Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Czy jeśli wygram totolotka

Polecane posty

w małym miasteczku np. w myślenicach to muszę jechać do Krakowa? Czy mogę po prostu zostawić kupon, dowód osobisty, numer konta i pieniądze będę miała do kilku dni na koncie? Czy jest taka możliwość? czy ten sposób nie może być? Jak wysłać totolotka przez internet?

Gość Jozkem z mruzem
Musisz jechac do oddzialu, ale nie musi to byc Krakow, masz 15 innych do wyboru. Przez internet bezposrednio sie nie da. Mozna przez firmy posredniczace,,ale sie tocnie oplaca bo kupon drozszy, a w przypadku wygranej biora oni kilkanasci- kilkadzisiat procent od wygranej i przy okazji duzo wiecej osob wie ze to ty wygralas. Ja sobie tak telretycznie rozkminialem co by bylo gdybym trafil szostke i to moje przemyslenia: Mieszkam z lubelskim wiec tam by padla szostka, z odbiorem czekam co najmniej miesiac, w tym czasie zalatwiam meldunek staly w Warszawie( zeby info o podatku od wygranej poszlo do skarbowki w wawie, a unie mojej miescinie). Wygrana odbieram np w Gdansku,

Gość Noxelia22
jestem fanką Realu Madryt zrób mu laske szmato :)

Gość zajebisty masz plan
Jozkem z mruzem przeczytaj przy najbliższej okazji co jest napisane na odwrocie kuponu. :D

Gość twój rodzony dziadek?
zawsze odbiera się w dużych miastach

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeefefee
słodkie :)

Gość Billgun
A ja jestem fanem FC Ułan-Bator i się tym nie chwale