Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko11111

mój były beznadziejna sprawa

Polecane posty

Gość słoneczko11111

witam wiem że ten temat nie powinnien się tu znaleźć na tym forum ale nie wiem gdzie powinnam o tym napisać może zacznę od początku miałam faceta parę lat temu bardzo go kochałam myślałam że to miłość do końca życia niestety facetowi przeszło i się rozstaliśmy po jakimś czasie założyłam rodzinę mam męża i dziecko trochę głupia była sytuacja bo ten facet mieszka na tej samej wsi co mój mąż a ja po ślubie wprowadziłam się do męża ale do nie dawna wszystko było ok on też założył rodzinę ożenił się ma dziecko jednak nie dawno zostawiła go żona na początku mnie pocałował odepchnelam go później zaczął wydźwąniać byśmy się spotkali z początku go ignorowałam ale w końcu stało się uprawialiśmy sex miłość wszystko wróciło do mnie to co wtedy ponad 4 lata temu do niego czułam ciężko mi z ta sytuacja mąż nic nie wie nie wiem co dalej będzie czy to przerodzi się w romans czy nie z mężem mi się ostatnio nie układa meczymy się ze sobą nigdy go nie kochałam tak jak tamtego może nawet to było tylko zauroczenie a nie miłość a teraz jest przyzwyczajenie czy miała któraś z was podobną sytuację? Co zrobilyscie? Może się ktoś wypowie tylko proszę bez głupich komentarzy pozdrawiam

Gość przyszla za kilka msc
Głupia kurwa z ciebie bo twoja rodzina ucierpi -i to nie jest głupi komentarz tylko prawda.

Gość dlatego ja
najwiekszym twoim dramatem jest to, ze jestes tepa:( wchodzisz na kafeterie i zamiast pisac o tym w dziale uczuciowym lub ogolnym to wbijasz na ciaze i porod i oglaszasz wszystkim, ze nie wiesz gdzie umiescic post przerazajacy jest twoj niski poziom inteligencji

Gość słoneczko11111
do portu powyżej nie interesuje mnie co o mnie myślisz

Gość słoneczko11111
a czy może się ktoś wypowiedzieć kto miał podobną sytuację?

Gość słoneczko11111
niby nie to forum a pełno na nim tematów nie kocham męża oddalilismy się od siebie widać nie tylko ja jestem taka tepa

Gość współczuj e
szczerze:(

Gość sdsfffffffffffffffffffffffffff
gdybys miala troche szacunku do siebie to kopnęłabys go w dupe a nie lazła z nim do łóżka po tym jak cie zostawił, tak byłam w takiej sytuacji ale wybralam męża i dziecko (nie spałam z tamtym)

Gość frt7
nie ma takich pustaków na świecie co zrobiłby to co ty,

Gość że tak i ja sie wtrącę....
Ja mając męża w życiu nie poszłabym do łóżka z innym (zresztą jestem mężatką). Po co przysięgałaś wierność? Bo wypadało,...bo ksiądz mi kazał???????????? Poza tym skoro mu się odwidziało wcześniej to nie masz pewności dzisiaj jego uczuć. Rzuciła go żona (i pewnie nie bez powodu!)i szuka chętnej na dupczenie. A Ty poleciałaś na niego....pożałowania godne....I jeszcze te przemyślenia,...... co dalej. Dalej,wracaj do domu i nie rozbijaj dziecku rodziny dla własnej chuci!!!!!!!!!!!!

Gość współczuj e
szczerze

Gość współczuj e
szczerze głupoty :D

Wartościowa kobieta nie zachowuje się tak jak Ty. Wyszłaś za mąż masz dziecko, więc zamiast żyć przyzwoicie, Ty szukasz tutaj usprawiedliwienia dla swojej dziwkarskiej natury. Kogo to obchodzi co będzie dalej z Twoją rodziną, skoro Ty już ją zniszczyłaś. Trzeba było myśleć zanim rozkładałaś nogi przed swoim ex. Nie zdziwiłabym się, gdyby Twój mąż pogonił Cię z domu, bo po co mu taka puszczalska zona. Wstydu i rozumu nie masz za grosz kobieto.

Gość współczuj e
szczerze głupoty :D