Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona______

Powiększone podbrzusze i kłujące jajniki.

Polecane posty

Gość zmartwiona______

Witajcie. Mój problem jest następujący. 16 kwietnia dostałam okres, był on jednak skąpy. Drugi dzień okresu zawsze mam bardzo obfity, jednak tu nic takiego nie nastąpiło. Był bardzo skąpy. Ten okres trwał około 6 dni (ostatniego było brązowe plamienie). Przez te kilka dni był on bardzo skąpy, ale był, dlatego ciążę wykluczyłam. Gdy okres się skończył pobolewały mnie ciągle jajniki i tak pobolewają codziennie do dziś. Mam wrażenie, że mam "spuchnięte" podbrzusze. Jest twarde i powiększone. Wyczułam palcem jajniki (tak mi się wydaje) i są dobrze wyczuwalne palcem i dość duże, jak mocno przycisnę to lekko boli. Test robiłam dwa tygodnie temu - wynik negatywny. Robiłam go jednak popołudniu, więc nie wiem, czy mogę wierzyć w wynik. Jednak gdybym była w ciąży to byłby to już 9 tydzień a moimi jednymi objawami jest kłucie jajników i powiększone podbrzusze lekko. Czuję się trochę zmęczona bardziej itd, ale nie wiem, czy to wiązać z tym. Może to bardziej jakieś zapalenie jajników? Trochę się martwię tym podbrzuszem i jajnikami.

Gość zmartwiona______
Może jednak ktoś doradzi?

Gość Ale ty tak serio?
?

Gość niech sam ktos oceni to
nie jestes w ciazy. okres ksiazkowy- 6 dni. moze masz dni plodne albo przeziebilas sie.