Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie...

czy to odpowiedni czas i wiek?

Polecane posty

Gość co myślicie...

Cześć kobitki, piszę bo sama nie wiem co mam myśleć... Póki co jeszcze przez rok nie planujemy z narzeczonym dzidziusia. Sytuację mamy taką: TŻ ma stałą pracę, ja jako tako, ponieważ nie mam umowy o pracę. Ja mam 24 lata TŻ ma 26. Sytuację materialną mamy w miarę ustabilizowaną.\ Moglibyśmy jednak ciut więcej zarabiać, i wtedy było by super, bo starczyło by nam na dziecko, i jeszcze żeby coś odłożyć. Wiadomo różnie to może być zwłaszcza jak za miesiąc chcę odstawić tabletki po ponad 4 latach brania. Za rok planujemy ślub. Dlatego mam do was pytanie, czy uważacie, że w takiej sytuacji, moglibyśmy w razie co pozwolić sobie na dziecko? Jakie Wy miałyście sytuacje? Pozdrawiam.

Gość skoro wiedzialas
ale to jest wasza sprawa czy sie zdecydujecie czy nie co nas to obchodzi? kazdy jest kowalem swego losu dzis praca jest jutro jej moze nie byc pamietaj nigdy nie ma odpowiedniej pory na dziecko bo zawsze cos ,ale jestes jeszcze mloda w miare

Gość najpierwwww
najlepiej wezcie slub i dopiero sie starajcie o dziecko

Gość no tak ale
co to ma czekać to 30 bo jest w miarę młoda? Wg mnie najlepszy czas na dziecko to jeżeli chodzi o wiek 24-26. I tak ale to niestety jest, że nie ma odpowiedniego czasu na dziecko. Bo jak jest samochód, to nie ma tyle kasy, jak jest kasa, to znowu czegoś nie ma i tak w kółko.

Gość ja na przykład
w ogóle nie pracowałam tylko mój mężczyzna. Żyliśmy z jednej pensji, łatwo nie było, ale daliśmy radę. I powiem ze nie chciałabym cofnąć czasu żeby było inaczej. Dzisiaj jestem szczęśliwą mamą 3 latka i szczęśliwą żoną.

Gość ja na przykład
a miałam 22 lata