Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siulasiasia

jak w fajny sposób powiedzieć bliskim o ciąży

Polecane posty

Gość siulasiasia

Drogie Panie :) zastanawiam się jak powiedzieć najbliższym o ciąży :) szukałam jakiś fajnych pomysłów już po różnych forach ale wszędzie są gadki typu, że mam 17 lat i wpadłam.. a ja mam już trochę więcej niż 17, mam męża i cała rodzina już się nie może doczekać powiększenia naszego grona :) macie jakieś pomysły jak w jakiś fajny sposób można przekazać tą radosną nowinę? :)))

Gość był tribal na ledźwiach
a nie można normalnie powiedzieć np. podczas wspólnego obiadu, jakiejś wspólnej kolacji tylko trzeba cudować?

Gość tez mi problem
z byle gowna robisz wielkie halo.powiedz normalnie.

Gość Mamo I tato
Pękła nam guma i zostaniecie dziadkami

Gość nie wiem czy
Może jakieś kubki albo koszulki z napisem "Super babcia" i "super dziadek"

Gość u La La
1.wynajmij samolot i niech on napisze na niebie że jesteś w ciąży, a nie zapomnij o tym, aby podpisał z imienia i nazwiska kto, bo może być nieporozumienie. 2.niech twój mąż wyskoczy z tortu przebrany za dużego bobasa! 3.zamów śpiewające trio,niestety Pavarotti nie żyje, ale z 3 tenorów został Jose Carreras i Placido Domingo, mają taki utwór Bambino i mogą teściom zaśpiewać.

Gość u La La
4. podaj przyszłym dziadkom nr konta oszczędnościowego waszego przyszłego dziecka, reszty się sami domyślą...

Gość ciaza, porod, macierzynstwo 85
Autorko, na tym forum możesz niestety dowiedzieć się tylko tego, że jesteś szmatą, smutne. x Gratuluję i mam nadzieję, że znajdziesz jakiś uroczy sposób:) Masz coś w planach?:)

Ale wy przyjemni jetescie jeszcze do kobiety w ciazy. Powiescie sie idioci, bardziej zyczliwi jestescie dla tych co pisza ze maja hemoroidy na czole. Autorko Nie mam pojecia, ja Po prostu powiedzialam :)

Gość ula której znowu ukradli nick
zapros ich na obiad/kolację i na stole zamiast bukietu kwiatów ustaw coś co się kojarzy z ciążą , np : ozdobną mosiężną figurkę kobiety z brzuszkiem ,wiklinowy wózek -taki mały ozdobny ,porcelanowego dzidziusia , czy .... dziecięce buciki. Możesz też włożyć pod talerze karteczki z napisem "witaj babciu" "witaj wujku"

Gość Smoczek skoczek
Hejterzy się znaleźli że ja pierdolę.. My zamówiliśmy rodzicom pocztą kwiatową bukiety z bilecikiem "zostaniecie dziadkami", z tego powodu że mieszkamy za granicą i na tamtą chwilę nie zamierzaliśmy wracać a nie chcieliśmy przez telefon czy skype..

Gość ula której znowu ukradli nick
na tych karteczkach niechaj będzie namalowany dzidziuś - poszukaj decupage -piękne robią

Gość u La La
SmoczekSkoczek to z kwiatami to fajny sposób :) sama chyba skorzystam

Gość jhgjhgjhgj
może: " Zenek napuścił mi spermy do dziury i teraz będziecie dziadkami" dziewczyno, dobrze ci pisza, robisz afere z niczego. powiedz im normalnie, a nie cudujesz. najlepiej to zamów grajków, wydaj przyjecie i sraj na różowo.

Gość do tej ale co pieknego
wy wszystkie myslicie,ze jak zaciazycie,to caly swiat sie raduje. tak naprawde to co najwyzej twoja matke to zainteresuje,reszta ma to w dupie i tylko czuje sie zmuszona do okazywania sztucznej radosci. w szczegolnosci do kobiety w ciazy? caly czas sie rozmnazaja, to nic wyjatkowego

Gość taaaa no ja perdole
z byle czego takie podniety robic.powiedziec jak czlowiek normalnie a nie jakies kolacyjki prezencki na co to komu.i tak kazdy ma to w dupie.ty urodzisz(moze, bo jeszcze wszystko sie moze zdarzyc)kolejną malo znaczaca jednostke dla ogolu.zrozum to raz na zawsze. twoj stan mamy w tyle.pozdro

Gość miodowniczka
Ludzie, po co tyle jadu? Dziewczyna chce powiedzieć bliskim w niestandardowy sposób i to jej sprawa! Może zaproś ich na obiad, zrób pyszny tort, pokaż zdjęcie z USG?

Gość Gratuluję
Autorka jest szczęśliwa i to was w oczy kole,co?Wstyd i żenada...

Gość siulasiasia
a ja się nie zamierzam przejmować porąbanymi odpowiedziami ;D dziękuję miłym osobom za fajne odpowiedzi ;) już coś wymyśliłam fajnego. p.s. srać na różowo nie zamierzam ;D i nie chcę żeby cały świat się ze mną cieszył ;D najważniejsze że bliscy będą czego i wam na przyszłość życzę ;)

Gość gość
Ale są tu WREDNE BABY! Autorko wątku życzę powodzenia i zdrowego dziecka..Mi się podoba pomysł z bucikami dla niemowląt ładnie zapakuj i już:) Do tego zdjęcie USG i już:) POWODZENIA !