Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepocieszona ona

Spójrzcie obiektywnie - czy ja za dużo wymagam?

Polecane posty

Gość niepocieszona ona

Moje życie - zapieprz, bo a to uczelnia, a to praca, a to siłownia, a to inny sport, wychodzę o 7 rano z domu i codziennie wracam o 21. Życie mojego faceta - lajcik, idzie rano na 1,5 godziny na uczelnię, wraca i siedzi przed kompem do późnych godzin nocnych. x I jedyne czego chcę to porozmawiać z nim przez godzinę dziennie, więc prosiłam, żeby wybrał sobie moment, w którym będzie mógl to zrobić i przełączał się o tej godzinie na skype/komórkę/facebooka/cokolwiek. Wybrał 21:30. I nigdy go nie ma o tej godzinie, bo zapomina :o A potem wielkie pretensje, że nie rozmawiamy, bo ja o 23 idę spać, a on o północy sobie przypomina, że przecież wróciłam do domu. Czy on jest kurwa normalny waszym zdaniem? Albo czy ja jestem normalna i czy wymagam za wiele?

Gość kfjf
moim zdaniem ty jestes nienormalna, bo masz skypowego chlopaka. To nie jest zwiazek przeciez

Gość Jezdem z Elbląka
ale jaki bezsens tyle przebywać poza domem, lepiej sobie poleniuchować :o

Gość niepocieszona ona
Wiem, wiem, ale niestety odległość robi swoje. Chociaż to też problem do przeskoczenia, ale z nim to raczej nie bardzo, bo wtedy kiedy ja mogę przyjechać do niego to on ma milion wymówek, a jak on może do mnie to ja mam inne plany. Porażka.

Gość niepocieszona ona
Też bym poleniuchowała od czasu do czasu, ale niestety muszę zarabiać na życie i w międzyczasie jakoś o siebie dbać. A nawet gdybym siedziała w ciągu dnia w domu to i tak by zapominał, że w nim siedzę to już chyba wolę aktywniej spędzać czas :P

Gość kfjf
on cie unika, znajdz normalnego faceta

Gość niepocieszona ona
Może to też moja wina, bo nakładam na siebie sporo obowiązków i przez to go zaniedbałam jakiś czas temu, pewnie się teraz tak odpłaca. W sumie nie wiem po co mi ten związek, przydałby mi się facet na miejscu, który by se mną potrenował i mnie rozumiał, a nie usadził dupę przy kompie, wpieprzał chipsy, miał bojler pod bluzką i gadał, że jest za chudy. Dobra rada, dzięki :)