Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna zona.......

Dzisiaj w kłótni mąz na mnie napluł;(

Polecane posty

Gość smutna zona.......

poklocilismy sie po raz kolejny... oplul mnie a potem w nerwach zlapal za szyje. wszystko przy naszej rocznej corce, ktora sie az poplakala. Nie wiem co mam robic, mam ochote sie spakowac i uciec od psychola;(

Gość prosze o wlasne opinie i pozdr
nie marnuj naszego czasu, i tak nic nie zrobisz, bo takie są właśnie polki. Będziesz traktowana jak gówno już zawsze, przyzwyczaj się albo bierz życie w swoje ręce. nie dziękuj 🖐️

Gość eekkgg
spieprzaj gdzie pieprz rosnie, masz wogole gdzie uciec /?? rodziców ?? siostre ???

Gość smutna zona.......
mam rodzicow, chyba tak zrobie, jutro rano sie spakuje i pojade jak wyjdzie do pracy;(

Gość yyyKafeKrytykant
czemu sie jeszcze nie spakowalas i nie ucieklas?

Gość ggggffflp
Oczywiście pojebane debilki Piszą o kopnięciu w dupe i uciekaniu Same w takiej sytuacji a życie różnie może się potoczyć siedziały by cicho jak mysz pod miotla bo małe dziecko bo nie ma pieniędzy pracy nie ma dokąd iść kurwa więc przestańcie się wymądrzaćc i wpierdalać w dupie byłyscie gówno widzialyscie

Gość Haaaaaaaaaaazamat
A może porozmawiaj? Właśnie ucieczka to najprostsze co można zrobić. Musisz porozmawiać i jeżeli nic się nie uda to wtedy uciekaj.

Gość smutna zona.......
przed chwila kopnal mnie z wyskoku w glowe a potem mnie przywiazal do kaloryfera, kazal lezec i zrobil mi kupe na klate

Gość smutna zona.......
przed chwila chcial mnie kopnac w glowe z wyskoku ale zrobilam unik i on sie jebnal w sciane. tak go to wkurwilo ze przywiazal mnie do kaloryfera,kazal lezec i zrobil mi kupe na klate :(((

Gość waldomar
no to szczerzę współczuję, szkoda dzidziusia :-(

Gość piuytrewfghj
Mój nierzadko przez pół dnia zbiera ślinę w ustach, by potem nagle jednym szybkim BLEEH wywalić ją na mnie :D