Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3458937852

co jest z tą kafeterią?

Polecane posty

Gość 3458937852

ciągle albo nie mogę wysłać linka z youtube kiedy inni spamują tym jak szaleni, albo w normalnym tekście wykrywa się jakiś spam i cała wypowiedź idzie w diabły, albo się wypowiedzi nie wyświetlają. i tak od paru miesięcy. nie potraficie prostej rzeczy naprawić? :o

Gość dfdfgsdasdz
bo kafe jest dla wybranych

Gość dsddfdffg
mi tez sie pokazalo, ze spamuje... a najsmieszniejsze ze chorzy psychicznie ciągle zakladaja tematy o cipach i kutasach i nikt ich nie blokuje :O

Gość 3458937852
no właśnie tutaj grasuje banda idiotów na etatach, którzy mogą pieprzyć o wszystkim, a reszta która ma coś do powiedzenia wiecznie nie może się wypowiedzieć. gratulacje dla rządzących 🖐️

Gość pnie cenzorzu
pracujecie chyba rencami pod biurkiem coby klawiatur nie zachlapać i na pewno nie nad kafeterią tylko na redtubie :D

Gość bo jstescie glupie
jak nie wiecie jak linkow wklejac to sie nie dziwcie. bo jak spamujecie to kafeeria to wykrywa.

Gość 3458937852
ja nie spamuję, więc jakiś nadwrażliwy ten wykrywacz spamu :P a linki wklejam normalne, takie jak się wklejało jeszcze jakiś czas temu. skoro wrzucają jakieś zmiany kosmetyczne i wrażliwe wykrywacze spamu to niech dają przy okazji instrukcje jak ma wyglądać bezpieczne wklejanie linków albo wiadomość wolna od spamu 🖐️

Gość dsddfdffg
..