Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vslfkmb

Co jest złego w seksie przed ślubem?

Polecane posty

Gość vslfkmb

?

Gość ewentualne nieślubne dzieci
co się niestety zdarza i trochę komplikuje życie :D

Gość nie ma nic złego
:o

Gość Offerma z Łodzi
to jest sodomia !

to ze sprowadza cierpienie kazdy grzech sprowadza cierpienie mezczyzna wyzywa kobiety od dziwek i pomiata nia jak szmata do podłogi Czy mało jest jest takich mężczyzn którzy mają laski(dziewczyny na ogól, czasem żony) super dżagi, w łóżki jest extra a i tak idą na boki? Jest ich masa.Przeciez na pewno też się z takimi stykasz i to widzisz wokół.Pomyślmy czemu tak jest? Bo on nie umie panować nad sobą,jego fiutek nim rządzi. On nie umie w mózgu zrobić tego klik, żeby miłośc byla ważniejsza od pożądania.A że mężczyzna to takie stworzonko Boże co to pożąda prawie każdej -wystarczy żeby była seksi atrakcyjna i już mu wyobraznia działa. no to... jest jak jest Dlatego mowię raz jeszcze-dobry seks nie jest gwarantem wierności i dla tego jak uprawia sex przedslubny to potem zdradzi bo nie nauczył sie panowac na fiutem

brak seksu przed slubem - to jest dopiero niepozadane;/

nie ma niczego złego. Kiedys nie było kościołów i ślubów koscielnych i ludzie zyli.

Jaaaasne Merkaba. Jestem z facetem blisko 6 lat bez ślubu i jakoś nie było zdrady z żadnej strony. Z tego co widzę to najczęściej zdradzają dzieciaci chrześcijanie po ślubie. Przynajmniej tacy usiłują mnie najczęściej zarwać i namówić na sex :D i tacy najczęściej zrzędza jak ich żony nie rozumieją. Spadówa hipokryci!

Gość popycham offerme w błoto
.

A chrześcijanki kobiety to baby które bliźniemu nie pomogą a zawodowo trudnią się obrabianiem dupy innym. Co za gówniana pseudowiara. Wasz Jezus nie byłby z Was dumny. Bardzo mało znam chrześcijan - dobrych ludzi, a przecież te nauki są całkiem pozytywne.

"merkaba to ze sprowadza cierpienie kazdy grzech sprowadza cierpienie mezczyzna wyzywa kobiety od dziwek i pomiata nia jak szmata do podłogi" xxxxx jasne ;-) robi tak kazdy mezczyzna i po kazdym stosunku z nieslubna ;-) ;-) xxx Czy mało jest jest takich mężczyzn którzy mają laski(dziewczyny na ogól, czasem żony) super dżagi, w łóżki jest extra a i tak idą na boki? " xxxxx bardzo duzo jest takich facetow i sa to zwykle mezczyzni zonaci;-) xxx On nie umie w mózgu zrobić tego klik, żeby miłośc byla ważniejsza od pożądania.A że mężczyzna to takie stworzonko Boże co to pożąda prawie każdej -wystarczy żeby była seksi atrakcyjna i już mu wyobraznia działa. no to..." xxxx a po co platac seks z miloscia?;-) xxx Dlatego mowię raz jeszcze-dobry seks nie jest gwarantem wierności i dla tego jak uprawia sex przedslubny to potem zdradzi bo nie nauczył sie panowac na fiutem xxx jak nie uprawaia przed slubem to tez nie ma gwarancji ze nauczyl sie panowac nad przyrodzeniem bo najczesciej gdy nie byzka narzeczonej - to do czasu slubu byzka kogos innego, as easy as it is;-_ jak mozna mezczyzne traktowac jak psa - ktorego defucytem "nauczy" sie "aportowania"?;/

Jeśli jesteś katoliczką, masz wartości i moralność to nie pójdziesz z facetem do wyra przed ślubem. Nic was nie łączy abyś decydowała się na taki krok. Prawnie jesteś dla niego obca, a miłość zawsze mówią poszłam z miłości. Po ślubie tym bardziej idziesz z milości:-))

"Jeśli jesteś katoliczką, masz wartości i moralność to nie pójdziesz z facetem do wyra przed ślubem. Nic was nie łączy abyś decydowała się na taki krok. Prawnie jesteś dla niego obca, a miłość zawsze mówią poszłam z miłości. Po ślubie tym bardziej idziesz z milości " xxx czyli wniosek taki ze kotka wyszla za maz za obecego faceta , bez milosci;-)

Gość jfkhefkeh
dla niektórych kobiet tutaj na forum złe w seksie przed slubem jest ryzyko, ze facet sie nie oświadczy :)

Gość sacjda
jest to bardzo ciężki grzech!!!!!!!1 W Iranie, Pakistanie, Somalii stosuję się za tę zbrodnię karę śmierci na głównym rynku poprzez powieszenie lub ukamienowanie!!!!

Gość sacjda
Śmierć za "nieczystość" 16-letnia dziewczyna została skazana na śmierć i powieszona w Iranie. Ciążył na niej zarzut "niedochowania czystości". Podczas procesu nie dane jej było skorzystać z pomocy adwokata. Według AI, 16-letnia Ateke Radżabi została powieszona 15 sierpnia. Od 1990 roku w Iranie stracono - według AI - 10 młodocianych. Projekt ustawy wykluczającej karanie śmiercią młodocianych (do 18 lat), wniesiony do parlamentu w grudniu 2003 r., do dziś blokuje Rada Strażników - organ czuwający nad zgodnością ustaw z zasadami islamu.

Gość loolo lolo lol
j

Nie moja droga. Mojego męża poznałam mając 20 lat a wyszłam za mąż mając 25 lat. Pierwsze dziecko miałam wieku 27 lat. Można tylko trzeba mieć pewne wartości!!!!

Gość loolo lolo lol
n

no i w czym dokładnie miałabyś być w tym wypadku lepsza?

Ciebie to boli że mój mąż zakochał się we mnie to jaka ja jestem. Jakie mam wartości, zasady. Nie zakochał się bo jestem wspaniała w łóżku. Był cierpliwy, wiedział że sex to nie wszystko. Cały czas mnie czepiasz się jaka to ja nie jestem. Mam wrażenie, że to zwykła zazdrość z twojej strony

ale do kogo teraz pijesz? Nie ma Ci czego ani zazdrościć, ani współczuć. Tak sobie wybrałaś, tak Ci jest dobrze. Nie sądzę, żeby można się było w kimś zakochać przez sam seks, to kompletna głupota.

Gość nie ma nic złego w seksie
przed ślubem o ile robisz to z poważnym partnerem a nie z byle kim. A dziś tego nie rozróżniacie. Często byle komu dajecie od razu a mężowi żałujecie i każecie czekać. Ewentualnie później wielkie żale bo facet was zostawia jak mu się znudzicie i zostajecie same z dzieckiem a nikt nie chce panny z dzieckiem=puszczalskiej na partnerkę. Właśnie w oczach mężczyzn dużo wyżej stoi rozwódka czy wdowa.

"Kotka 33 Nie moja droga. Mojego męża poznałam mając 20 lat a wyszłam za mąż mając 25 lat. Pierwsze dziecko miałam wieku 27 lat. Można tylko trzeba mieć pewne wartości!!!!" xxxxx hahahah ;-) tylko winni sie tlumacza;-) poza tym przypomnijmy, ze kolezanka wyzej napisala ze przed slubem to jest sie obcym czlowiekiem - czyli poslubila obecego;-) dobre;-)

"Kotka 33 Ciebie to boli że mój mąż zakochał się we mnie to jaka ja jestem. Jakie mam wartości, zasady" xxxx hahahah ;-) ty naprawde myslsiz ze kogos tutaj interesuje twoj maz i jego decyzje?;-) xxxx ie zakochał się bo jestem wspaniała w łóżku. Był cierpliwy, wiedział że sex to nie wszystko." xxxx ja uwzam ze dawania satysfakcji w lozku jest zaleta - i dziwi mnie dlaczego ty zaleta traktujesz jako wade;-) i tak baaaaardzo ci wszyscy zazdroscimy;-) ja z zazdrosci popuscilam az na klawiature;-)

"nie ma nic złego w seksie przed ślubem o ile robisz to z poważnym partnerem a nie z byle kim. A dziś tego nie rozróżniacie. Często byle komu dajecie od razu a mężowi żałujecie i każecie czekać" xxxx "dajemy temu" komu sie nam chce;-) bez przesday kochanek to kochanek - nie musi byc powazny, nawet lepiej zeby byl zabawny;-) a seks to tylko seks i nie ma co go traktowac z przesadna powaga;-) a to ze masz zone ktorej nie umiesz zadowolic (to jedyny powod dla kt kobieta unika seksu zkonkretnym facetem;-) to juz twoj problem xxx Ewentualnie później wielkie żale bo facet was zostawia jak mu się znudzicie i zostajecie same z dzieckiem a nikt nie chce panny z dzieckiem=puszczalskiej na partnerkę. Właśnie w oczach mężczyzn dużo wyżej stoi rozwódka czy wdowa." xxx faceci porzucaja rozne kobiety - cnotki-niewydymki rowniez, nie kazda musi miec partnera, nie kazda tego chce, a jak czlowiek porzuca wlasne dziecko - to jak dla mnie przestaje byc czlowiekiem - wiec co za roznica co ze swoim nedznym zyciem potem juz zrobi;/