Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cykadynacyklaadach

Zakochuję się praktycznie w każdym mężczyźnie, który jest dla mnie

Polecane posty

Gość Cykadynacyklaadach

miły. A wszystko to pogłębia się z wiekiem i samotnością... Ktoś zwyczajnie jest sympatyczny i uprzejmy w moim stosunku, nic ponadto, a ja gotowa jestem przelać na tę osobę uczucia, które noszę w sobie...

ojej , to straszne czy każdy facet na poziomie , miły itd , może stać się ofiarą?

Gość smutne to takie
To może psa sobie kup, będziesz m iała się kimś opiekować, nie będzie marudził i będzie wierny.

Gość ggggggfdsx
mam to samo :) ale to lepsze niz lodowatośc''

Gość samotny25...
moge byc dla Ciebie miły :)

Gość fwfwefwerf
O, i ja też tak mam. Zaraz zauroczenie, fantazjowanie, wzdychanie... Na szczęście mam dystans do tego zjawiska.

Gość Cykadynacyklaadach
Nie wiem, czy pies pomoże. :( Straszne to jest. Revolver - no dobra, są pewne wyjątki, ale rzeczywiście często zakochuję się w facetach, którzy są właśnie tacy jak piszesz.

autorko, my kobiety już tak mamy, zwłaszcza gdy brakuje nam kogoś, kto przytuli :)

Gość Persque.
Tez tak mam :/

Gość Cykadynacyklaadach
Podobno ładna, ale nieśmiała i małomówna.

Gość dres
My także tak mamy. To nazwa się "nadzieja" cokolwiek można by przez to rozumieć:-) To normalne.

Gość nel83
Ja tez tak mam. I stwierdzam powoli, ze to juz jest chorobliwe. Nieznosze tego uczucia. Nie pozwala mi prawidlowo funkcjonowac. Poradzilas sobie z tym juz Cykadynacyklaadach?

Gość nel83
sorry za blad, czasami szybciej pisze, niz mysle

Gość gość
mamusia z tatusiem zrobili Tobie wielkie kuku masz syndrom niezaspokojonych potrzeb emocjonalnych w dzieciństwie jesteś bardzo łatwym celem dla dziwkarzy i wszelkiej maści skoorvieli, którzy wykorzystają Twoją słabość terapia u psychologa bardzo wskazana jeśli nie chcesz sobie rozwalić życia

Gość ona19933
Siedzę i ryczę, bo mam to samo :(((

Gość gosc w dom
ja sie zakochalam w tym jednym ale mnie rzucil. Przez cale lata myslalam ze nie jestem zdolna sie zakochac, taka wlasnie pustka emocjonalna. A tu raz otworzylam serce i okazal sie niewlasciwy... Tez siedze i rycze, popijam. Wstyd...

Gość gość
witam,tez tak mam ale dopiero jak pojde z facetem do lozka,chyba sie za szybko przywiazuje,tylko co z tym zrobic.......on mi mowi ze mnie bardzo lubi,pisze smsy,stara sie utrzymac kontakt,,,,,a ja bym go najchetniej utopila..............i jak sobie z tym radzic?

Gość gość
Ja też. To jest okropne, w każdym który mi powie cos miłego, zaprosi na kawkę, pomijam fakt, że to sa moi znajomi jeszcze nawet z liceum, a ja juz skończyłam studia. Jestem ich koleżanką, maja swoje partnerki, ale nie...ja myslę, że to miłość... Porazka, to dlatego, że jestem sama ;( Mam kolegów ze studiów, z wyjazdów różnych którzy mnie traktują jak koleżankę, a ja juz byłam w każdym zakochana. Eh...głupia jestem, ale tak bardzo potrzebuję być dla kogoś ważna ;( Staram się z tym walczyc i sobie tłumaczyć, że koleżeństwo, jakieś tam spotkania to żadne randki, bo to sa wyjścia na piwo, ale my wspominamy stare czasy, fajnie sie bawimy, zaopiekują sie mną, podwiozą do domu i ja już sie zakochuję z niczego. Eh...ciężko tak samemu zyć ;***