Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donna maria

CZY WYPADAŁO PÓJŚĆ NA WESELE BEZ BREZENTU?

Polecane posty

Gość donna maria

Byłam na dużym weselu u koleżanki, którą znam dość długo i dość dobrze, duże, świetne wesele (restauracja, mnóstwo jedzenia, hotel, limuzyna dla gości, poprawiny), była także ze mną siostra (była świadkiem) i jej chłopak, siosta trochę maluje, namalowała im portret (razem) na samej płycie pilśniowej, tak szczerze powoiem, że średnio wyszedł, też bez ramy (powiedziała im, zeby sobie sami kupili), na ślubie byli też znajomi, którzy nie byli na weselu, tylko na ślubie i kupili im pościel z lidla (dosyć ładna), ja się nie składałam i 'przytuliłam się' pod prezent siostry, teraz ta koleżanka rozluźniła z nami kontakty i mam wrażenie, ze się obraziła, czy naprawdę źle się zachowałam?

Gość donna maria
*prezentu oczywiście:)

Gość verabaenrrSWwedffw
haha niech się teraz wypowiedzą te co cały czas krzyczą, że para młoda nie powinna robic wesela dla kopert i że goście mogą isc bez prezentu . A tobie pewnie zaraz napiszą ze jestes pasożyt i cię zjadą. Ale tu ogólnie zakłamanie jest raz piszą tak a raz tak

Gość unnka
trochę dziwne...nie było was stać na prezent? taki sobie obraz bez ram od świadkowej?! pościel z lidla żenada

no z kasą krucho, a po weselu chcieliśmy skoczyć na mazury, obraz nie wyszedł, bo malowany dzień wcześniej, a ta pościel była naprawdę fajna jak za 16,50...

Gość offerma
hm :p no troche mało jak na 3 os moglas coś kupić od siebuie

Gość eekkgg
masakra jakas, mam nadzieje ze to jest zart albo nedzna prowokacja !!!

no z kasą krucho,bo chcieliśmy na mazury wyskoczyć, a obraz był malowany na prędce, a nie wiadomo jaka rama im by się spodobała..a pościel z lidla super jak za 16,50...

Gość mdksmdksmds
albo wspolna zrzutka i kupujecie cos fajnego, albo kazdy kupuje sam.

Gość Bardzo brzydka .
Bardzo złe sie zachowałas. To było raczej nietaktowne. Wesele w dobrym guscie kosztuje i gość jest zobowiązany do podarunku.

Gość inka123456
obraz malowany dzień przed ślubem? Przecierz zaproszenie na wesele dostaliście z pewnością kilka tygodni wcześniej. A pościel z lidla za 16.50 ile osób się na nią składało? To jakieś prowo i tyle.

Gość Bardzo brzydka .
O właśnie ktoś dobrze cię określił - pasożyt :-) A obraz super sprawa ale jako dodatek skoro nie sprzedają sie jeszcze prace spod tego pędzla i tak dać bez ramy to juz obciach na całego.

Ej no sory, ale to tylko koleżanka (fakt, że wspierała nas w trudnych chwilach jak umarł dziadeki itp.) no ale naprawdę myślałam ze to super prezent i każdy by chciał taki portret...

ta pościel z lidla i kwiaty była od 3 znajomych (pary i koleżanki), ale oni byli tylko w kościele, NIE NA WESELU to co mieli podarować???

Gość pracujesz?
jak tak to gdzie ze cię tylko na pasożytowanie stać?

Gość ale gdzie?
a siostra?

Gość fafarafaa
Jasne, że wypadało. :classic_cool: Niczym się nie przejmuj. :)

ja jestem kadrową, siostra robi doktorat a jej facet inż. budowl..ale co to ma do rzeczy? idę stąd, bo wy tylko obrażać umiecie, a ciekawe co sami dajecie znajomym na ślub?

Gość fafarafaa
Nie twój zasrany interes gdzie autorka pracuje. :D

i żeby było jasne - to nie żadna jebana prowokacja! poprostu chcę wiedzieć co i jak!

czyli wedlug was autorka zrobila blad bo nie dala prezentu. a jakby pani mloda napisala ze kolezanka jej nie dala nic w prezencie to wtedy byscie zjechali ja ze czeka tylko na prezenty. wezcie sie zdecydujcie. wesel nie robi sie po to zeby dostac prezenty czy zeby zwrocilo sie za talerzyk. prezenty to tylko taka tradycja, tak sie ludzie nauczyli ze wypada przyjsc z prezentem a jesli autorko kolezanka sie na ciebie obrazila to znaczy ze liczyla tylko na kase i prezenty od gosci i dlatego robila wystawne wesele zeby wiecej ludzi przyszlo i cos jej dalo.

Gość bcvbcvbc
masakra z tymi slubami :Dja nie chodze i nie mam problemu

Gość 77777777777777
tak, najlepiej żeby każdy z gołą ręką przyszedł, wtedy będzie dopiero 'wesele'!

OOOO JA TEŻ IDĘ W CZERWCU NA DUŻE WESELE Z SIOSTRĄ....DZIĘKI ZA RADĘ-PRZYTULĘ SIĘ Z PREZENTEM DO NIEJ:)

Gość wstydu nie masz....
dziadówo!!!!!!!