Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KompletnaDurnotammm

Pytanie do znających się na sieciach Nietowych POMOCY

Polecane posty

Gość KompletnaDurnotammm

Przyznam się, ze mam spory kłopot. ktoś mnie postraszył przez interent. Faktycznie uprawiałam stalking. Czyli nabijałam sie z jedego typka poznanego na czacie. on ma mój skype. Poodbno telefon (?) I grozi mi. I tu moje pytanie: czy moga mnie namierzyć za pomocą tel i skype ? Telefon niezarejestrowany. Zreszta niedługo nieczynny. Skype bez podawania prawdziwych danych. Boję sie jak diabli. Na razie usuwam swoje slady w necie. kurde, co ja mam robić?

Gość napij sie zimnej wody
może też być piwo. facet za straszenie może mieć sprawę, jak znasz sie na malarstwie to OLEJ !!!!1

Gość KompletnaDurnotammm
w sumie to mi ten skype do niczego nie potrzebny, ale nie wiem jak go usunąć powiedizał mi ze mi narobi gnoju... powiedizał ze zna sie na sieciach... kurde, przeciez IP to tylko policja może mieć wkurzył mnie

Gość KompletnaDurnotammm
ale czy z apomoca skypea mozna dojść do IP ? wydaje mi się, że to robota dla porzadnego informatyka a oni to raczej nie wydaje mi sie żeby zajmowali się pierdizieleniem głupot na czatach.

Gość njinjinji
e tam, pieprzenie. Niby można ale jak masz zmnienne IP w neo to ciężko. Na dodatek jak mieszkasz na jakimś zadupiu gdzie jest większa rozlewnia interentu to moze cie zlokalizować mniej więcej (kilkaset metrów albo kilka kilometrów. no chyab ze się myle.

Gość ghjkl
konto skypa utrzymywane jest przez około pół roku po zlikwidowaniu i nie ma się na to wpływu. Odnalezienie kogoś po ip jest łatwe dla kogoś kto się odrobinę na tym zna, więc gość pewnie nie blefuje.

Gość galussia
Nie tylko policja. Znajomy z innego miasta namierzył moje ip a rozmawialiśmy tylko przez gg. Zajęło mu to godzinkę.

Gość bornellia
nie pierwsza przekonasz się, ze w necie nie jest się anonimowym

Gość komonoma
odpisz mu, że tego typu groźby z jego strony są karalne i zgłosisz to na policję

Gość z tond
ha ha, lepiej sama z domu nie wychodź :D

Gość KompletnaDurnotammm
e tam szczułam, to ekshibicjonista. wyciąga od dziewczyn numery gg lub skype, prosi by się pokazywać a sam ma skierowaną kamerkę na swój owłosiony brzuchol i małego fiuta którym się bawi. :( ja od razu go bloknełam, a potem jak na niego trafiłam to sie nabijałam z jego obleśnego bruzchola. i tyle było faktycznie nie trzeba było g...a ruszac :(