Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralina83

miesiaczka czy poronienie

Polecane posty

Gość koralina83

mam problem .. miesiaczka spoznila mi sie 8 dni .. myslalam ze jestem w ciazy bo zawsze mam regularne miesiaczki .. ale test byl wczoraj negatywny .. mam juz jedno dziecko wiec wiem jak sie czuje w ciazy i bylam pewna ze to ciaza .. nie mialam napiecia przed miesiaczkowego nie wyszly mi pryszcze i nawet piersi byly inne niz podczas miesiaczki .. no i problem jest taki ze dziy w nocy obudzil mnie silny bol podbrzusza ... poszla krew ... bol duzo silniejszy niz przy miesiaczce. teraz rano znow nie mam krwawienia .. wiec nie wiem czy to spozniona miesiaczka czy moglam poronic .. co o tym myslicie ?

Gość koralina83
mialam nadzieje ze jestem w ciazy .. ale dlaczego test byl negatywny .. nie wiem co sie dzieje z moim cialam :(

Gość koralina83
wczesniejszy test mialam zwykly .. mialam przygotowany test na dzis rano .. taki drogi juz .. ktory pokazuje a przynajmniej powinien pokazywac ktory to tydzien ciazy .. zrobilam go juz po tym wszystkim .. tez byl negatywny .. i to jest dziwne .. bo jesli to by byl 2 /3 tydzien ciazy to powinien juz pokazac .. ale jak mam 29 lat to nigdy nie spoznila mi sie az tak miesiaczka i te wszystkie inne objawy .. a jesli to poronienie to kiedy po nim moge dostac miesiaczke ??

Nie wmawiaj sobie poronienia. Gdzbzs bzla w ciazy,to test bylby pozytywny. Tym bardziej,ze miesiaczka spozniala Ci sie juz dlugo. Nawet po poronieniu test pokazuje ciaze

Gość Zgadzam sie z angel
Wmawiasz sobie to poronienie a to zwykla miesiaczka

Gość zdecydowanie w ciąży nie byłaś
miałam 3 razy ciążę biochemiczną i za każdym razem test był pozytywny, a potem przychodziła @

Gość koralina83
to mnie pocieszylo :) nie chciala bym stracic dziecka .. teraz moge miec nadzieje na to ze spokojnie moge sie starac o dzidziusia

Gość znowu kafe się sypie
postów nie widać:O