Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamadamadam37

kto wynajmuje albo się nam tym zastanawia

Polecane posty

Gość adamadamadam37

Witam Was piszę to żebyście pomyśleli (jeśli macie taką możliwość) nad wynajmem mieszkania , więcej znajdziecie tutaj ebroker.pl/centrum-wiedzy/odpowiedzi-ekspertow/16/najem-bardziej-oplacalny-od-lokaty,2623 , dużo osób z mojego grona znajomych mówiło mi o lokatach, ale tak naprawdę więcej zarobią Ci którzy będą wynajmować. Nawet jeden pokój! Ja zacząłem własnie od tego, miałem mieszkanie na kredyt , trzypokojowe mieszkanie. Jeden pokój wynajmowałem, Warszawa. Dużo nie brałem, dlatego chętnych nigdy nie brakowało. Jak ktoś wynajmuję to proszę dołączyć się do tematu, za i przeciw, plusy i minusy ! Na co zwracać uwagę ? Dodajcie coś więcej od artykułu. Teraz fartło mi się bo mam mieszkanie po ciotce, kawalerkę. Ale mało komu się tak powiedzie.. Kawalerkę wynajmuję, w trzypokojowym mieszkam teraz z rodziną. Planuję wziąć kredyt pod zastaw kawalerki i znowu wynająć, ma ktoś doświadczenie w wynajmowaniu firmom ?

Gość Miłkaaa
Jaja sobie robisz. a NIE LEPIEJ WZIAC KREDYT, KUPIĆ MIEKSZANIE , sprzedaz i spacac kredyt & z loakt. Sorry, ale więskzosc odchodzi od wynajmu, bo to sie orbi - juz w Warszawie nieopplacalne i lepiej kase na lokacie trzymac, bo masz te 4% pewnego zysku, a z wynajmem jest syfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff. Nie tylko dp sprzatania, bo ludzie sa orzni..