Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydzesie22

Chłopak chcę seksu oralnego a mnie to brzydzi

Polecane posty

Gość brzydzesie22

raz mu robiłam i nie chce znów :O

Gość soul of truth
No to mu o tym powiedz i niech to zrozumie. Jak Cię kocha, to nie powinien wywierać presji, byś robiła coś wbrew sobie i coś, co jak sama piszesz Cię brzydzi. Na pewno nie mozesz tego dusić w sobie tylko przedstaw mu to do wiadomości, jako fakt który nie podlega negocjacjom i dyskusji. W związku nic nie może być na siłe i wbrew sobie.

Gość kiskakiikk
nie rób, powiedz zdecydowane nie i nie zmieniaj zdania. Jeśli bedzie prosił tzn ze nie bardzo mu zależy. Na mnie wymusił to mój pierwszy facet i potem długo miałam uprzedzenia i mnie to odrzucało.

Gość jejku jej
zmień chłopaka skoro cię on brzydzi...ja tego że ktoś się BRZYDZIIII partnera to nigdy nie pojmę.

jak by mi mąż powiedzial ze on sie brzydzi mnie to bym go jeszcze dzis pogoniła :O...

Gość a co w tym dziwnego?
Nie kazdy lubi smak spermy i tego co wydziela się przed nią

Gość jejku jej
nie lubić a brzydzić się to różnica :P spermy nie trzeba połykać przecież...

Gość a co w tym dziwnego?
no niby tak ale ja np tez sobie nie wyobrazam zeby mial mi trysnac do buzi. Sama mysl o tym... Poza tym nawet w trakcie ten smak. Po prostu to nie dla mnie :P Robię to owszem ale nie do konca... I tu nie chodzi o to ze brzydze sie swojego partnera. Miałam kilku- u kazdego tak samo :P

Gość brzydzesie22
Brzydzi mnie to, że mój chłopak miał pod napletkiem taki biały, śmierdzący, gorzki serek.

Gość 29243576
ja jak byłam młoda i głupia to dałam się przekonać do orala z połykiem, teraz mam taką traumę, że zanim wezmę fiuta do ust to się milion razy zastanowię. i już w życiu nie połknę 🖐️ rób co chcesz tylko nic na siłę, bo to najgorsza krzywda jaką można SOBIE zrobić 🖐️

Gość hej okej
Rozwiązanie jest banalnie proste! Należy przed seksem oralnym wysmarować penisa chłopaka pastą do zębów!

jesli nie masz ochoty - nie rob tego, as easy as it is;-) w seksie chodzi o przyjemnosc (obydwu stron zazwyczaj) byc moze macie tez rozne potrzeby, jesli zaczniesz robic cos na odwal sie i tak nie da to przyjemnosci ani tobie ani jemu, i predzej czy pozniej was porozni

Gość allabellaj
hmm to nie dba o higiene..wspolczuje...

Gość labribaa
hmm ja tam nei widze nic zlego w oralu..z polykaniem tez nie mam problemu..jak kogos kochasz i jestes z nim dlugo takie eksperymenty sa jak najbnardziej na tak..ale podstawa jest higiena a nie 'biały serek' :D

Gość Furyja
Może to dlatego, że 90% Polaków myje penisa raz na tydzień i hoduje ser pod napletkiem. Duża część chłopców daje swojej dziewczynie do buzi śmierdzącego, oszczanego penisa.

Gość Franek z podchalańskich łanek
Z reszta i tak jeśli chodzi o obrzydliwości to nic nie przebije lizania, wstrętnej, owłosionej, cuchnącej śledziem waginy!!!!

"labribaa hmm ja tam nei widze nic zlego w oralu..z polykaniem tez nie mam problemu..jak kogos kochasz i jestes z nim dlugo takie eksperymenty sa jak najbnardziej na tak.." xxx tutaj nie ma gotowych wzorow;-) jak ktos nie lubi to nie i kropka. podobnie jak fakt, ze ktos nie lubi jesc pora w zupie - i chocby caly swiat uwazal, ze to ok, to i tak nie zmieni nastawienia danej osoby xxxx niekoniecznie musiala sie "zrazic" moze po prostu nielubic/ moze ja to nie krecic i tyle. xxx

Gość reyewyr
Ty masz prawo tego nie lubić, on ma prawo się z taką dziewczyną rozstać, bo zawsze będzie mu się marzył seks oralny.

Gość Alexxxxisss
straszne