Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maruu97

Czy jest cos zlego w moim zachowaniu?

Polecane posty

Gość maruu97

Gustuje tylko w starszych takich troche po 30stce mezczyznach i najlepiej zonatych.. wiem ze to okropne ale poznajac takiego wiem ze cos w zyciu osiagnal, wiem ze najprawdopodbniej jest ulozony i stabilny, zaradny! a nie jakas mameja dyskotekowa :/

Gość e.e
Kurcze. Ja mam zaś problem z drugiej strony. Mam właśnie 30 lat i pewna dziewczyna z rodziny żony pisze do mnie kilkanaście sms-ów dziennie. Dzwoni 3 razy i mam kłopot. Rozmawiałem z nią szczerze, że chyba jest coś nie tak--- i jeżeli dawałem jej jakieś sygnały to bardzo za nie przepraszam. Dziewczyna ma dopiercio 16 lat i nie wiem jaką reakcją to przerwać aby nie zrujnować dziewczynie psychiki.

Gość pipla
tylko szczera rozmowa pomoże nie daj jej się w to zagłębić czym dłużej będzie to trwało tym gorzej a i nie ukrywaj tego przed żoną żeby puźniej Cię nie osądziła że miałeś w to jakiś wkład bo dziewczynie przyjdzie głupi pomysł do głowy żeby twojej żonie trochę nakłamać na Ciebie. A co do zajętych mężczyzn to świadczy o Tobie Ty chyba nie chciała byś być na miejcu tych żon!!!