Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emigrantuk80

Zyciowy dylemat !!!

Polecane posty

Gość Emigrantuk80

Hej czy mozecie mi pomoc z moim problemem ??? Aktualnie mieszkam w uk i zastanawiam sie nad powrotem do polski !!Sam juz nie wiem co jest wazniejsze ( Kasa ) co za tym idzie wszystko wmiare poukladane jezeli chodzi o gadzety mieszkanie auto itd.Czy to co zostawilem w polsce czy Rodzina , znajomi Polska !!

Gość Miłkaaa
Wacaj, jest tu tak niewielu facetów, ze każdy nastepny sie przyda. Wracaj!! Czekamy! Rocznik 1980? Wracaj czym prędzej!

Gość slaw80
Chetnie bym wrocil ale czy to wszystko nie prysnie po tym jak juz wroce i pomieszkam z 2-3 miechy ?? Czy to nie bedzie strzal w kolano ?? Teraz jest kasa a nie mam rodziny i znajomych , po powrocie bedzie rodzina znajomi a zas nie bedzie kasy !! :/

Gość slaw80
Chetnie bym wrocil ale czy to wszystko nie prysnie po tym jak juz wroce i pomieszkam z 2-3 miechy ?? Czy to nie bedzie strzal w kolano ?? Teraz jest kasa a nie mam rodziny i znajomych , po powrocie bedzie rodzina znajomi a zas nie bedzie kasy !! :/

Gość sensualll seductionnn
zadaj sobie czy bedziesz szczesliwy w kraju przy znajomych itp ale bez kasy?

Gość Miłkaaa
Ja zmieinlam miast i tez stracialm wszystkich. Poznalam jedynie mojego chlopaka. Innych znajomych nie mam:( Do dozisaj zaluje, ale do biedy nie wróce:(( Ty zaś wracaj, im wiecej facetów tym lepiej!

dla czego wyjechałeś? bo bylo Ci zle itp wiec masz odpowiedz!! nie wracaj a ewentualnie wez długi urlop i przyjedz do kraju... posiedzisz chwile i zobaczysz co i jak

Gość Miłkaaa
Wracaj!! Wracaj, potrzebujemy factow. Teraz w Polsce po migracjach na 1 kobiete przpyada 0,0000001 męzczyzny

Gość 3458937852
ja bym nie wróciła, niby kasa szczęścia nie daje, ale wolę być nieszczęśliwa, ale pracująca, niż mieć obok siebie znajomych i rodzinę, ale żyć w tym chorym kraju bez pieniędzy. zawsze możesz na czas wolny wracać do PL albo w wakacje wziąć sobie urlop i się nacieszyć tym, czego Ci brakuje 🖐️

KASA SZCZESCIA NIE DAJE- MÓWIA TYLKO TAK CI KTORZY JEJ NIGDY NIE MIELI:P

ja bym nie wracala jesli tam poukladane, praca mieszkanie, a ile czasu jestes za granica?

Gość Emigrantuk80
Ja wiem ze bede zalowal decyzji jezeli wroce . Ale kurde czsami tak mysle ze za jakis czas przyjade do polski a tam juz nie bedzie nikogo chodzi mi o rodzine i znajomych :/.Powoli kazdy odchodzi a ja tutaj tak siedze i czas przemija.Dwa ze idac ulica nic czuje zadne miesjce nie ma dla mnie znaczenia nic a nic . Hmmm no ale fakt ze zadnych wiekszych stresow dotyczacy np mieszkania czy kupna czegokolwiek tutaj nie ma .

Gość Emigrantuk80
ok 6 lat. Znajomi jacys tam sa ale to nie to samo co ludzie z ktorymi sie wychowywalo .

Gość 3458937852
też prawda, ja kasy nie mam, nie mogę spełnić własnych marzeń i mam prawie stany depresyjne, gdybym miała cokolwiek to w końcu bym żyć zaczęła żyć :o

Gość Emigrantuk80
A no i jeszcze jedno bardzo sie boje ze moja zona moze troche byc zdolowana po dluzszym czasie bez takich zakupow jak maja miejsce tutaj !!:(

Gość Miłkaaa
Ja cie namwaim do powrotu, bo po ulicach cohdza same kobiety labo żule. Przydlabys się nam. Wszyscy ida w swoja strone, czy wrocisz czy nie. ALe zycie bez pieniedzy i perspetyw na SWOJA RODZINE - ANIE NA MAMUSIE I SOOTRZYCZKE TO JEST DOPIERO G..WNOO.

Gość Miłkaaa
zorbcie obie bebe, to sie czyms zajmiesz. Chlopca wam życze. I ozstaw tam "zone", nam tu niepotrzebna.

Wez urlop dlugi i przyjedz, ciesz sie ze masz dobra prace... zycie roznie sie uklada... jak masz kase to do PL mozesz latac nawet co dwa tygodnie albo i czesciej:D

powiem krotko w Polsce nie ma do czego wracac.bieda bieda i jeszcze raz bieda poki mamy taki rzad,

ja sama poki co do Polski wracac nie zamierzam.

czarnecki z pińkowska mieszkaja we francji i do PL lataja codziennie wlasnym odrzutowcem:p wiec widzisz problemu nie ma:D

Gość Emigrantuk80
Czyli wychodzi na to ze kasa to podstawa hmmm masakra .

aaaaa Pieńkowska :) pomylilem

Gość Miłkaaa
mezczyzna to podstwa, a tu brak takich

nie tyle kasa a godne zzycie na ktore kazdy zasluguje.

Miłka juz postanowione!!! Nie wraca do kraju a bedzie czesto tu przyjezdzał!! Teraz własnie wybiera sie na dlugi urlop do Polski:D DECYZJA PODJETA:)