Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wefewfwefewfew

zachowałam sie bardzo chamsko?

Polecane posty

Gość wefewfwefewfew

przyszedl do mnie kolega ze studiów co go dawno nie widzialam , ze 2 czy 3 lata , nawet nie wiem skad wiedział gdzie mieszkam ,ale mniejsza z tym. akurat przyszedł jak skonczylam sie kapac , poza tym w pokoju miałam straszny bajzel ,ale wpółlokatorka go wpusciła do przedpokoju i mnie zawolała. chciał gdzieś ze mna wyjść na piwo itd ,a ja mu powiedziałam ,że mam teraz egzamin zerowy i może po egzaminie ,ale najgorsze ,że nie zaprosiłam go nawet do środka , nawet nie wytłumaczyłam sie dlaczego tylko poprostu jakby go nie wpusciłam... bardzo glupio wyszło?

Gość wefewfwefewfew
a tak generalnie byłam dla niego dośc mila ,ale byłam taka zamotana troche bo sie spieszyłam i przez to nawet nie przyszło mi do głowy żeby go zaprosić . Nie żeby on mi sie podobal itd ale przyjmuje sie tym ,że teraz mnie wziął za jakąś nieuprzejmą ...

Gość wefewfwefewfew
i znalazł pod moim łózkiem zakrwawiona podpaske i wibratora .kiedy scgylilam sie aby to wziasć z podłogi spódniczka nieco podeszla do gory i kolega zauważył że mam malutkiego penisa a tak bardzo chcialam to ukryc :(

Gość tak to widzem
NIe zachowałaś sie jakos bardzo chamsko ale mogłabys sie teraz do niego odezwac z wyjasnieniem i obietnica ze sie wnet spotkacie ;) Albo TY go teraz zapros na piwo

Gość wefewfwefewfew
heheh nie no zdążyłam sie ubrac :P

Gość wefewfwefewfew
z ta podpaska i wibratorem oczywiscie podszyw :)

Gość wefewfwefewfew
.

Gość wefewfwefewfew
no właśnie teraz chyba ja się odezwę do niego i go zaroszę :) w koncu przyszedl specjalnie itd wiec co mi szkodzi