Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila_ala

Okres po odstawieniu tabletek anty

Polecane posty

Gość lila_ala

Witam. Mam takie pytanie czy któraś też tak miała, odstawiłam tabletki 2 miesiące temu czyli w marcu a po trzech dniach dostałam krwawienie z odstawienia. Następnie miesiączka przyszła po ok 31 dniach czyli 26 marca troche po terminie ale nigdy cykle moje nie były dość regularne. W tym miesiącu nie dostałam jeszcze okresu czyli spóźnia mi się prawie dwa tygodnie. Dodam ze zrobiłam test po ok 4 dniach spoźnienia . Czy brak miesiączki może być spowodowany odstawieniem? Jeśli tak to dlaczego pierwszy okres przyszedł normalnie?

Gość ladl;adk;asd
mam przed soba kalendarzyk, po odstawieniu dostalam tak jak zawsze czyli na trzeci dzien krwawienie z odstawienia. Na normalny okres czekalam potem 42 dni. nastepny moj cykl wynosil 30 dni, kolejny 35, kolejny 32, kolejny 30, nastepny 28 i teraz juz trzeci z rzedu 28 dni ma moj cykl

Gość ja po odstawieniu mialam okres
regularny przez 3 miesiące, a potem znowu sie rozregulował. U Ciebie mógł sie rozregulować na nowo juz po miesiącu.

Gość lila_ala
No właśnie normalnie by było gdybym na ten pierwszy okres musiała poczekać a pierwszy okres po odstawieniu mialam mniej więcej w terminie i było to cykl 31 dni,

Gość jo tyż ze wsi_
Jak moja żona przestała brać to cały system gospodarki hormonalnej poszedl w piz du. Łącznie ze złym samopoczuciem zaczęły wypadać włosy itd. Miała zmienić anty na inny. Już nie trzeba było, jak brała przez kilka lat było ok prz zmianie wszystko pierdolło. Ale to osobliwy przypadek.