Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gozm

gruczolakowłókniak

Polecane posty

Gość gozm

Dzień dobry , mam 16 lat dzisiaj wróciłam od lekarza i dowiedziałam się , że mam gruczolakowłókniaka jestem już zapisana na biopsje piersi i wiem też , że mam się zgłosić do szpitala do chirurga żeby to wyciąć :( trochę się obawiam tego wszystkiego mam w głowie wiele pytań ;( . A najważniejsze to chyba te : Czy to bardzo boli ?, Czy po wycięciu zmienia się kształt piersi ? , Czy po wycięciu zostaje się na parę dni w szpitalu ? z góry bardzo dziękuje za odpowiedz :)

Ja mam cztery włókniaki.dwa w jednej dwa w drugiej piersi.i biopsja już za mną...ale tylko dwie...zależy gdzie masz tego guzka,jeśli blisko sutka,to współczuje,bo w tym miejscu boli strasznie:/jednego mam blisko sutka właśnie,a drugiego w dole piersi ale tam to nie bolało:d po biopsji mnie pobolewala piers niestety... mam już wynik po tyg.byl...z tym ze onkolog do mnie dzwonił...ale jeszcze nie wiem co dla mnie oznacza;) Nie bój się:)

Gość gozm
właśnie jest bardzo blisko sutka :( a będzie jakieś znieczulenie prawda ? :) i jeszcze takie pytanie czy zdecydowałaś się już na usunięcie tego ?