Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sneak peakkk

Co byście zrobilii w takiej sytuacji: nigdy nie pracowaliście,co wpisujecie w CV

Polecane posty

Gość sneak peakkk

co byście wpisały/wpisali w CV, jeśli nie miałybyście/mielibyście doświadczenia zawodowego? Nigdy wcześniej nie pracowali... Nie mówię, o sobie, bo ja akurat w takiej sytuacji nie jestem, no ale są takie osoby, które mają ten problem, a tak się ostatnio zastanawiałam co niby można w tą lukę w CV wpisać...? Znam parę takich osób i z tego, co wiem, zawsze wpisywały jakieś niezobowiązujące zajęcia...:/

Gość Albo ściemniasz i wpisujesz
rzeczy których nie da sie sprawdzic, albo nie tworzysz rubryki "doświadczenie" - i nie wpisujesz nic.

Gość no a co to...
No co można wpisać? Udzielanie korepetycji, roznoszenie ulotek, zbieranie owoców, sprzątanie...? Nie wiem...

Gość mizantrop mizogin i co jeszcze
ja własnie wpisuję ulotki i korepetycje. Nie do sprawdzenia. P.S. Zero doświadczenia i jakiejkolwiek pracy po studiach, piaty rok juz idzie

Gość do Ciebie wyzej
I tylko tyle wpisujesz? No to dosc slabo, bo mozna wiecej "wymyslic"...Nie, zebym pochwalala dlugotrwale bezrobocie, no ale skoro cos w luke w CV wpisac trzeba...

Gość moze byc ciezko
Moze jakis handel na bazarze albo opieka/ pomoc w codziennych obowiazkach starszej osobie

Gość korki musisz mieć zarejestrowa
ne, żeby było legalne, więc to jest sprawdzalne.

Gość a ja to mam problem
spodziewałam się, że na kafe będzie pochwalanie oszustwa:O nie zasługujecie na żadną pracę.

Gość moze byc ciezko
albo jakis wolontariat, np. przy organizacji/obsludze jakichs wiekszych imprez koscielnych, targow, zlotow itp

Gość do a ja to mam problem
Eh...Zeby tylko takie oszustwa byly w Polsce i na Swiecie to byloby dobrze...!

Gość ceeeeefffaałłłłaaaaaaaaa
możecie zawsze wpisać "Doświadczenie w udzielaniu dobrych rad na portalu Kafeteria i wkład w rozwój forum na dyskusji ogólnej" - myślę, że z takim doświadczeniem daleko zajedziecie :classic_cool:

Gość no to moze...........
Roznoszenie ulotek, udzielanie korepetycji, opieka nad dzieckiem, opieka nad starsza osoba, sprzatanie domow prywatnych...