Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrysjaaaa

czy to może być ciąża ?

Polecane posty

Gość patrysjaaaa

dziewczyny biorę tabletki od 3 miesięcy. z chłopakiem odbyłam stosunek 31 na 1 maja po czym we wtorek ( 1 dzień później ) od razu dostałam okresu, dodam że normalnie jak to przy tabletkach doszedł we mnie. okres skończył mi się w tamten czwartek i od wczoraj cały dzień pobolewa mnie brzuch (nie podbrzusze) czy uważacie że mogłam zajść? kiedy powinnam zrobić test, skoro okres normalnie nastąpił ?

Gość patrysjaaaa
prosze o wasze zdanie :(

Gość wyluuzuj kobieto
Skoro dostałaś okresu to nie jesteś w ciąży. Z okresem następuje wydalenie niezapłodnionego jajeczka. Nie martw się. A tabletki jeżeli bierze się je codziennie są bardzo skuteczne, brałam 5 lat i w ciąży nie byłam.

Gość mam wynik ale go nie rozumiem.
Hej, odebralam dzis wynij i jest mniejszy niz 1,200 normalnie odebralabym ro jako jeden przecinek 2 czyli mniej niz 5 iczyli brak ciazy. Natomiast po pierwsze bardzo chcialabym byc w tej ciazy dlatego zastanawiaja mnie te dwa zera po dwojce. moze to jest 1200? w zakresach referencyjnych jest tak: nieciezarne ponizej 5 ciaza trzeci czwarty tydzien od 9 do 130 ciaza czwarty piaty tydzien od 75 do 2 600 i tak dalej i zauwazcie ze tu jest spacja w tym 2 600 a nie przecinek, a w moim wyniku przecinek Podpowiedzcie jak to rozumiecie Z.

Jezeli jest przecinek,to nie jestes w ciazy. Gdyby mialo byc 1200,to nie byloby przecinka

Gość hmmmm ...?
Poczekaj bo nie rozumiem. Chciałabyś być w ciąży a bierzesz tabletki? To po co je bierzesz?

Gość hmmmm ...?
to jeżeli chcesz być w ciąży to po co bierzesz tabletki, bo nie rozumiem...?

Gość patrysjaaaa
nie, ja nie chce jeszcze ciąży, za wcza :) dlatego pytam, dzięki wam