Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haribo misie

Zazdrosc ze strony rodziny

Polecane posty

Gość Haribo misie

Juz mam tego dosyc pochodze z biednej rodziny tzn tylko ojciec pracowal rarytasow nie bylo ale nigdy nie glodowalismy. Poprostu nie bylo nas stac na rozne zachcianki , drogie zabawki , ciuchy, wczasy z rodzicami. Moge powiedziec ze mnie udalo sie z tego wyrwac tzn poznalam " zamoznego" chlopaka z wlasna firma za ktorego wyszlam za maz. Mamy dom za miastem , kazdy ma swoj samochod , a na majowke pojechalismy naszym kamperem nad morze. I tu sie pojawia problem ja juz nie wiem co mowic jeszcze moim rodzicom to spoko bo oni sie ciesza , ale brat ? Ktory ma nieslubne dziecko i obecnie jest sam boje cokolowiek powiedziec bo zaraz mi cos dosra z zazdrosci wlacznie z jego synem . Co tym gruchotem pojechali nad morze? Albo ze na zadupiu mieszkam . Kolezanka ktora znam od szkoly tez mnie wkurwia jak ja zaprosilam to mi zwczela liczyc ile wydalam kasy na drzwi w domu no i w ogole jak mi to dobrze. A ona mi tylko gledzi jak bieda u niej - ale na piwo to maja na ratki ktore sa nie do spacenia ze skoku . Masakra ludzie sa starszne zawistni. Tata chce sie pochwalic i pokazuje zdjecia mojej corki mojemu bratu to patrzy no no i sie odwraca i ma to w dupie.

Gość dsddfdffg
może i masz kasę prostaczko ale słoma aż ci sie wylewa z butow chamicho

Gość Haribo misie
Halo halo