Jej mama z początku nie była zadowolona ale po paru miesiącach polubiła mnie ale musiałem obiecać że się Dominiką naprawde zaopiekuje i nie będę miał z nią głupich pomysłów.Problem jest z tym wiekiem,z tym co inni mówią niektórzy dziwnie na mnie patrzą.Problem jest też w tym że Dominika jest taka że potrzebuje bardzo dużo ciepła,cały czas by chciała się tylko do mnie przytulać a ja czasami nie mam czasu bo wiadomo,iceum ale nie chce jej odtrącać bo często wszystko co jej się powie bierze bardzo do serca.Proszę was o rady.Z góry dziękuje

Gość wez juz
wypierdalaj stad trolu

Gość czarnuleczka102
powiem tak. nie miala ojca jak sam mowiles wiec szuka go w nim i tak cie traktuje. to jeszcze DZIECKO

Gość katherineusa
,,wszystko co jej się powie bierze bardzo do serca'' no właśnie i to jest odpowiedź, dlaczego do pewnego wieku człowiek nie powinien bawić się w związki ..Nie potrafię Ci pomóc ale może byc tak, że zniszczysz dziewczynie psychikę i utrwalisz w niej przekonanie że faceci są źli bo nie będziesz miał czasu, bo matura, bo cośtam i oczywiście nie zrobisz tego z premedytacją tylko zupełnym przypadkiem bo ona jest jeszcze za wrażliwa ...

Gość katherineusa
ooo dopiero doczytałam ,,Nigdy wcześniej nie miałem dziewczyny bo nie mogłem znaleźć.'' To też problem w Tobie leży, nie potrafiłeś znaleźć rówieśnicy więc owinąłeś sobie wokół palca małą dziewczynkę, takie to najłatwiej bo one oglądają jeszcze barbi i marzą o romantycznej miłości i to bardzo podatny grunt, ale to niekoniecznie zdrowa sytuacja ..

Gość PROWO PROWO PROWO
juz chyba 5 raz to samo 0/10 pedofilu

Gość hgghghg
12 latka nie oglada barbie tylko amerykanskie seriale i marzy miec chlopaka

Gość ppppppppppoa
autorze, myśle, że jak na swój wiek masz bardzo poukladane w głowie. ktoś wyżej napisał, że ona potrzebuje ciepła, bo nie miala ojca i ty jej to dajesz. i co w tym złego? ty dajesz jej poczucie bezpieczeństwa, wsparcie, ciepło i czułość, a sam jak piszesz chciałes miec kogoś do kochania i zaopiekowania się.I masz. Piękna niewinna miłość. Ja z powodu problemów rodzinnych też jestem bardzo uczuciowa, najchętniej nie rozstawałabym się z moim ukochanym. On daje mi wszystko, czego zabrakło mi w domu, prawdziwe ciepło, miłość, troskę. On zawsze marzył, by go ktoś kochał szczerze, prawdziwie. I otaczam go miłością. co prawda miałam 18 lat gdy go poznałam, nie 12, ale jesteśmy już razem 7 lat, jesteśmy małżeństwem:) szcześliwi i dalej zakochani:)

Gość zawsze sexi
myślałam że Dominika to zwierzątko ale ta mama i pijany ojciec mi nie pasują:P Jeślii jesteś na tyle odpowiedzialny, żeby zaopiekować się taka dziewczyneczką to powodzenia życze w tym bo dużo na siebie bierzesz.

dla mnie wiek nie ma znaczenia! ale ona jest jeszcze dzieckiem! widzi idealną miłość a ty że np nie przyjdziesz ranisz ją! to jeszcze dziecko a ty mając 18 lat masz inne priorytety niż dziewczynka w podstawówce!!

Gość nafti
.. duza ronica wieku miedzy wami ale to nie jest chyba jais problem ?

Gość adlaniaz
''dla mnie wiek nie ma znaczenia! ale ona jest jeszcze dzieckiem! widzi idealną miłość a ty że np nie przyjdziesz ranisz ją! to jeszcze dziecko a ty mając 18 lat masz inne priorytety niż dziewczynka w podstawówce!!'' ale mi zależy na niej najbardziej bo przy niej czuje się najlepiej

Gość adlaniaz
ciekawe czemu ten zboczeniec usunął moj post, że to kolejna identyczna prowokacja... nie usuwalem twojego posta

Gość amerykaniepiszglupot
ten Twój "związek" to pedofilia. w tym wieku bariera nie do przeskoczenia, ona jest dzieckiem, Ty wchodzisz w dorosłość (a przynajmniej powinieneś...), macie inne myślenie, poczekaj 6 lat i wtedy ta różnica wieku nie będzie stanowiła aż takiego problemu, w tej chwili to jest delikatnie mówiąc nie zdrowe...