Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mig 124 tu 176

Jak to jest z dodatkiem na dziecko z pracy?

Polecane posty

Gość mig 124 tu 176

Hej, czy jesli maz pracuje w zakladzie panstwowym, dosc duzym, to czy kiedy urodzi nam sie dziecko- juz za 2 miesiace :) to dostanie z tego tytulu jkis dodatek do pensji? Moja kuzynka pracuje w panstwowym zakladzie, tzn urzedzie miasta i ona ma do 16 rz dziecka iles tam kasy co miesiac na kazde dziecko. bo szukam w google ale cos nie moge znalezc. dzieki za odpowiedzi

Gość mig 124 tu 176
a ktos dorosły sie wypowie? bo wczesniej maz pracowal w malej firmie, a podobno w takich nie ma jakchs dodatkow do pensji na dziecko.

Gość mig 124 tu 176
:)

Gość csdfdjk
pracuję w budżetówce i zapewniam, że nie mam żadnego dodatku na moje dziecko, nie sądzę, żeby sposób finansowania zakładu pracy miał wpływ na przyznawanie takich dadatków pracownikom

Gość TO PEWNIE ZALĘZY OD FIRMY
i od regulaminu wynagradzania, ja tez pracuje w państwówce ale u nas takiego czegoś nie ma, nie ma jednorazowej wypłaty nawet za urodzenie dziecka

Gość mig 124 tu 176
up?

Gość mig 124 tu 176
Hm, no wlasnie nie wiem juz sama jak to jest. w necie jest malo informacji na ten temat. Pani w kadrach kazala mezowi zglosic fakt urodzenia jak juz nastapi, przyniesc kopie aktu itd zeby zglosic do ubezpieczenia, ale o dodtaku nic nie mowila. ale ta kuzynka mowi ze pewnie dostaniemy, bo ja mam 650 zl miesiecznie dochodu wiec nawet jakby byl jakis prog to go nie przekroczymy. moj mozg juz nie ogarnia czytania ksiazek przez ciaze a co dopiero urzedowe sprawy ;)

Gość mig 124 tu 176
_

Gość nic takiego nie ma
od 6 lat pracuję w straży pożarnej, szwagier od 15 w policji i ani grosza ani ja ani on nie widzieliśmy z tyt posiadania dzieci:o

Gość nie wierzę w to,
że są jeszcze takie miejsca, gdzie dają dodatki za dzieci. Lada moment będziemy mieć tu drugą Grecję.

Gość mig 124 tu 176
a no to dziwne. znam osoby ktore pracuja np jako nauczyciele i maja taki dodatek na dzieci, dopoki te dzieci sie ucza. kuzynka do 16 roku zycia ma na swoje. myslalam ze to normalne w panstwowych zakladach pracy albo cos. hmm

Gość mama dwóch dziewczynek
Nie ma takiego dodatku - ani w urzędach, ani w oświacie; wiem z autopsji ;-) jeżeli kuzynka coś dostaje, to na pewno jest to jakieś wewnętrzne ustalenie, dziwne trochę, pierwszy raz słyszę...

Gość jjjjaa mama
ja pracuje w duzej firmie panstwowej i dodatku niemam.jedynie dofinansowanie na ksiazki dostaje jak sie zaczyna rok szkolny,no i wiadomo,bony na swieta.

Gość hmmmmmm ????
Autorko chyba coś pomyliłaś .Ja tez nie znam osoby która dostawałaby jakiś dodatek na dziecko .

Gość ja__janka
autorce chodzi chyba o zasiłek rodzinny.

Gość ja__janka
autorce chyba chodzi o zasiłek rodzinny.